I går åker jag och Fannie till ikea för att handla lite och sen skulle markus komma och hämta oss efter jobbet så skulle vi åka och titta på lite inredningsgrejjer..hmm han kommer där med bilen jag ställer vagnen och kassen på sidan av bilen då han har ställt sig vid en trottoarkant.

Jag sätter in Fannie i bilen markus ska sätta in vagnen men det gick inge bra så jag går och hjälper honom och sen sätter jag mig i bilen...

Vi åker runt till skärholmen och heron för att handla lite. sen beger vi oss till enhörna för en fika. kommer väl hem vid nio och vi lyfter in alla kassar.sen ropar jag på markus och frågar om ikea kassen. Får panik och springer ut till bilen..


INGEN IKEA KASSE......

 snurriga jag glömde ställa in kassen i bilen..  600 kr åt helvete..Va så arg i går kväll och är det fortfarande:(

Tur att sofforna kommer i dag..nu blir det byggpaus...idag och i morgon kommer vi nog hålla på och fixa lite..typ sätta upp tv m.mm. sen blir det slapp..


VET NI VAD???? Vår kära dotter tog sina första steg nyss.. provade flera gånger och 2 steg blev det varje gång=) så duktig

Mamma är stolt<3

Puss kram

Nu ska vi göra oss i ordnnig för att gå till bvc=)

God middag=)

här hemma ha vi hållt i gång i några timmar redan.

Har kunnat checka av lite från min lista=)

Har hunnit skryka, och gjort hand och fotavtryck med fannie och lite små plock.

Sitter faktiskt nu och har en lite paus nu när fannie sover=)  Har massa kvar innan listan är klart=) men har många timmar kvar på detta dygn=)

Sömntimmarna denna natt blev få då F vaknade flera flera gånger. skrek och va jätte ledsen.. Nu har det varit så i några nätter..men värst va nog denna natt..men men tur aqtt smink finns som kan täcka de mörka runt ögonen=P

Funderar faktiskt på att om vi skulle ta bussen till kungens kurva i eftermiddag och möta upp markus för att leta lite kuddar till soffan som kommer i morgon=) kanske ska lyxa till det med att äta köpmat=) vi "jag" är duktig på att laga mat varje dag..blir inte ofta köp mat.

Tycker det är godare med hemlagad mat.

Nu måste jag sätta fart så jag kan få checka av lite. hmm nästa blir väl att sitta på Fannies bok och klistra in foton och skriva lite..sen blir det nog att putsa fönster.

Undra vad man ska hitta på för lunch i dag???

Ha en bra dag

kram

Mina små älsklingar sover så söt just nu<3

Jag känner att jag behövde varva ner lite så jag tog datorn och la mig i sängen=)

Jag hade inget planerat någon dag denna vecka..men som varje vecka så blir det fullt upp.

I går åkte vi till skärholmen och träffade magda och gustav..det va jätte mysigt. jag gjorde lite fynd..Köpte ett par jeans för 99 kr och ett halsband för 40 kr och så fick jag en ny mössa för 30 kr=D

Idag hade jag inget planerat men så fick jag ett mess i morse kl 07.20 från min kära syster som frågade om dom fick komma. så vid nio va dom här och vid elva kom min andra syster på fika och sen kom sanna också=) så jag kan bara säga att min dag har varit jätte bra=D

Sen nu på kvällen skulle vi åka och handla men det slutade med att vi köpte en ny tv och då insåg vi att vi aldrig skulle få plats med några matkassar så vi fick hoppa de.

I morgonbitti ska jag ta tåget till södertälje och åka hem till mamma och berra för att lämna Fannie där en stund medans jag ska i väg en sväng.

Känner att det är rätt mycke som händer just nu=(men vi hoppas på att allt ska gå bra.

Man ska ta vara på nära och kära innan det kanske är försent.<3


Nu ska jag faktiskt försöka sova lite..

kram kram



Fannie va helt slut efter allt lek så hon sover just nu..blev lite sen middagsvila men men det får bli så i dag=) hon får va uppe lite längre i kväll.
Ibland blir det såna dagar=)


Idag har vi haft mysigt besök av daniella och filip.

Det blev massa lek=)




Detta tyckte fannie va jätte kul=)
Sitter här och har precis fått i mig lite frukost. Fannie sitter här och har fortfarande lite smörgås kvar=)

Idag får jag och Fannie besök av Daniella och Filip=) mysigt.

I går satt vi in en dörr till byggrummet. Alltså fannies blivande rum. Det va lite pyssel att få dit den men det gick tillslut. Det som är i vårt hus är att inga dörrar passar så vi får sätta nya karmar och sen har vi sågat dörrarna..hmm..

Idag blir det nog att börja med toadörren..så i morgon kommer det nog va dörrfri toalett=) mysigt va:P


nu ska jag gå och fixa både mig och lillskruttan=)


Fannie hjälpte mamma med att vika tvätt i morse:P




Somande visst på vår promenad. mysigt.


Just nu hjälper hon mig att städa i hallen=) Visst har vi en duktig dotter.det ska lära sig tidigt:P
Ja i dag är det måndag och denna helg har varit jätte bra=)

I fredags kväll satt vi in nya dörren i hallen=) såå fint. socklarna i köket blev också dit satta. vilken skillnad.

Lördags va vi på fika hos min syster för hon fyllde år i går<3 Hennes present va att vi skulle gå på spa på lördag=) ska bli skönt att få komma i väg lite. Fannie och markus får en egen tid också utan mamma=P

Sen efter fikat så åkte vi till lite möbelaffärer för att hitta ett nytt matbord.vårtat älskade bord sålde vi till min syster.. hoppas dom kommer trivas med den för jag älskade de=) saknar jag det förmycke får jag åka dit på middag:P

Vi avslutade på ikea där hittade vi ett bord vi gillade.köpte även MASSA annat. 
 
Igår hade vi massa besök. både väntat och oväntat=) mycke trevligt

På kvällen hade jag bestämt att mitt mål va att hänga tvätt, skruva ihop sista stolen och göra rent avsloppet i kök och badrum..FYYYY FAAAN säger jag bara. när jag skulle göra rent köket va det såååååååå äckliget så jag fick skrika på markus och själv fick jag springa in på toa för det höll på att sluta ila..fyy. men vi klarade dett tillslut men det är nog det äckligaste lukten, och det såg så äcklig ut ockå.


Nog om de.....
hehe

Idag har jag och Fannie inget planerat.

Vi ska iallafall åka pulka till affären och köpa disktrassor=)



Mina veckor går såå fort.  har inte långtråkigt någon gång=)

Måndags: va hos mamma
Tisdag:Träffade mammagruppen
Onsdag min bror med familj kom på fika
Torsdag. va hemma hos emma och Lea
Fredag: Idag kommer nina och hampus=)

Älskar att va mammaledig=) Så underbart att vara med min kära dotter på dagarna.

Här hemma hålls det på med massa småfix..helt sjuk va mycke det är. man trodde att när golvet är lagt så är det klart..héhe nää det är det ju absolut inte.
men men det måste ju göras..

Och jag har tappat energi.. jag är såååå trött. allt började när jag blev sjuk så nu har jag inte haft nån energi på tre veckor..så jobbigt.
Skulle kunna sitta upp och sova.

Men vet ni att i natt sov jag som en prinsessa=) markus och jag gick och la oss efter tolv nån gång. Men fannie vaknade vid halv tolv.¨så hon fick lite välling men låg där så snällt i sängen och inte kunde sova.så när vi gick och la oss så började hon gnälla så vi bäddade ner henne mellan oss och hon somnade nästa direk=) sen åt hon inget på hela natten=)
Duktigt liten tjej=)

Fick upp en tofs på Fannie i går=)






Min kära bror med sin 2 veckor gammla dotter<3 Hon är så söt<3


Idag har jag varit en duktig hemmafru=)

Det har städas,lekts,lagad storkok spagetti och köttfärssås till Fannie. jag har vikt all tvätt.. hmm och nu står hallonpajen i ugnen och vaniljsåsen i kylen=) mums mums.
Snart kommer min bror med Familj på fika=D


Sen blir det att laga mat och åka och töma släpet på MASSA skit=)

Duktig jag är va=D
hehe
I går köpte vi en ny vagn till fannie. vagnen som vi har haft sen hon föddes är min brors och nu i januari fick dom en till liten prinsessa  så dom behövde vagnen igen.

Så jag hittade en röd phil ted vagn på blocket, jätte fint skick. Fannie trivdes bra i den=)



I eftermiddag ska jag äntiligen få träffa min brors dotter=) har inte träffat dom för att jag har varit sjuk, och då vill jag inte träffa en sån liten. men nu är jag frisk=)


Igår träffade jag mammorna och deras barn..vi satt och prata tänder. Fannie är den ända som inte hade fått några. deras knoddar hade typ 4-8 styckna. så vi kom fram till att fannie är fortfarande bebis:P

jag tittade härom kvällen i Fannies mun men ser inget för hon bara blir jätte arg på mig för att jag pillar. men i går kväll när vi är på bauhaus så skojar jag lite med henne när hon sitter i vagnen..Och då upptäcker jag något vit. jag kikar lite till..japp en tand är det som är på väg upp=)

Fannie sover nu så söt i sin säng

Skulle också vilja gosa mig ner där<3

Men nej jag har lite att göra...nu på morgonen har jag redan hunnit städa massa men mer ska städas=) det sätter sig så mycke damm överrallt när man sågar och skit..


Nu är golvet på plats här hemma och lyckan av att se Fannie bli så glad när jag släpper ner henne på golvet..den är obeskrivlig. hon kröp runt och bara va jätte glad=)

Känns såå skönt. hon behöver vi inte säga NEJ till allt hela tiden. nu har hon hur mycke plats som helst för sofforna kommer inte förren om 2 veckor.

Det är så fint här hemma nu. nu känns det verkligen som ett hem och inte som ett byggarbetsplats. i eftermiddag ska vi åka och köpa lite på bauhaus.

I morgon ska vi åka och töma släpet och sen ska vi åka och köpa ny dörr till hallen=)

Men idag ska jag och Fannie träffa mammorna och deras sötisar ska bli jätte kul.

I går åkte jag och Fannie till mamma/ mormor och myste där. Fannie badade i ett mysigt badkar=) hehe

 


Fannie tycker jätte mycke om väska hon fick med sig hem från sin mormor=)

Känns så skönt att veta att hela familjen kommer vakna upp tillsammans på morgen..tycker det är såå mysigt att äta frukost tillsammans.

I onsdags åkte vi och handlade tapet till hallen och det kändes bra=) tror det kommer bli ur fint=)

I går gick jag till läkaren med min hals och hon sa att inget va fel men att jag ska äta halstabletter och äta frukt..va fan halstabletter är vad jag har levt på dom här två veckorna.. har fortfarande ont när jag sväljer i morse fick jag värsta kväljningen så jag höll på att kräkas.. men men jag är frisk.. eller?? jag förstår ju inte varför det inte går över. känns som att jag har en pingis boll i halsen som tar emot när jag sväljer salivet.

Sen berättade läkaren att jag sitter hemma och dricker kaffe och sen går ut och då får man ont i halsen..öhhhh okej

men nu är det bara vänta och se.

Fannie har blivit förkyld igen:S hon är pigg men i går gnällde hon hela eftermiddagen. i natt ville hon inte sova i sin säng så det va bara att lägga henne mellan oss. och det kände skönt för då har man mer koll på henne. Hon blir såå arg när jag droppar i näsan på henne, men det hjälper jätte mycke.

Planen va att hon skulle sova i enhörna nån dag under helgen för att vi skulle lägga golv men jag kände inte att det va så bra nu när hon är sjuk. får bli en annan helg.

Sen har vi såååå tur att Robban ska hjälpa markus i morgon i stället. otroligt skönt. för jag tror det blir färre misstag om jag håller mig borta:P och jag, Fannie,Nina och Hampus ska ut och rasta oss lite..Fannie måste ha en ny jacka..hennes är jätte liten.

jag har funderat lite på om jag ska köpa en ny vinter jacka som hon bara kommer använda i nån månad.

Eller om jag ska köpa en lite tunnare och sen köpa en fleec jacka att ha under för då kommer hon kunna använda den när våren kommer.. hmm svårt. får se hur jag gör.

Nu ska jag fortsätta här.. har faktiskt hunnit med en del. har slipat och betsat trösken och sen har jag skruvat ner vår svara hlla i köket som jag har slipat och grundat.

i går kom vi inte i säng förren ett nån gång och så tyckte jag synd om markus när klockan ringde 05.15 

KRam hej 

Magen kurrar just nu.. Markus kommer inte först om nån timma..sen blir det att slänga i sig mat för att sedan bege oss i väg för massa handling.

Fannie har somnat igen.hon sov bara jätte kort stund på förmiddagen.





Snön va borta när vi vaknade i morse..konstigt och solen lyser förfullt=) ser ut som det är vår ute=P

Fannie sover just nu men när hon vaknar blir det att gå ute en sväng=)

Denna vecka har jag inte haft/har nått i planerat och nästa vecka är jag bara uppbokad på tisdag=) hmm det är väl rätt skönt men samtidigt lite tråkigt. frågan är vad man ska hitta på för skoj=)

Kvällarna vet vi ju vad som står på shemat iallafall=) men i dag ska vi åka och köpa tapet till hallen.. och sedan ska vi åka och köpa gardiner till köket och efter det måste vi åka och handla. kylskåpet börjar eka tomt:P

Nu har vi bestämt oss för att sälja vårat älskade matbord..vi har kommit fram till att det inte får plats...snyft.

Blir väl att lägga ut den på blocket i kväll.



Kommer lägga ut den för 9,000 kr..känns lite tråkigt för jag älskar verkligen detta bord och stolar och vi fick ett erbjudade innan jul att några ville köpa de för 15,000 men vi tackade nej för i den stunden ville vi behålla den.

Men nu hoppas vi att vi får det sålt så vi kan köpa ett nytt.

Kram

hmm inatt hade vi en jätte duktig tjej..hon drack bara välling 1 GÅNG helt otroligt. har aldrig hänt förut. och då somnade hon vid halv åtta och åt frukost vid 8 i morse=) hon vaknade 2 andra gång men då la jag bara henne ner igen och då somnade hon=)

Men va händer jo jag hostar i flera timmar och kan inte sova..VARFÖR?? fick gå upp bara för att jag inte skulle väcka markus och Fannie men stackars markus vaknade iallafall och undra vad jag höll på med:P

va kommer hostan i från på nätterna för på dagarna finns den inte..självklart hostar jag på morgonen. så jobbigt och när jag vaknar på nätterna och morgonen har jag ont i halsen.

så i dag har jag varit rätt trött men jag har iallafall målat en omgång på listerna. och sen va jag och Fannie ute och åkte pulka=) men ursch va kallt det va och jag hade inga vantar för dom hade jag glömt i bilen:S

Men jag bäddade faktiskt ner mig och fannie förut och sov lite middag, Det värsta är att jag mår illa när jag vaknar efter att ha sovit middag..har gjort det sen jag va liten. så det va bara upp och försökte hitta lite sötsaker att stoppa i munnen..helt sjuk.

Om ett tag kommer markus hem och så kommer svärfar hit och ska sätta på alla eldoser.

Hmm frågan är vad jag ska hitta på för mat????

Nu ska jag leka lite med Fannie som sitter här brevid mig på golvet=)

Har gått sen sist..
Men jag skyller på TIDEN.. det finns för lite av de.

Här hemma går det iallafall framåt.. vi har kommit en bra bit på vägen.det som återstår av vardagsrummet att göra nu är
-Golvet
-Golv/tak lister och lite små fix=)


ska bli helt underbart när detta är klart.

Idag blir det att töma släpet på skit som vi har sagt i många dagar nu men det har inte blivit gjort.. och sen blir det att handla matrial.

På morgonen nu har jag haft besök av min syster och hennes dotter och min kära pappa=) jätte mysigt.. jag böjd på fika och lunch=)
Nu har dom åkt och Fannie somnade precis och jag har hunnit målat hyllan som ska sättas upp i köket.
Funderar nu på vad jag ska göra..hmm kanske ska börja med att plocka ur diskmaskinen för det verkar vara klar nu=P

sen blir det nog att vika och skryka massa tvätt.

Helgen har varit jätte bra. Vi har haft besök och varit på födelsedagsfest, och hunnit med 2 andra kalas=) Fannie sov hos sin moster med familj i lördags till söndags och det hade gått jätte bra..känner mig inte alls otrolig när hon är med dom=)

Nu ska jag sätta fart här hemma..för trött blir man när man sitter ner:P

Kram kram





Gårdagen spenderades ut i enhörna där vi åt massa gott.

Jag och markus stod för förrätten: Det blev hummer skagen med löjrom=) mums mums=)

Sen stog Evelina och pontus för värmrätten: oxfile,potatisgratäng och rödvinssås=) som också va jätte gott=)

Till efterätt bjöds det på vaniljpanacotta med hallon och kexbotten..mums och detta hade nina och robban gjort.

Sedan blev det massa snacks..

Alla va typ sjuka:S ursch. jag va inte på världens piggaste humör då jag hade jätte ont i halsen och lät som en kråka..

men jag kan lova att jag har varit värre i dag så jag tillslut här på kvällen tappade rösten helt..skit jobbig.
men markus har nog tyckt att det har varit jätte skönt..Helt tyst i huset=P nu börjar det lätta lite så några ord kommer ut..hehe

Idag har vi ändå varit jätte duktiga här hemma.  jag målade ett varv till på panelen i köket=) så nu är det klart=)
Sen har jag målat elementet i vardagsrummet. markus har fixad med fönsterna och han målade en sista gång på dörren till uterummet=) och så har han hunnit slipat färdigt väggarna.

Jag blev jätte dålig här ett tag på kvällen,frös massor så jag tog en varm dusch sen va jag lite piggare och kunde sätta fart igen..men i ett lugnt tempo.

Fannie har vaknat massa här på kvällen och har haft svårt att somna om.. men nu hoppas jag hon sover i några timmar=)

Känns bra med ett nytt år=D

Nu ska jag städa upp lite här innan jag säger god natt.

kram