Helgen har varit jätte bra och mysig fast omständigheterna. Hela familjen tog årets första dopp :) Fannie älskar verkligen vatten :). Men nu är det jobb som gäller och jag tar nu en promenad till jobbet rätt skönt:) men i dag slutar jag sent och det är Inge kul. Måste sluta skriva nu och öka tempot i backen:)

Fannie fick sitt första getingstick nu när vi stannade på vägen för att fika lite. Mammas älskling har haft så ont och fingret är stenhårt. Nu har hon somnat iallfall men jag lovar att jag har min ögon på henne hela tiden.

Man ska va rädda om alla sina nära och kära. Livet kan förändrar på ett ögonblick.

Saffran och lax risotto och till efterrätt blev det varm ananas cocktail med cocos glass mums så gott det va:)

Sitter nu och har lite rast och dricker lite kaffe. Saknar mina älsklingar massor. Längtar hem. Men jag stänger i dag och slutar inte förrens 18.00 hmm 5 timmar kvar. Vill ha energi någon som kan dela med sig?

Är nu på väg till jobbet i dag blir det en promenad. Solen lyser iallafall . Ha en bra dag

Efter mina älsklingar massor. Har 6 timmar kvar innan jag är hemma hos dom. Men det är så livet är:) Känner mig piggare i dag då Fannie gav mig sovmorgon till 7.20 och så hade jag lyx att jag inte behövde va på jobbet förren vid halv tio. Nu hoppas jag bara att de här timmarna går rätt fort:) i kväll blir det städning och tvättning:) Nu är min rast snart slut och jag ska ta och gå ut en stund med barnen innan regnet kanske kommer. Kram hej

Nu sitter vi i bilen hem från karlskrona. Vi har haft det jätte bra:) nu har vi åkt i en timme och det tar nog 5 timmar till. När vi körde i fredags så körde jag dom 2 första timmarna sen körde Markus 2 och sen körde jag 2 till:) det längsta jag har kört bil förut är bara Max en timma. I morgon är det jobb igen.

Har varit så trött i dag men kände att jag inte kunde ligga och lata mig så nu står bullarna i ugnen:P mums ska bli gott. I morgon öppnar jag så då slutar jag tidigt:) på fredag åker vi till karlskrona:) ska bli så mysigt. Nu ska jag fortsätta med mitt bullbak. Lillfisen sover och storfisen har tagit bort ett fönster nere i källaren och ska sätta dit glasblock:)

Hmm vad har denna dag bjudit på då? Jo i morse åkte vi till hornbach och bauhaus vi kom hem med glas block och massa gräsfrön och så tittade vi på ny dörr. Sen kom syster med familj och min kusin Felicia och åt lunch och fikade med oss. Senare kom Tess,Sofie , annso och Jocke hit och fikade. Så mysigt med massa besök. Nu blir det filmmys Är så glad att jag har så många nära och kära. God kväll

Har inte uppdaterad för att blogg appen inte har funkat. Men nu är jag tillbaka och hoppas på att kunna skriva några rader varje dag. Just nu är livet helt underbart. Massa saker att se fram emot. Längtar först och främst till den 25 augusti då min älskade syster ska gifta sig<3 och så längtar jag massor till oktober då jag ska bli moster igen och denna gång till en liten kille:) nu har det blivit 4 syskonbarn på raden som har varit tjejer så nu är det dags för en gosse<3 Och massa saker därefter:D