Idag är vår prins en vecka gammal. Mycke av magen är borta:)

Tänk att vår prins snart är en vecka gammal. <3

Vi ligger här i sängen och myser allihop. Bästa natten hittills:)

Hur gör ni som har 2 barn:S vi har hart jobbiga nätter då Fannie kommer in till oss under natten och vi har försök att hitta bra sätt att kunna ligga bra allihop. Fannie har haft jätte svårt de här dagarna att somna om i vår säng. Men i natt gick det bra:)

Snart ska vi bege oss upp för att göra lite frukost:)

Senare kommer Sanna och Mats på en fika:) mysigt

Och i eftermiddag kommer Markus syster och hennes blivande man hit och ska äta middag med oss:D

Idag är Fannie ledig:) mysigt att ha henne hemma:)

På förmiddagen tog jag och barnen en promenad till lekparken där Fannie fick gunga lite:)

Markus håller på förfullt där nere:) snart kan vi duscha och bada mysigt:)

Fannie sover middag nu men vaknar nog när som helst. Och jag sitter och matar kelvin. Har hunnit vädrat täckena och kuddarna. Och nu är sängen renbäddad:) har hunnit stryka all tvätt. Snart blir det nog lite fika/ mellis.

Så underbart att smärtan i ryggen som jag hade under graviditeten är borta :) härligt.

Nä nu ska jag sätta på lite kaffe.

Dagarna går så fort.

Idag har vi spenderat ca 2 2/1 timme på sjukhuset då det va kontroll för Kelvin. Först träffade vi en barnmorska sen barnläkaren och sen blev det hörseltest.

Vår lilla kille hade fått gulsot men inte så mycke men han ska äta ofta ofta så han kissar och bajsar mycke.
Mata mata står på mitt schema;)


Nu är middagen intagen och om ett tag kommer barnen farmor:)

Vår tjej är nu ledig tisdag och onsdag:)

Ha en underbar kväll för det ska vi ha:)

Fannie säger bror här hemma. Hon är så go mot honom. Hon blir lite avis när pappa gosar lillebror men än så länge har det inte blivit nått mot mig. Fannie har varit riktigt pappig de här dagarna.
Har varit rätt bra då jag inte ha haft kraft till att lyfta henne.

Mammas tjej<3

Älskar min familj<3

Ja värkarna började på onsdags kvällen. Visste först inte om det va på g eller inte. Men ju mer kvällen gick kom dom mer regelbundet. Från ca 18 tiden va det 9 minuter i mellan varje värk.

Jag gick och la mig och tänkte att jag skulle sova lite men det gick ju inte.

Vid ca kvart i tolv ringer jag förlossningen och berättar att jag har värkar och då va det ca 5-6 minuter i mellan. Hon sa att vi kunde vänta till de va ca 4 minuter och att dom skulle hålls i sig upp mot 1 minut. Men jag och Markus bestämde att vi skulle åka och lämna Fannie till min syster som bor 5 minuter med bil från oss. Så vid halv ett lämnar vi henne och sen bestämde vi att vi åker in utan att ringa igen. Tyckte samtidigt att det va lite jobbigt då det kändes som om dom skulle säga att vi skulle få åka hem igen. Trodde dom skulle säga att jag bara va öppen 2 cm.
Vi kom in i rummet ca 01.20

barnmorskan undersöker mig och berättar att jag är öppen 8 cm och att det ända som höll i mot nu va vattnet. Hon sa går vattnet nu födder du. Både jag och Markus blev rätt chockade. Hon berättade att jag inte han med nån bedövning men det kändes okej då smärtan inte va nå farligt då. Hon kom in och frågade om jag ville börja med lustgasen. Men jag tackade nej då läget va okej:)

Efter 2 timmar stack hon håll på vattnet. Och då började krystvärkarna direkt. Och jag höll hårt i lustgasen;)Fan man blir så jävla hög av den bara. Ingen härligt känsla:S

04.29 föddes världens sötaste prins<3 vikt 3465 längd 51 cm. Helt underbar.

Förlossningen va också helt underbar. Allt gick jätte bra. Stämningen va lugn.
Markus hade satt i gång radion som spela lugna favoriter. Markus va också helt underbar under förlossningen<3

Barnmorskan berättar att det finns ingen plats på bb och det fanns familjer förre oss på tur. Så det slutade med att vid tolv på förmiddagen lämnar vi sjukhuset:) åkte raka vägen och hämtade hem vår dotter. Sen blev det soffmys resten av dagen:)

Har mått så bra efteråt förutom dagen efter då jag hade träningsvärk över hela kroppen.

Fattar knappt att jag födde för 3 dagar sen.

Så underbart är det att ha Markus hemma också:) Fannie har vant sig jätte bra med sin lillebror:)


Sömn va e det?? Hehe i natt blev det nog sammanlagt 3 timmars sömn. Kelvin va ledsen och ville inte sova. Fannie vaknade och vägrade hon med. Så en vaken natt blev det.

Markus och Fannie gick ut och lekte på förmiddagen. Medans jag han med hemmet och mig själv och Lill killen
Fannie sover nu middag så vi får se hur länge hon sover:)
Och jag sov nyss i ca 20 minuter;)
Kelvin sover också söt:)

I eftermiddag får vi besök:)

Ska skriva ner förlossningen när jag känner för det:)


Helt underbart är det:)

Japp ni läser rätt:) ligger här i sjukhus sängen och har det bra;) är öppen 8-9 cm :) yeah ingen smärtlindring än så länge.

Hör av mig när allt e klart:)

Det snart är dags. Har haft ont nu på eftermiddagen. Frågan är om det e på gång eller inte. Börjar känna igen smärtan;) Så ont gör det inte än så länge;) tack och lov.

Har iallafall förberett barnvakten i fall att.

Markus skynda sig ner till källarn. Han sa om det blir nått vill ha hinna med lite innan:) Men han får bara va där en stund då jag vill att han ska hinna varva ner ifall det skulle ske nått i natt.
Frågan är om han går med på de;)

Känns skönt att jag och Fannie va och handlade upp skåpen på förmiddagen:)

Nu har jag myst mig ner i soffan med Fannie :)


Nu väntar vi bara och se om det e falsk larm eller inte;)

Vår lilla tjej har nog åkt på ögoninflamation. Märkte när jag hämtade henne att hennes ögon såg konstiga ut. Frågade hennes fröken om dom hade haft nått gått men det hade dom inte.
Det har runnit lite tårar från henne under kvällen. Nu när jag gick in till henne då hon vaknade till såg jag att hennes ögon va geggiga:( mammas plutt.

Lite otur att hon får det nu när snart bebben kommer och vi ska lämna henne till min syster. Hmm

Men nu får vi se hur det ser ut i morgon när hon vaknar. Stod att man kunde lämna på förskolan om det inte va så mycke. Men nej aldrig i livet. Nu blir hon hemma med mig.

Har precis fått upp min älskling från källaren;) att han orkar. Jag fattar inte. Så duktig han är. Så stolt över honom<3
Han är verkligen mannen i mitt liv<3

Alltså vilken dag... Hmm lämnade Fannie la mig i soffa. Och där har jag legat tills nu alltså typ 4 timmar. Va hände. Detta har jag aldrig gjort förut. Skulle nog kunna ligga några timmar till faktiskt;)
Har inte ens fått i mig lunch. Eller min lunch bestod av en glass och kaka:S

Ska hämta hem min tjej om nån halvtimme. Blir faktiskt en promenad då jag behöver frisk luft:)

Latmask är va man kan kalla mig i dag:)

Nu är vi på tredje dagen efter Bf. Nu undrar jag när vår bebis vill komma ut:)

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat Skruttan. Står inget på mitt schema i dag;) blir nog vila:)

Nu har jag gått hemma sen i december. Jag vet att det va det ända att göra då min rygg inte klarade mer. Men det e rätt lång tråkigt vissa stunder.

Har ju såååååå himla ont på eftermiddagarna och kvällarna. Så ont under höger revben både på framsidan och baksidan. Detta gör att jag har jobbigt att andas då det känns som om det pressas mot lugnan. Har svårt att sitta ligga eller stå. Men nu är det vara några dagar kvar;)

Nu ska jag se om det finns nått bra på tv.

Ha en bra dag.

Börjar längta efter smärtan faktiskt. Nu vill vi ha vår bebis. Nu undrar man bara när på dygnet sker det???

Hoppas på en morgon. Då det är lättare med Fannie. Slippa väcka henne på kvällen/natten.
Det är min syster med familj som ska få äran att ha vår skatt under förlossnings tiden:)

Har precis lämnat Fannie på förskolan och nu ligger jag i soffan och bara är. Det har ju inte hjälpt att hålla i gång så nu tänker jag bara vara de sista dagarna.

Kanske blir att sova lite också då jag sovit dåligt i natt och så är jag pigg när jag hämtar hem min tjej. Självklart blir det att hinna med att göra lite nytta här hemma också.

Min stackars älskling höll på i badrummet i 12 timmar i går. Han gick ner nio på morgonen och kom upp när fotbollen började 21.00. Han är så duktigt min Karl:) fick i honom en snabblunch och en snabb fika under dagen.

Badrummet kommer bli så fint. Just nu duschar vi i pannrummet. Där det e rätt kallt. Tack och lov är det plusgrader ute så då blir det varmare där inne:)

Men jag kan lova att vi kommer verkligen njuta av vårt nya varma fina badrum till 110% :)


Idag åkte jag och Fannie i väg till kungens kurva och shoppade lite. Vår lilla tjej börjar bli stor så hon växer ur sina kläder. Dagens inköp blev kläder i storlek 98-104.

Ska börja sälja av hennes kläder går inte att spara allt. Och sen pengarna som blir kommer gå till nya kläder till henne.

Hämtade ut ett paket som va till Fannie. Hade ingen anning om vad det kunde vara.

När vi kom hem öppnade vi paket och det innehöll lego:) stort tack Heléne. Fannie älskar de.
Det byggs mycke lego här hemma.



Köpte faktiskt ett par leggings och mys/ tränings byxor till mig.
Dagens inköp

Vår tjej vaknade vi sju i morse och väckte både mamma och pappa :) vid ca 8.00 äter hela familjen frukost tillsammans varje lördag och söndag. Tycker det är så mysigt.

Att gå upp tidigt gör att man får ut ner av dagen.

Vid 10 åkte vi mot kista mässan för en vandring på husvagnsmässan:) försöker få igång värkarna ;) men det ända är att ryggen pajjar. Gaah ska bli underbart att få slippa denna smärta.

Har haft så konstigt i pannan sen i går. Känns som att pannan somnat, domnat. Fattar inte vad det kan bero på:( men det släpper väl.

Nu har min älskling somnat här i soffan. Ska nog bädda ner oss i sängen och sätta på tv där i stället. Känner mig också helt slut. Har varit en intersiv dag med massa känslor. Just nu händer det alldeles för mycke runt om kring. Önskar Att det skulle ta slut eller iallafall en låååååång paus. Nu vill jag bara ha massa positivt.


God natt på er.

Här hemma pågår det matlagning. Har nu fått Markus upp från källaren :)

Han kom hem tidigt helt underbart. Så vi hämtade Fannie tillsammans i dag. Lyxigt för henne :)

Idag serveras det

Förrätt: toastskagen
Varmrätt: potatisgratäng kött för Markus lax till mig och sallad :)
Efterrätt: mango passion mousse

Och självklart ostbågar till tv:)

Bäst att äta upp sig inför förlossningen;)

Är här igen:) härligt härligt

Har dammsugit av lite här hemma. Skönt att ha det gjort:) och sen går tvättmaskinen förfullt.

Har precis satt mig med en kopp kaffe. Dricker typ aldrig kaffe längre. Förra graviditeten va det likadant.

Ska väl kanske passa på och vila lite sen så man orkar va vaken i kväll.

Nä nu avslutar jag här då jag ändå inte ha nått intressant att skriva ;) hej hej

Sitter här och kollar på tv. Finns fan Inge kul att titta på. Min stackars älskling håller fortfarande på därnere.

Vill ha honom bredvid mig i soffan.

Har haft massa massa sammandragningar i kväll. Kan ju hoppas på att det börjar närma sig:)

Skulle passa bra att ta det under helgen;)

Hittade Fannie i bebisens säng i morse. Sötis

Blev inte riktig som jag hade tänk. Hade tänk att vi skulle äta en tre rätters i kväll men så blev det inte.

Markus och hans bror håller på med vatten rören här hemma. Så dom fick äta pizza och för mig blev det toast. Och så fick det bli pannkaka för Fannie. Så ingen lyx mat här inte.

Får bli mys middag i morgon i stället om vi inte ligger inne på förlossningen;)

Sitter just nu och myser med Fannie framför Teletubbies. Då dom håller på både i båda badrummen och i köket då vill vi inte vara i vägen. Fast Skruttan helst vill de;)

Och sen får jag inte spola vatten och jag mitt klant litar inte på mig själv så det är bäst att sitta här;)

Idag har jag varit nere i Södertälje på förmiddagen och gjort ett viktigt ärende. Som samtidigt va rätt jobbig. Men det kommer bli bra tillslut:D

Har träffat mina underbara systrar också:) och självklart min underbara systerson <3 så glad att han har blivit frisk igen från RS viruset. och så blev det en tjej lunch hos mamma som var mysig och god:)

Känner mig just nu rätt matt i kroppen och slut i ryggen. Och detta gör att mitt humör inte känns på topp. ;)

Har blivit så arg i kväll då jag har tittat på tv. Fan kommer ju inte våga gå ut nå mer. Och absolut inte släppa ut mina barn. Gaaah

Idioter säger jag bara.

Idag blir det tunnbrödsrulle på menyn:) va jätte längesen man åt det :)

I kväll serveras det semlor :)

När jag hämtade Fannie i dag så berättade dom att personalen ska på kurs i morgon. Har sagt till dom att dom kan säga till mig när det e personal brist för då har jag Fannie hemma. Gör det för Fannies skull också för jag vet själv hur det är när det e ont om personal.

Nu myser vi i soffan medans potatisen ska bli klar så jag kan göra potatismos. Här hemma serveras det enbart egen gjord. Tycker det är godare och så är det Inge jobbigt att göra:)

Inväntar min kära sambo också. Han skulle först till sitt andra hem "bygghandeln" :)

Kanske lät lite arg i det tidigare inlägget. Men så är det inte kände bara att jag behövde få skriva av mig lite. :D

Nog om det i dag har jag eller håller på att bakar semlor:) är det semel dagen så är det:) blev nog 22 styckna så i dag blir det att äta;)

Sanna tror att jag ska födda i morgon. Hon gissade ju rätt på Fannies dag. Så nu undrar man om det kommer stämma nu:).

Nä nu ska jag få i mig lite lunch

Tycker faktiskt en sak är rätt jobbig.

Nu är det så att jag och Markus har tagit ett gemensamt beslut om att vi vill inte att Fannie äter godis och snacks och allt som har choklad. Typ choklad kakor med mera. Och ingen läsk.

Visst får hon smaka bulle och kaka eller nån piggelin ibland.

Detta är inget problem för oss men för alla runt om kring kan tycka att detta är jätte konstigt, och att det är synd om henne. Men va fan hon vet ju inte vad det är.

Hon blir jätte nöjd när hon får russin eller frukt. Det är hennes godis.


Jag bryr mig inte om hur alla andra gör. Det är upp till varje förälder. Tänker inte lägga mig i de.

Kan faktiskt va ärlig men att jag kan tycka att det är jobbigt att lämna bort henne på grund av detta.

Vill bara att folk ska börja respektera andras beslut.


Vi klev upp och tanken va att bege oss till dagis i dag. Men Fannies prick i ansiktet va röd och vit inuti så jag tänkte att det va bättre att gå och kolla upp den i dag. Och deras telefon tid va mellan 9-9.30 så då skulle det inte va nån mening att lämna henne ifall vi skulle få en till nu på förmiddagen. Så jag ringer förskolan och säger att hon blir ledig. Tänker då att jag passar på att ringa bvc.
Och hon svarar fast klockan bara va 8. Och svarade att hon trodde det va en talgkötel. Hon sa att jag bara kunde låta den va eller trycka ut som en finne.

Så en tid fick vi inte. Hmm jag som har Fannie ledig i dag.

Men jag köpte en vit tavla och färg förra veckan så det får hon måla idag:) måste ju hitta på nått skoj.

Tänkte först om man skulle ta bilen och åka i väg men jag klarade fan inte av att sitta och åka till Järna i går. Då det känns som ryggen ska gå av. Så jag låter bilen stå.

Fannie vill att jag absolut inte trycket på pricken då det tydligen gör ont:S

Ha en bra dag det ska vi tjejer ha iallafall :)

Helgen har gått fort. I går (lördag) blev det inte mycke gjort på förmiddagen. Vi var ute på tomten och skota snö och lekte i nån timme. Sen rusade klockan i väg och vi åkte i väg på middag hos Evelina ,Pontus och barnen. Självklart bjöd dom urgod 4 rätters middag:D alltid lika gott och trevligt<3

Vaknade faktiskt i går natt och kände av lite värkar eller nått ;) höll på av och till hela dagen i går. Så vi packade allt i bilen så det skulle finnas i fall att. Natten va bra och dagen har varit lugn i dag. Känt lite men inte alls som i går. Så nu återstår det och se när allt händer:) läskigt men spännande<3

Idag fick Markus hjälp med att flyta golvet utav Pontus stort tack till dig och Evelina och theo gjorde mig och Fannie sällskap :)

Nu sitter hela familjen i soffan och slappar. Fia Lotta ska snart sova.

Blir nog lite chips och dipp i kväll;)

Fredag igen:) underbart.

Idag blev det städning på morgonen och sedan har jag och Skruttan bara slappat. Känner mig så lat just nu men det är väl bäst att passa på när man kan:)

Sen på eftermiddag va jag och Fannie ute en sväng och lekte i snön. Själv kan jag knappt rör mig med kläderna på och en mage som är vi vägen och en rygg som skriker neeej. Hehe men vi hade skoj iallafall.

Markus håller på i badrummet en stund sen när han kommer upp ska vi laga mat, tillsammans i dag:)

Sen blir det soffmys:) tråkigt bara att det inte finns nå bra på tv på fredagar.

Åh i morgon blir det mys frukost med hela familjen:) härligt

Har världens bästa lilla familj<3 snart kommer en till som ska göra oss sällskap fram över:)

Är nervös inför förlossningen. Vill bara att allt ska gå bra och att vi mår okej:) vet inte varför jag känner sån oro. Vill bara ha förlossningen över och ha vår bebis<3

Ha en bra fredags kväll allihop för det tänker vi ha iallafall:) kram

Nu vill vi faktiskt ha vår bebis:)

Idag startade jag dagen med att efter att jag lämnat Fannie på förskolan åkte jag och handlade på maxi.
Skönt att ha det gjort:)
Sen kom Sanna på våffel lunch:) mysigt

Ryggen mår som den förtjänar efter en handling:S

I morgon ska Fannie va ledig :) är så jobbigt att ta sig med vagn till förskolan när dom inte har plogat. Vi får leka hemma:)

Ska försöka föra lite nytta nu. Sen blir det soffläge:)

Hur mycke snö ska det komma?? Vill inte ha mer.
Jag sov faktiskt lite middag med Fannie. Hon sover fortfarande:) det behövdes lite vila för min del tror jag.

Funderar lite på om vi kanske skulle klä på oss sen för att försöka skotta lite och sen få lite frisk luft:)


Kram hej

För mitt dåliga bloggandet. Har verken haft ork eller lust.

Känner mig så trött. I dag bestämde jag att Fannie får va hemma med mig och vi ska inte gå utanför dörren. Här kör vi mjukis hela dag. Kanske osminkat också;)

Det blir bara mys hela dagen. Riktig slappar dag.

Nu vill jag ha våran nya familje medlem hos oss<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/548590/images/2013/pic_510bc4f8ddf2b37c5cec5382.jpg" class="image">

Dagen har varit toppen. Jag och Fannie va ute på förmiddagen och lekte i lekparken i det underbara väder:)

Det blev en promenad till affären också för att inhandla lite gott till kvällen.

Nu längtar jag efter vår bebis. Vill ha förlossningen avklarad;)

Tänk att nu återstår det bara 15 dagar kvar till Bf.

Stort grattis till min kära syster som fyller år i dag.

Tänker massa på dom. Vill nu att deras lilla kille blir frisk snart så dom får åka hem från sjukhuset<3

Ha en bra fredag.

Vi längtar efter pappan i huset<3