Konstig det känns att man nu är 26 år. Fick ett Blom och chokladbud till jobbet idag av min kära sambo:)

Kom hem och fick ett paket som innehöll en mixer/ blender. Tack mina älsklingar<3

Är så trött så jag avslutar nu.

God natt

Har stått och bakat bullar. Skulle väl passat på att vila lite då när Fannie sov middag men nej har inte ro till de så det blev bullbak igen:)
Det blev sen lunch för Fannie i dag. Hon fick makaroner och köttbullar:)
Själv åt jag en bulle, skorpa och makaroner. Nej jag vet inte nyttigt alls men jag va inte sugen på nått. Hehe

Va förbi jobbet i morse för att hämta papper som jag behöver läsa tills måndag då jag har möte.

Fick veta att min andra kollega också va hemma. Typiskt vi som aldrig är borta lyckades på samma dag. Men men det är så det kan bli.

Om nån timmer ska jag och Fannie åka till barnmorskan. Ursch ska väga mig. Och så kommer vi lyssna på hjärtljudet. Hoppas bara Fannie inte blir rädd för ljudet.

Kram
Hej

Sitter nu i soffan med Fannie då hon vägrar ligga i sin säng. Jag hoppas på att hon sover bättre i natt.

Men jag har bestämt att vi ska va hemma i morgon också. Vill inte lämna henne när hon inte alls är på bra humör. Hon har iallafall fått i sig lite i dag inte mycke men lite är iallafall nått:)

Jag känner mig jätte trött.

Älskling håller på förfullt med trappen ute. Duktig sambo jag har:)

Snart ska vi spendera 2 veckor tillsammans 24 timmar om dygnet:) ska bli helt underbart. Sol bad och god mat:)

Idag har vi på BVC också och Fannie fick mässlings sprutan plus att vi passade på att ta spruta mot hapatit just för att vi ska snart resa. Så 500 kr fattigare på de. I morgon ska jag till barnmorskan också:)

God kväll

Idag blir jag och Fannie hemma från jobb och förskola. Fannie har gråtit hela natten typ sovit 20 minuter i sträck. Alvedonen hjälpte inte heller. I eftermiddag ska vi till BVC också få hon ska få spruta.

Nu ligger vi i sängen och tittar på barnprogram. Nä fast vi inte har sovit i natt så vill hon inte sova mer.

Hoppas det blir bättre

Fannie har jätte jobbigt med sina tänder. Hon har massa tänder och hon har aldrig reagerat så här förut:( hon har knappt sovit på två nätter och hon dreglat massa. Jag lämnade henne på förskolan i morse fast det tog emot men jag sa att som skulle ringa om det skulle va nått.

När jag kom och hämtade henne i eftermiddags så berättade dom att hon inte hade ätit och varit ledsen under dagen. Dom hade fått byt tröjor på henne då hon hade blivit blöt av all dregel. Mammas tjej

Hon hade svårt att somna nu i kväll och vaknade nyss och va jätte ledsen. Hon fick en Alvedon förut hopp om att hon ska sova i natt. Hm får se hur denna natt blir. Lutar mot att hon och jag är hemma i morgon.


Kärleksmums har bakas i kväll:)

Nu ska jag gå och hänga tvätt

God kväll