Härligt med fredag:) i går va jag hos barnmorskan och allt va bra:) fick en läkartid på onsdag. Ryggen är helt slut.Känns för jävligt att jag inte kan/orkar sitta och leka med min egen dotter på kvällarna. Det är inte okej.

Känns som om man bara klagar.

Idag ska vi faktiskt Lyxa till de med thai mat. Markus ska bara bli klar på taket. Han håller på att täta skorstenen så vi kan sätta in vår nya kamin:) härligt

Tycker det är lite läskigt. Det e ju så halt på taket :S men han lova att va försiktig:)

God kväll på er.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/548590/images/2012/pic_50b8d6009606ee4f12c4fa25.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/548590/images/2012/pic_50b8d6009606ee4f12c4fa25.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/548590/images/2012/pic_50b8d60eddf2b33fa30015e7.jpg" class="image">

Sitter här och får en fin frisyr av min egen frisör Fannie. Tycker faktiskt det är jätte skönt när hon håller på. Hon är faktiskt jätte duktig på att borsta håret:)

Dagens middag blev rotfruktsgratäng med lax:) mums mums

God kväll:)

Hm sitter här i Fannies säng. Kan lova att tids omställningen från när vi var i Karibien inte har varit lätt. Fannie har jätte svårt att sova på kvällarna. Somnar runt halv nio. Hm allt som va så bra innan vi hade semester. När vi va där sov hon runt sju varje kväll.

Nu har hon fått en ny säng också. Så det kan va de också. Nu lägger man henne och liks fort igen smyger hon upp.

Fast det är ju inte bara hon som har haft det svårt. Både jag och Markus är pigga på kvällarna och jag har haft svårt att somna.

Har ni några tips hur vi kan få tillbaka sov rutinerna??

God kväll

I morgon beger vi oss hem. planet går här i från 20.45.

Så lite sol hinner vi med:)


Bussen hämtar oss från hotellet kl 17

Nä vet faktiskt inte va jag ska skriva. Hoppas ni sover gott.

Kram

Idag åkte vi igen till den ur mysiga resturangen jellyfish som ligger vid stranden. Först blev det lite shopping( för Markus del)

Maten va otroligt god. Här på hotellet har jag levt på pommes och sallad.


Känner att jag verkligen behöver bättra på solbrännan innan hemfärd. Kan säga att jag har varit en fegis de här 2 veckorna då jag har kört solskyddsfaktor 15 hela tiden. Har varit nojjig just för att jag är gravid och dom säger att man kan få pigment förändringar. Men det skönaste är att jag inte har bränt mig:)

Snart blir det att gå upp på rummet och få lite sömn.

Ha de bra allihop

Att stå på den vita sanden och blicka ut över havet är helt underbart.

Idag blev det strand och pool häng:)

Måste faktiskt erkänna att lite hem längtan har jag allt;)

Fannie är så känd av alla här. Då hon nästan är det ända barnet på hotellet. Och så är hon blond:) alla nyper och pussar henne på kinderna och tar på hennes hår. Kan lova att hon inte är ett dug blyg. Och när folk går förbi henne säger hon Ola som alltså betyder hej.

Kan lova att hon älskar att bada. Hon dyker under vattnet hela tiden och vi får lyfta upp henne. Läskigt är det. Men samtidigt är det skönt att hon inte är rädd.

Magen börjar bli bättre så det är skönt ;)


Nu sitter vi hela gänget här och surfar och dricker drinkar;) 7 up för min del.
snart blir det middag.

Ni där hemma i Sverige sover redan. Kl är 19.20 här och hos er 00.20 :)

Idag har dagen bestått självklart av sol och bad. Markus åkte i väg några timmar och spelade golf. Han hade haft det jätte bra.

Magen har inte mått nå bra i dag. Men hoppas det känna bättre i morgon. Hehe

Så arg blev jag på mig själv i går också då jag badade i havet med Markus dyra solglasögon på huvudet. Hm vad händer jo dom sköljdes bort med en våg. har nu lovat att han ska få köpa nya;)

Nu sitter vi här i en soffa ute och surfar. Lite slappa innan svärmor snart kommer ner och vi ska inta middag. Lever faktiskt på pommefrites. Till frukost blir det munk och så doppar jag den i nutella choklad;) och så blir det massa ananas och vatten melon:) nyttigt hehe

Nu ska jag avsluta här men hörs snart igen.

Kram

Det är dålig uppkoppling här så det gullig inte att lägga upp kort

Vi mår bra här. I går va vi i väg på äventyr vi åkte mega truck :) först skulle vi inte få åka med för att Fannie va liten och att jag va gravid. Men det löste sig. Fannie va jätte duktig hela dagen. Vi åkte upp mot bergen och Vi hade olika stopp som vi stannade vid.

Har tyvärr knappt bilder på telefonen då jag aldrig har den med mig.

Nu har vi varit här i en veckan. Snabbt det går.

Kram till er.

Vi har det bra här. Vädret är rätt konstig. Ena stunden är det jätte fint och andra så öser regnet och himmelen lyser upp av alla blixtar.

Fannie trivs otroligt bra:) flyget på 12 timmar gick toppen. Hon va jätte snäll hela tiden.

Vi sitter just nu och tittar i pärmar och letar utflykter. Vi får se vad det blir.

Allt är ändå rätt dyrt här. Vi köpte 2 öl och två chokladbitar och fick betala 100 kr.

Skriver mer i morgon nu ska jag vara social.

Tänker på er där hemma.

Syster jag saknar dig <3