TANDVÄRK!!!! Igen fan det e verkligen från dag till dag.

Men inatt har jag haft ont igen nu nu såklart. Så nu i veckan måste jag verkligen gå till tandläkaren fast jag inte vill:(

Dyrt kommer det bli också .

Så natten sömn har inte varit så bra....
Nu är vi vakna eller jag och Fannie iallafall :) Fannie försöker få sin kusin att vakna också;) och jag försöker få upp Markus.

Kram hej

Nu är jag och Kelvin på tåget som tar oss hem. Hemma möter Markus upp oss sen blir det att åka och hämta hem Skruttan. Har saknat henne massa<3

Ska bli helt underbart att komma hem.

Ska bli gott att få i sig mat då jag inte alls va sugen på nått i går och idag blev det bara frukost och sen en apelsin. Men jag lovar det tar jag igen i kväll:D

Kram

Nu vill jag hem!!!!! Så dystert och tråkigt här. Allt e bara tyst. Får fan panik;)

Ronden började gå klockan 9 och har fortfarande inte kommit hit.

Kelvin ligger här i sin säng och bara ser helt underbar ut. Så snäll fast han har ont. Mammas älskling<3

Det blir att Markus kommer hit och hämtar oss.

Vet ni att en sak när vi var inne i går natt sa dom att vi skulle få åka hem och inte behöva stanna. Då visste vi inte att som skulle söva honom. Så smarta jag tog ju inte med mig nån tandborste eller nått. Ska bli helt underbart att få komma hem och borsta tänderna;) tur att jag har tuggummi så jag lite god andedräkt ;)

Puss hej

Vid nio vaknade Kelvin till ordentligt så underbart att se :) pigg och glad:)
Mammas plutt
Han är sig själv igen<3

Nu hoppas jag snart att han somnar om snart så jag får lite sömn;)

God natt


Vi blev kvar.Ligger här i rummet och har bäddat ner mig. Ligger i en bredd soffa som faktiskt är skönare och mysigare än en sjukhus säng. Kelvin e helt utmattad och bara sover. Har fått väckt till honom för att äta. Han har till och med vägrat napp efter operationen.

Nu har dom precis gett honom Alvedon.
Markus åkte hem då han inte fick stanna. Men pappan till barnet mittemot verkar bli kvar. Aja men Markus ska jobba i morgon så det va bra att han fick åka hem och sova lite. Hade Kelvin varit mer dålig då hade jag gjort allt för att Markus skulle få stanna;)

Det jobbigaste i dag va när dom skulle sätta i kanyl och det gick Inge bra och han bara skrek hur mycke som helst. Och jag fick inte amma honom från 6 i morse till 14.00 det kändes också jätte jobbigt.
Och sen fick jag följa med till operations salen och va med när han sövdes. När jag väl lämnat honom och kom upp till Markus som precis vinkat av Fannie som blev hämtad av sin farbror, kom faktiskt tårarna. Men det e inte så konstigt och så är han så liten bara 5 veckor i dag<3

Nu ska jag få lite sömn

Kram hej

Ursch nu sitter vi här åter igen på sjukhuset. Lill prinsen ska sövas om en timma och det ska snitta och töma bölden.

Vi åkte in vid halv sex i går. Först till Huddinge sen skickade till Solna. Kom hem vid 2 kl ringde 5 mellan de han jag Amma. Kommer nog va trött i kväll.


Fannie blir hämtad sen av sin farbror:) hon ska dit och sova. Passade jätte bra. Så slipper hon va här hela dagen.

Markus är i väg och leker med henne nu.

Uppdaterar senare

Kom upp fel bild. Gaa jag kan inte ladda upp bilder från min blogg app . Nån som vet vad felet kan vara??

Nu loggade jag in vanligt och då gick det men kom upp fel bild

Här hemma räcker inte våran 180 säng till på nätterna. Slutade med att i natt sov Kelvin i sin säng hela natten och så låg jag med huvudet vi fotändan så jag låg nära honom. Fannie sover ju i sin säng med hon kommer in till oss på nätterna allt mellan 2-4. Förra veckan tror jag det va då sov hon 3 hela nätter i sin säng:)

Idag ska Fannie till förskolan. Blir bara 2 dagar den här veckan då hon va hemma i går och är ledig torsdag och fredag är det röd dag.

Jag och Kelvin ska åka och handla

Kram hej

Lite uppdatering. Helg gick fort som vanligt. Vi var på dop i lördags och direkt efter de åkte hela familjen till Ikea. Det handlades enbart till badrummet. Pengarna bara flög i väg.
Vi kom nog ut därifrån typ vid stängning. Alla va rätt trötta. Barnen somnade i bilen så det va bara att göra det klara för sängen. Fannie somnar fint om fast vi har byt om till pyjamas och byt blöja m.m.

I går va vi i väg till Strängnäs för våffel fika hos Markus farmor och farfar. Hans farmor blir 75 år i dag:)

Idag har vi hunnit med massa badrummet börjar se färdigt ut nu:) så jävla fint:)

Jag och barnen va ute i 2 timmar på förmiddagen. Så mysigt väder. Vi satt och fika ute på tomten:) han med lite nytta när vi var ute också. Fyllde Markus bil med massa skräp.

Nu sitter jag här och varvar ner med Fannie i soffan efter ett bad. Snart ska brorsan också få ett mysigt bad:)

God kväll på er:)

Ligger här i soffan och grisar:) det serveras både godis och ostbågar och cola till de;) jag är värd de:) hehe

Markus är i Solna på friends arena och kolla fotboll:) så det e egentid för mig i kväll;) båda barnen sover sen nån timma tillbaks. Ville att Fannie skulle va vaken lite längre i dag. Hopp om att hon kanske sover längre i morgon. Men nej efter god natt sången på tv kl 19.00 ville hon sova. 'Mammas tjej. <3

I morgon är det dop som gäller då min kära syster son ska döpas<3

Nu ska jag kolla på gladiatorerna
Undra hur länge ögonen kommer hålla sig vakna;)
Trevlig kväll

Tråkigt varför kan jag inte ladda upp bilder???

Idag är det fredaaag. Härligt
Idag ska vi till bvc då det ska vägas och mättas:)

Ska handla lite gott till kvällen då jag har en egen kväll efter barnen har somnat;) Markus ska i väg på fotboll:) frågan är hur länge man kommer kunna hålls sig vaken:)

Skriver några rader senare

Trevlig fredag

Gud så trött jag blev när jag satt mig ner. Nattens sömn bestod inte av många timmar.

Sen på förmiddagen i dag så trotsade Kelvin och jag ovädret och tog en promenad till centrum. Helt sluta va jag när jag kom hem. Käkade lunch och pustade ut för att sen trotsa vädret igen och gå och hämta hem syster:)

Sen gick eftermiddagen i ett. Visste att skulle jag sätta mig ner skulle jag somna så nu i kväll så bakade jag bullar:) mumsigt blev de;)


Kollade förresten va jag skulle få tillbaks på skatten. Säger bara yeah;)

Och vet ni att jag bokade en tid hos frissan i morgon förmiddag. Ska bli underbart. Hoppas bara min lilla kille sover då;)

Nä ska fixa färdig nu sen väntar sängen

Har bäddat ner mig i sängen. Så skönt . Klockan börjar närma sig elva och Markus jobbat fortfarande därnere. Hoppas han ger upp snart så han får lite sömn och vila innan det e dags att åka till jobbet.

Min sambo är bäst så det så;)

Nu i kväll har vi haft barnens farmor på besök:) kan faktiskt säga att jag har så underbara svärföräldrar:D

I morgon ska Fannie till förskolan och jag ska nog ta en promenad till centrum om det går att ta sig fram.

Sov gott för det ska jag iallafall göra:) har en liten prins bredvid mig här<3

Min sambo och våra barn är mitt allt<3 massa kärlek till er.

Psst vet ni att alla vi tre har sovit:) så underbart skönt va det. Kelvin i ena soffan och jag och Fannie i den andra. Sen har vi tittat på Pippi Långstrump också:) riktig mys dag:)

Hade tänk baka men har inte mjölk så det räcker. Så vi fick ta fram Fannies deg och baka bullar med de istället;)

Nu ska jag faktiskt resa på mig och få lite gjort. Fan det värsta är när jag har sovit det e att jag mår illa när jag vaknar och e behov av socker.:S

Här hemma är det full rulle fast klockan är efter halv elva. Bara barnen som sover gott. Markus håller på i badrummet. Han har fogat golvet:)

Jag har skurat i köket. Uppe på hyllorna m.m. Fy va skitigt/fettigt det blir när man inte har fläkt. Men nu är det rent iallafall.

Bestämde mig nu i kväll att Fannie får va ledig i morgon. Ger mig fan inte ut i onödan;) kommer fan inte ens komna fram med vagnen.

Kanske blir lite bullbak i morgon vem vet;) nått kul måste vi ju hitta på.

Ska skriva inköpslista (mat) då saker börjar ta slut. När Markus kommer upp blir det lite nattsmörgåsar:)

God natt

Dagen har varit bra förutom en dunder huvudvärk på eftermiddagen. Efter en Alvedon så blev det bättre:) tack och lov.

Sitter nu och myser med en liten kille. (Som snart somnar)Måste passa på när syster har somnat;)
Så roligt när hon själv säger till vid 18.50 att hon vill sova. Nu kom hon upp några gånger innan hon somnade. Men iallafall:)

Har haft en underbar vän på besök i dag:)

Och vet ni att jag får panik. Klarar verkligen inte av att titta ut. Va hände. Vinter igen?? Va fan är min sommar;) längtar tills jag slipper vinter jackan.


Och en sak till jag får panik över det e att jag e så hungrig på kvällarna. Måste nog börja äta bättre under dagarna. Fan skit jobbigt att inte känna sig mätt. Tror det e en liten kille som äter all min näring;)

Min plan i morgon va att ta en promenad till min syster. Men hon kände sig Inge bra så vi hoppar det. Kanske lika bra då vädret inte e nå roligt. Har ju ingen bil. Markus ska i väg i morgon och köpa ett batteri till hans bil så får vi hoppas att det funkar:)

Snart börjar familjen annorlunda:)

Ha en bra kväll

Sitter just nu här i soffan och väntar på att Fannie ska sluta sjunga i sängen och somna. Kelvin somnade så skönt efter bad och mat.

Snart ska jag också hoppa in i duschen:)

I morgon får jag och Kelvin sällskap av Sanna:)

Markus lägger golvet därnere och det blir så fint:)

Tänk att på torsdag blir vår lilla kille 1 månad gammal<3

Vill inte att helgen ska va slut:( hm va har vi gjort???

I fredag: höll Markus på i badrummet på kvällen. Fick upp honom till ca 20.00 då åt vi en mys middag och sen blev det tv tittade resten av kvällen.

I går: gjorde vi oss klara för att åka till byggvarehus. Markus skulle först åka själv med Fannie men jag kände att vi alla kunde åka då jag också ville passa på att spendera lite tid med honom och sen komma ut lite;)

Vid ett tiden åkte Markus in till stan för en grabbdag och kväll. Dom skulle köpa kostym till hans svåger då hans syster gifter sig i sommar:)

Så hans syster kom hit och spenderade dagen och kvällen med mig och barnen :). Vi åt en god middag här hemma som Malin gjorde i ordning:) och massa onyttigt blev det också;)

Idag har förmiddagen gått till att rensa lite dammsugit,strykt m.m. Skulle behöva få ordning i alla skåp. Men jag tycker det e så tråkigt;)
Sen har jag hunnit lekt och bakat med Fannies deg.


Kelvin sover och Fannie somnar snart:) då blir det lunch för mig och Markus.
Vet ni va han gör???
fast han va ute i går och fick i sig massa drinkar. Så jobbar han förfullt där nere.


Ha en bra dag

Förgående inlägg kom ut nu men skrevs för flera timmar sen.

Sitter just nu i soffan och har en sovande Kelvin i famnen<3

Har försökt städa lite här hemma efter att ha lämnat Skruttan på förskolan. Man städar och städar ändå så är det lika dammigt lika fort igen:S



Ska bli underbart med helg. Fast det underbaraste skulle va om vi fick en heldag med Markus;) men önsketänkande just nu bara:) men vet ni nu är det inte så jätte mycke kvar därnere och då får vi tillbaks honom:) längtar.
Så blir det nog att fira och ta en familjedag på akvaria:)

Nu ska jag fixa lite att äta, magen skriker;) fan jag är hungrig hela tiden. Skitjobbigt att inte va mätt.
E rätt sugen på toast så det får big bli dagens lunch.

Igår kom förresten packet från jollyroom. Baby gymmet och babysitter
:)


Irriterande att det inte går att ladda upp kort

Redan torsdag i dag. Gud va veckorna går fort. I går hade jag mysigt besök av Nina:)

Idag är Fannie ledig då vi snart får besök av Emma och Lea:) det blir lunch, fika och massa lek.


Ha en bra dag för ska vi ha;)

Bvc besöket i går gick jätte bra:)

Kelvin när han föddes 3465 g 51 cm lång

2 veckor och 5 dagar gammal
3935 g 54,5 cm lång

Njuter i solen utanför bvc. Kunde ha varit lite varmare bara.

Ska faktiskt inte vara där förren kl 13.30 . Så lite tidig är jag. Men jag har gått lite i centrum innan.

Sen blir det en promenad till förskolan och hämta hem min tjej.

Älskar mitt liv. Ska försöka njuta mer av de;).

God eftermiddag :)

Har varit strandad i soffan sen typ klockan 18.00. Har suttit och myst men min tjej och kille:)

Fannie tittar alltid på Disney junior och klockan 19.00 så sjunger dom en god natt sång. Och vi går och borstar tänderna och går och sover. Detta har blivit en kvälls rutin som funkar jätte bra. Hon säger själv " läggdags " så hon sover nu så söt i sin säng. Nu hoppas vi på en bättre natt denna natt :)

I morgon ska jag till bvc med Kelvin. Blir nog en lång promenad dit då jag ej har nån bil. Markus bil startar inte så han måste ha min bil.

Blir nog sängen tidigt i dag:)

Hej svejs

Min dag startade Inge bra idag. Mina sömn minuter blev otroligt få. Fannie vaknade. Och Kelvin Va jätte pigg hela natten han va inte ledsen men han knorrade och tappade nappen ett antal gånger.

Och sen hade jag en trotsig 2 åring. Hennes dag startade inte heller nå bra. Allt va bara fel och hon typ grät hela morgonen:( frågade om hon ville va hemma eller gå till dagis. Dagis blev svaret. Kan säga att hon sprang direkt in på förskolan. Så jag hoppas hon får en toppen dag. Men det känns Inge kul när man startar dagen så här. Nu har jag iallafall precis ätit glass med chokladsås;) och kaffe till de.

Ska faktiskt försöka sova lite när Kelvin sover. Behöver de så jag är på topp humör när jag hämtar hem min tjej<3

Längtar massa också till badrummet är klart och jag/vi kan få ha Markus med oss:) han kör typ 12 timmars pass därnere och på vardagarna blir det långa kvällar för honom. Men snart så:)

Under de ett och ett halvt år vi har bott här har man fått dåligt samvete för vi har varit så dåliga på att hälsa på nära och kära. Men de som inte har levt så här som vi har gjort med jobb varje kväll och helg här hemma har nog svårt att förstå. Jag hade svårt att förstå andra innan man själv satt sig i denna båt;)

Vi ska bli bättre:)

Fy fan orkar inte med denna tandvärk. Vet inte om det e nått håll eller om det e visdoms tanden som trycker. Ont gör det iallafall. Vissa dagar känner jag inte då mycke och andra hur mycke som helst. Aja får väl ta mig till tandläkaren om det inte blir bättre under veckan.

Det blev kasslegratäng till middag. Rotfruksgrstäng till mig.
Svärmor kom förbi och hämtade sin mobil som hon glömde i går. Så det slutade med att hon stannade på lite mat:)

Sen blev det bad för båda barnen. Och snart blir det en efterlängtad dusch till mig:). Kelvin tycker det e så mysigt att bada:) han somnade direkt efter.

Älsklingen kämpar förfullt i badrummet.

Nä ska sätta fart nu så jag kan mysa mig ner i soffan.

Hej svejs

Är så himla trött idag. Funderade på förut hur det kommer sig att jag är trött. Kom sen kom jag på varför ;)

Gick och la mig 00.30
Fannie vaknade vid ca halv sex. Och under de timmarna hade jag..,
Ammat 3 gånger
Blivit väckt av Fannie som kom in till oss
Gick upp och hämtade Host medicin till Fannie

Hm så sov timmarna blev få kom jag fram till;)

Idag satt jag i gång och fixade i ordning från i går då vi hade kalas och middags gäster på kvällen. Stort tack till alla :)

Va jätte mysigt att ha Evelina, Pontus och barnen här under kvällen:)

Sen när barnen sov hjälpte jag Markus att sätta upp taket i badrummet. Gah va tungt det va men nu är det gjort;)

Sen tog jag barnen och gick ut. Fannie försöker lära sig att cykla på sin trehjuling hon fick av oss i går:) sen hämtade vi hennes docka och dockvagnen och gick på en liten promenad. Va väl ut i nån timma sen frös jag för mycke:)

Kom in och kokade kaffe och satt i gång kaminen:) mysigt.

Nu liter vi i sängen och tittar på barnpogram. Kände att jag behövde de;)

Snart blir det att börja med maten. Blir nog kasslegratäng

Hej hej

Klockan går för fort. Har knappt suttit sen 6 i morse:S det har bakas bullar och städat lite,tvättat och försökt ge mina barn uppmärksamhet:)

Bullarna blev katastrof. Skit fula. Men jag skiter i det just nu. Tänkte slänga ihop nya men orkade inte. Ska iallafall testa att göra kola kakor. Får se om jag lyckas med de.

Fannie sover middag just nu. Mammas tjej är lite snorig. Kan ju hoppas det e av hennes 4 nya tänder. Hon har vägrat va utan napp under flera dagar. Nu somnade Kelvin här i min famn. Hm ska nog passa på att baka nu:)

Vill hinna ut en sväng sen och få lite frisk luft.

Hej så länge

Tänk att Kelvin idag är 2 veckor gammal. Dagarna går fort. Men ändå känns det som om att han alltid har funnits i vårt liv.

Tänk att 3 personer kan äga mitt hjärta så mycke<3 kärleken är obeskrivlig<3

Kan inte fatta att Fannie blir 2 år på lördag. Vår stora tjej som ändå kommer va vår bebis för alltid:D

Satt mig ner i soffan nu med mina små älsklingar och känner att tröttheten har kommit i fatt mig:S

Men snart ska jag börja med maten och sen ska det bakas lite. Men kom nyss på att mitt bakplåtspapper är slut. Få be Markus köpa med sig de på hem vägen.

Blir nog läggdags tidigt idag. Så underbart i morgon är Fannie ledig så inga tider behövs passas;)

Hämtade ut mitt hm paket i dag. Tyvärr inga kläder till mig förutom strumpor. Köpte en filt till Kelvin och varsin nappburk till dom och ett badlakarn till Kelvin m.m

Nu ska Göra lite nytta.

Hej svejs

Här har vi varit vakna lååååångt förre tuppen. Plus att Lill prinsen har velat äta varje till. Men lite smink runt ögonen ska vi bege oss i väg på fika sen:)

Säger bara att tvn i sovrummet va sånt bra köp:)

Nu har jag suttit vid ipaden och letat och letat. Vi söker babysitter och babygym och när vi hittade ett gym som vi gillade va det självklart slut. Och alla andra tyckte vi va för dyra. Hm men nu beställde jag iallafall från jollyroom och hoppas på att Kelvin kommer gilla de:)
Man vill ju inte lägga ut för mycke pengar då man använder sakerna bara ett tag.

Nu ska jag faktiskt sova. Lill prinsen ligger här bredvid. Stor prinsen;) tittar på fotboll. Och prinsessan ligger nerbäddad i sin säng<3

God natt

I morgon börjar riktiga vardagen. Nu är det bara jag som ska stå för alla sysslor på morgonen men 2 barn:) får se hur det går;) hehe det ska nog gå bra:)

Efter lämning av Fannie i morgon ska jag och Kelvin bege oss till enhörna för en fika hos Linda:)
På fredag ska Fannie va ledig med oss:) och då blir det nog massa bakning då det e kalas på lördag för vår tjej:)

Markus har nu varit nere i 11 timmar. Tror ni jag får upp honom snart? Jo kanske till nio då jag tror det e fotboll;)
Han har varit så duktig nu e väggarna och inbyggda badkaret kaklat:) så snyggt.

Nä ska mysa nu med Fannie då det snart är läggdags. Kelvin försöker somna. Han har inte sovit nått sen 2 tiden. En vaken kille har vi:)

God kväll

Hembesöket gick bra idag.

Vår kille väger 3640 g så han gått upp bra:)
Kändes skönt:)

Nu har jag slagit mig ner i soffan. Det har gått i ett i dag:)

Kelvin har nu slocknat i min famn han va så övertrött han har varit vaken i flera timmar.
Och Fannie sover så söt i sin säng<3

I morgon får vi besök av min kära vän Sanna:)

Nu ska jag njuta av lugnet;)

Sitter just nu i bilen utanför bauhaus och väntar på Markus. Sen blir det handling på Ica maxi. Ska hinna med att baka nu i veckan också.

Vår prinsessa fyller 2 år på lördag:) stora tjejen<3


I går hade jag förresten min älskade syster och mina älskade syskonbarn på fika och lunch. Mysigt älskar er massor<3

Har knappt fått sätt min kära sambo i dag då han har bott nere i källaren idag. Men Gud så fint det blir:) han har kaklat massa.
Det går framåt:)

Nu väntat jag på att han ska komma upp och äta glass maränger och chokladsås med mig;)

Ska väl inte ens äta det då jag har tandvärk igen. Gaah
Hoppas på att det går över snart.
Vem vet kanske hjälper med glass ;)

I morgon kommer bvc "tanten" hit för hembesök ska bli kul att se hur mycke Kelvin väger nu.

Ska ropa upp min älskling nu.

Trevlig kväll

Min älskade sambo är så duktig där nere. Det blir så fint.

Men just nu skulle jag vilja ha upp honom. Känner mig rätt ensam då barnen sover söt.<3

Men lär nog få vänta nån timma till skulle jag tro.Kanske ska muta honom med godis och ostbågar;)


Min familj är mitt allt<3



Tänk va dagarna går fort. Nu återstår det bara tre dagar kvar för Markus hemma sen börjar allvaret igen.

Fannie ska till förskolan i morgon och ska få vara där och leka lite.

Idag har jag och barnen varit ute en stund på tomten. Ursch blåste jätte mycke så det va inte så skönt. Sen blev det in i värmen och så gjorde vi våfflor till lunch:)

Medans barnen sov han jag med lite måsten.

Markus va i väg till tippen på förmiddagen och sen har han börjat kaklat. Kommer bli så fint :)

Snart ska jag ropa upp honom för lite fika:)

Känns så skönt!!. Kelvin föddes med en bulla på huvudet. Och under det senaste dagarna tycker jag att den har blivit mycke större. Så jag har varit rätt orolig. Jag är ju trots allt mamma;)

Så jag ringde Huddinge sjukhus. Fick svar att det inte e nå farligt. Men att vi skulle hålla koll på om han blir gul.

Så nu kan jag lugna mig lite.




Kan inte tro det magsjuka Markus hade åkt på för han Har varit bra sen i går morse. Man är inte sjuk om man orkar jobba i badrummet. Hehe han höll på i går och i dag:)

Tack och lov. Här vill vi Vara friska:)


Snart ska hela familjen bege oss till kungens kurva och göra lite ärenden:)

Kram

Markus Har nog åkt på magsjukan. Vill inte. Nu hoppas vi på att vi andra klarar oss.vi e iallafall ute och leker medan pappa är inne.

Håller tummarna nu.