Hmm lite snorig e man..men men bästa medicinen är nog att hålla i gång och inte tänka så mycke:P

Nu e fotograferingen klar, den läggs nog ut i morgon och nästa vecka börjar visningarna=) jobbigt men det ska bli skönt när allt e klart=) för sen e det bara att börja packa lite smått här hemma.. Jag funderar nästan på att ge bort städningen här hemma. skulle va skönt att slippa.

Idag får jag trevligt besök av Emma och Lea=) sen i eftermiddag ska vi till kyrkan och gå igenom dopet som är på lördag:)

Nu ska jag faktiskt lägga mig en stund och titta på tv medans Fannie sover=)

Kram
Kl 13.00 kommer fotografen och mäklaren hit och ska ta bilder =D

Hmm lite nervös e man..man vill ju ha allt perfekt för bilderna avgör ju hur många som kommer på visningen och hur många som kommer på visningen avgör hur många som lägger bud.. och hur många som lägger bud avgör hur mycke vi får för lägenheten=) ja men ni förstår vart jag vill komma va??:D


Vaknade i morse av att jag hade ont i huvudet och täpp i näsan..hmm jag har inte tide med att bli sjuk nu:S markus har varit jätte förkyld sen i helgen..och fannie har också börjat nyst massa och jag märkte i morse att hennes näsa börjat rinna lite...Hoppas hoppas att vi mår bättre i morgon=)

I kväll ska jag till tandläkaren också:S inget jag gillar..

Vart e det fina vädret?? vill ju ha fina bilder på uteplatsen..

Nää nu ni som läser detta och orkar jag inte babbla mer:P

kram hej
Ja nu e man hus ägare=) känns helt underbart.

vi hittade huset på hemnet och bestämde att den ska vi buda på.. sagt oh gjort=) i måndag va vi på visning och i tisdag började budgivningen=) Och vi VANN hehe. men saken är den att det e massa renovering. men de ska bli kul när allt blir färdigt..så som vi vill ha de=)


Vi vet att det kommer ta tid och va jobbigt, men vi ska klara de=) vi får ta i mot så mycke hjälp vi kan få.

Vi flyttar iallafall i november..på tisdag kommer fotografen hit och ska lägga ut vår lägenhet på hemnet=) nu hoppas vi på att våran lgh går upp högt:P

Känner mig helt förvirran,stressad för mitt upp i allt så har vi dop för vår älskade dotter nästa helg. det ska fixas här hemma innan fotografering och visning och så ska dopet fixas också:S ja så nästa vecka finns det ingen lugn stund:S


Men i kväll övernattar vi hemma hos min syster tillsammans med alla andra syskon och deras familjer=) det blir kräftor och massa gott=)

Nu ska jag dricka upp kaffet för att sen sätta fart igen..

hmm skulle vilja fixa håret innan dopet hm nån som vill sponsra mig:P

kram hej
I morse gjorde vi klara och åkte ner till södertälje för att åka hem till mamma och där va min älskade syster med sin dotter Savannah<3  vi tog en lite promenad och tittade förbi mormor.. sedan träffade vi på våran pappa som jobbade=) en mysigt dag har det varit=)

Sedan blev det att gå hem till mamma igen för lite lunch=)

Nu e vi hemma och fannie ligger i sin säng och ska försöka sova lite.

om nån timma e älsklingen hemma<3 tihi

Undra hur detta kommer att gå:P kommer berätta mer i ett senare inlägg:P

puss och kram och hej=D
Japp nu sitter jag här och äter lunch..smakade riktigt bra=) Idag blev det ris,avokado och en vitkålsallad och sweet chili sauce till de.. mums mums ja som ni kanske vet så äter jag ju inte kött så det finns inte med på min tallrik:P

Idag e dagen kommen.. japp idag ska vi på visning. men vi får se hur detta går. men vilket fall som helst ska det bli kul att åka och kolla.

Men innan de är det babysim=)

Jag har insett att jag måste börja njuta av att vara hemma.. och inte känna press på att man måste i väg hela tiden=)


Mammas skrutt ligger i sin säng och sover middag nu..försöker alltid pricka in att äta lunch när hon sover

Nu håller vi tummar och tår på att allt blir som vi vill=D


KRam hej
Jaa nu e snart denna helg slut:S I morse fick jag äta frukost ensam.. Markus åkte tidigt tidigt och skulle ha tävling=) Han kommer hem i kväll=)

Jag och Fannie tog precis en promenad till affären..hade ingen potatis hemma, och jag ska nog göra fisk och potatis till skruttan idag(Storkok) =)

Om en timme har jag tvättstugan=) Har faktiskt varit duktigt här hemma och inte tvättat en ända maskin på nästan en vecka:P

I morgon är det babysim=) fast i morgon e det bara markus som kommer vara i vattnet, Vi har bråttom i väg efteråt så då blir det lättast att jag slipper duscha och så=) jag ska passa på att filma lite=)

Kanske skriver nån rad senare..nu ska jag plocka bort lunchen.

Dagens bilder=)

KRam
Ursch vilket väder..men ändå e det rätt mysigt..massa tända ljus=)

Idag åkte vi ner till södertälje och fikade hos Peter och Linda..mysigt mysigt=) gott gott:P

Nu är markus ute i regnet och tränar lite inför morgondagens tävling=)

Fannie sover lite.hon har inte sovit nått på hela dagen så denna vila behövdes=) blir nog att få henne att vakna snart så hon kan sova sen<3

Hmm längtar till måndag..undra bara hur det kommer att gå??? Men man får tänka att allt har sin mening.

Nää nu ska jag gå och fixa lite..

Kram kram

sötnosar här hemma=) japp Fannie sover så söt i sin säng och Markus sover här brevid mig i soffan..lite tråkigt kan jag tycka..men men:P Nu e det helg.. Så skönt..

Idag tog jag och Fannie en promenad till liljeholmen där vi gjorde lite ärenden..JAA och självklart blev det lite shopping:P Men jag gjorde mina fynd:D

Sitter här och kollar på nån urtråkig film..hm undra om man kanske ska göra sig klar för att krypa ner i säng och slå på tv där inne i stället.

I morgon ska vi till södertälje=)

nää orkar inte sitta här mer.

God natt <3

Älskar mitt liv som mamma<3

ja nu sitter jag här och får i mig lite lunch..VARFÖR e det så tråkigt att äta själv:S

Jag och Fannie tog en promenad i morse till coop där vi handlade lite..fattar inte hur mycke pengar man slänger ut på MAT..helt sjuk:S

Har en trött tjej här hemma just nu men hon har bara inte insett det själv ännu=)

Tänk att hon alltid ska ut på golvet:P
Japp i morse gick jag och Fannie till BVC för att Fannie skulle väga sig=) Hon vägde 7150g och va 65,5 cm lång=) mammas lilla tjej börjar bli stor.
Och mamma börjar bli liten:P

Japp ställde mig också på vågen=) väger 6 kg mindre än va jag vägde innan jag blev gravid..japp så ca 18-19 kg borta på 5 månader.. Bra bra fast jag äter massa onyttigt HELA tiden:P


Efter vägningen gick vi för att möta mammorna och deras bebisar=) dom hade vuxit en del under sommaren=)
Det blev lite lunch och massa prat i Winterviken=)

Känner mig jätte trött just nu..men men snart e älsklingen hemma=)

I morgon kommer några mäklare hit och ska kolla på våran lägenhet..den första kommer 16:30 sen kommer en annan 18.00=) Undra om detta går vägen=D


Nää ska mysa med lill tjejen nu

kram hej
Japp nu e dagen här då det e dax för skruttan att börja babysim=) ska försöka ta med kameran så det blir lite bilder. vi kommer vid ett senare tillfälle låna svärmors kamera som man kan ha under vattnet=)

Just nu sitter jag här och äter lite lunch innan det e dax för lite tvättstuga..japp har bokat den kl 13.00 det e  3 gången jag e där nu sen vi flyttade hit för ca 2 1/2 år sen:P men jag märkade hur otroligt skönt det va att få allt klart på engång..

Ursch har ett problem också:S Hittar ingen klänning jag kan ha på dopet.. hmm
ja det här dopet också..känns inte så jätte kul att få välja bort släkt och vänner..men va ska vi göra vi får bara vara 50 personer..och jag har 5 syskon och med deras familjer blir det en del:P men det e så det är.

I morgon ska jag träffa några från mammagruppen med deras knoddar=) men för ska vi till BVC och väga fannie=)

nä måste avsluta nu ör lill tjej vill ha lite mat
Jaa nu är denna helg,

Fredag: min kära syster med familj kom hit och åt middag med oss..jätte mysigt. Det blev potatisgratäng med grillat och sallad och kaffe och choklad tårta till efterrätt:D mums mums

Lördag: Vi gick upp tidigt för att markus skulle ha golftävling..markus åkte i väg och jag och Fannie kröp ner i sängen igen och latade oss..sen va det bara att gå upp för att göra sig klar för en promenad till liljeholmen=)
Markus va hemma vid 19.30 och då blev det mys middag som bestod av tacos=) sen blev det bara mys framför Tv.

Söndag: Idag började jag dagen med ett varmt bad=) sedan bestämde vi oss för att åka på lite villa visningar=) sen blev det en lugn eftermiddag, blev lite bakning=) kladdkaksmuffins med blockchoklad i=)

I Morgon ska Fannie börja på babysim..ska bli jätte kul=)

hmm undra om det kommer någon bra film i dag??

nää nu blir det bara massa babbel..jag avslutar här:P

kram hej
Kläderna köpte jag på Cubus och ljuslyktan på indiska
Eller ensam och ensam jag har ju Fannie=) älsklingen åkte tidigt i morse och skulle ha tävling, han håller på ända tills ca 19:00 så det blev en lång dag för honom..Och spelar han bra idag så går han vidare och ska spela i morgon också=)

Men det blir middag tillsammans när han kommer hem=) hmm blir nog Tacos..e jätte sugen på de.

Jag och fannie tog iallafall en promenad till liljeholmen där vi shoppade lite:P Bilder kommer... Tänk att va man än gör så kostar det pengar:P  men jag fyndade på Rean=)

Sen här på eftermiddag vilade jag en stund tillsammans med fannie.. jag lover det behövs ibland..

Just nu sitter skruttan i sin gå stol och prat skriker..hehe snacka om att hon har hittat sin röst:S  =)

Nu ska jag faktiskt ge skruttan lite gröt och markus gjorde plommons pure i går så det ska hon få=)

KrAm

Ja idag är det redan fredag..hmm veckorna går fort:S

I går fyllde min kära svärmor år så vi var där på mat och fika=) Fannie fick en ursöt väska med en tröja och en pyjamas i utav sin farmor=) och en skallra av sin gammelfarmor<3

Dagen tänker vi spendera hemma=) jag har fixat lite här hemma på morgonen, Markus golfskor och klubbor står rena för morgondagens tävling=) han kommer nog bli chockad för det e nog nått jag aldrig har gjort förut..men vi får ju gäster i kväll och han ska ut tidigt i morgon=)

Senare sen kommer min kära syster med familj och kanske våran pappa också, dom ska äta middag med oss<3

Mammas tjej sover just nu<3

Natten har varit lite bättre..men självklart låg jag vaken i ca 1 1/2 innan jag kunde somna:S och sen vaknade hon varanan timme och ville ha mat=)

nää ska fortsätta här hemma=)

Natten va inte så roligt.. Fannie ville ha mat VARJE timme.. så idag e jag riktigt trött och vi som ska på födelsedagsfika i kväll:S men vi har precis varit ute på en promenad och jag har fått i mig lite lunch.

Fannie ligger här på filten och e lite arg..hon vill nog gå och sova lite..så jag ska nog bädda ner oss två i sängen=)

kram hej

I natt blev det inte så mycke sömn men va fan det va bara att ta en dusch och lite smink så va den tröttheten bortglömd:P

Jag och Fannie åkte in till stan i morse..vi skulle träffa Emma och Lea vid 10 tiden.. så det började med att vi gick och köpte en varsin STOR latte´och bara gick runt och småpratade=) mysigt<3

Sen blev lite lite små tittade i affärer. köpte 2 st ljus lykter på hemtex och nya grytvantar på Åhlens=)

Det blev lite onyttig lunch på Burger king.

Sen började det regna och Emma skulle hem och lämna lea för att sen skulle hon jobba så det blev att vi åkte hem. Ursch det va inge kul att gå från tunnelbanan med vagn och en STOR kasse och paraply:S

Det blev en sen lunch för skuttan och efter lunchen va hon så trött så jag bäddade ner henne i sin säng och nu sover hon så söt<3

Snart kommer nog markus hem och då blir det att laga tdigt middag för sen ska vi åka och handla och efter de ska markus ut och träna lite=)

kram kram
I natt blev det inte så mycke sömn men va fan det va bara att ta en dusch och lite smink så va den tröttheten bortglömd:P

Jag och Fannie åkte in till stan i morse..vi skulle träffa Emma och Lea vid 10 tiden.. så det började med att vi gick och köpte en varsin STOR latte´och bara gick runt och småpratade=) mysigt<3

Sen blev lite lite små tittade i affärer. köpte 2 st ljus lykter på hemtex och nya grytvantar på Åhlens=)

Det blev lite onyttig lunch på Burger king.

Sen började det regna och Emma skulle hem och lämna lea för att sen skulle hon jobba så det blev att vi åkte hem. Ursch det va inge kul att gå från tunnelbanan med vagn och en STOR kasse och paraply:S

Det blev en sen lunch för skuttan och efter lunchen va hon så trött så jag bäddade ner henne i sin säng och nu sover hon så söt<3

Snart kommer nog markus hem och då blir det att laga tdigt middag för sen ska vi åka och handla och efter de ska markus ut och träna lite=)

kram kram
I natt blev det inte så mycke sömn men va fan det va bara att ta en dusch och lite smink så va den tröttheten bortglömd:P

Jag och Fannie åkte in till stan i morse..vi skulle träffa Emma och Lea vid 10 tiden.. så det började med att vi gick och köpte en varsin STOR latte´och bara gick runt och småpratade=) mysigt<3

Sen blev lite lite små tittade i affärer. köpte 2 st ljus lykter på hemtex och nya grytvantar på Åhlens=)

Det blev lite onyttig lunch på Burger king.

Sen började det regna och Emma skulle hem och lämna lea för att sen skulle hon jobba så det blev att vi åkte hem. Ursch det va inge kul att gå från tunnelbanan med vagn och en STOR kasse och paraply:S

Det blev en sen lunch för skuttan och efter lunchen va hon så trött så jag bäddade ner henne i sin säng och nu sover hon så söt<3

Snart kommer nog markus hem och då blir det att laga tdigt middag för sen ska vi åka och handla och efter de ska markus ut och träna lite=)

kram kram
Ojj nu va det längesen jag uppdaderade..

Jaaa nu e markus semester slut iallafall. han började jobba förra veckan så nu e det bara jag och Fannie hemma på dagarna=)

Första veckan på markus semester åkte vi ju till Gotland=) vi hade otroligt bra väder hela veckan.. 

Sen de andra tre veckorna har bara gått till små utflykter.


Tänk att vår älskade dotter blir 5 månader i morgon.. En stor tjej nu.

När vi kom hem från gotland började vi ge henne smakpotioner..vi har varit så duktiga så vi gör egna:P

Nää lill tjejen ligger just nu i sin säng och ropar på sin mamma...

hej hej