Jag är så trött..men men Fannie vaknade halv sex och ville inte sova mer.. hmm försökte med allt:P men nej nej det va bara för mamma att gå upp.

Idag ska vi träffa mammorna+ deras sötnosar på lite lunch/fika=)

Igår så fixade vi här hemma sen åkte vi hem till markus mormor för hon skulle bjuda på middag=) mysigt mysigt.

Nää vet inte vad jag ska berätta mer så nu avslutar vi här=P

kram kram
Nu är det redan söndag. Idag står det massa grejjer på vårat schema. Det ska putsas fönster,packas m.m.

Men det är nog dax att ta tag i allt för nu återstår bara 5 dagar kvar=)

I går var vi på dop=) Det va lilla Hampus som döptes=)

Inatt tog markus nattpasset och frukostframdukningen. otroligt skönt .men jag vaknade iallafall varje gång hon lät lite men jag slapp resa på mig och det va skönt.

Nej jag har faktiskt inte tid att sitta här.

hejdå

Slår rekord på blogg inlägg i dag=)

men just nu är jag otroligt rastlös. Har förberet maten men kan inte fortsätta förren markus är färdig med sitt kött som ska tillagas.

Idag blir det Örtkryddad lamstek med ratatouille och råstekt potatis=) mums mums och så blir det Ett glass rött till de=) och självklart så ammar jag inte när jag har tagit ett glass vin.

Men kan ju inte precis säga att det är jätte mysigt här hemma med massa ljus och så som det brukar:S nej för allt är nerpackat..vi har iallafall 3 styckna ljus på bordet=)
 
Vi har tagit bort mattorna också. och det gör att myskänslan försvinner ännu mera..men vi har ju kärleken här hemma som gör det mysigt:P fint det lät va=)

Fannie sover redan hon har varit vaken sen 12 tiden i dag och efter badet kl 17.50 orkade hennes ögon inte nå mer så det va bara att bädda ner vår lilla älskling<3

Nu ska jag fortsätta i köket=)

Ha en trevlig kväll

kram
Hmm insåg precis att vår data börjar ge upp:S känns inte så kul att behöva köpa en ny nu vid flytt och allt som hör till (renoverings matrial) . men saken är ju den att jag klara mig INTE utan en data+ internet.

Så en ny måste införskaffas. markus vill ha en IPAD och jag känner väl inte att det är värt pengarna..jag är så nöjd med våran lilla som vi bara gav 2200 kr för. han funkat skit bra..förutom nu:S hehe

Men känner jag markus och mig rätt så vinnar han över mig så det kommer väl sluta med att vi har en IPAD..hehe



Ojoj nu piper det här..bullarna har jäst färdig för en sista gång=) mums mums

Blir nog att jag slänger ihop kladdkake muffins också=)

kram
Tack tack nina=) Nu är bloggen som den ska=) Skönt

Idag startade vi dagen 7.50, en skön sovmorgon=) men Fannie trodde det va morgon redan kl 00.30 i natt så hon va jätte pigg men efter lite tutte blev hon trött och somnade om=) men sen vaknade hon vid ca 04.30 igen och ville ha lite välliing. och somande om efter de till 07.50 då väkte hon mig genom att ropa mamma mamma<3 helt underbart att starta dagen så=)

Tänk va bra hon ändå sover på nätterna nu..innan vi började med välling på nätterna vakande hon varanan timme och ibland varje timme, mina sömn timmar blev få och hennes sömn blev också jätte dålig.

Jag ammar fortfarande men kanske nån gång per dygn..hon får när hon vill ha.men hon äter ju regelbundet  med mat nu så hon är inte så intresserad längre.. och jag kan inte tvinga henne att ta tutten bara för att det är så det ska vara..eller???  hon är ju ändå snart 8 månader.

Idag har jag iallafall bestämt att vi blir bara hemma.. ska fixa lie här hemma och sen ska det bakas bullar innnan bskmaskinen packas ner=)

Tänk i dag är det fredag så alltså om en vecka i dag vid denna tid har vi nyklarna till vårat hus=)


I morgon ska vi på dop=) Sötnosen Hampus ska få vatten på huvudet=)

Nu ska jag mysa med mig dotter som sitter här hos mig i soffan<3


Trevlig helg

Blir så irriterad på bloggen när det inte kommer nå radbrytningar i mina inlägg och att det inte går att infoga bilder..hmm nu har det varit så här i några dagar..någon annan som har problem? I morse fick jag vakna upp på ett helt underbart sätt=) Fannie ligger i sin säng och ropar mamma mamma mamma..slängde mig upp och hämtade henne för att gosa lite med henne, men hon ville inte va kvar i sängen så vi gick upp=) fast kl var 7.00 så lite sovmorgon blev de:P Nu ska jag göra lite nytta. hejdå
Nu är det nästan en vecka kvar tills vi har nycklarna till vårat hus=) I går kväll var vi där och träffade ägaren och kikade runt lite..Det kändes jätte bra=) Vi vet att det kommer va mycke att göra men vi ska klara det TILLSAMMANS=) sen är jag/ vi otroligt glada för alla som erbjuder sin hjälp=) Jag har otroligt svårt med att ta emot hjälp. men jag måste bli bättre på det=) Idag tog jag och Fannie en promenad till liljeholmen där vi skulle shoppa till lill tjejen..eller lilla hon börjar bli stor för hon har vuxit ur alla sina kläder:S så i dag inhandlade lite nya. Men bara för att man ska ha så hitta man knappt nått man gillar..men men lite hitta vi iallafall=) Idag installerade vi Fannies nya bilbarnstolen=) I morgon ska jag åka in till stan och träffa Emma=)
Ursch jag är sååå trött. varför? jag har varit så pigg i snart 8 månader:S Kanske är mörkret..?? Men jag är otroligt glad att Fannie inte vaknar varanan timme på nätterna längre. Sen vi började med välling vid sängdax så sover hon mycke bättre=) och då sover jag bättre och blir mycke piggare på dagarna=) Men i några dagar nu har jag varit riktigt trött.. men jag kanske ska börja lägga mig tidigare på kvällarna..för nu kommer vi i säng tidigast 23.00 och hon vaknar vid 3.00 och sen kl 6.00 vill hon inte ligga kvar i sängen. Idag ska jag och Fannie gå till öppna förskolan och leka lite=) Nu blir det lite frukost. kram
Livet är för kort för att bråkas bort<3 Man ska ta vara på varandra. jag känner att familjen är så viktig att ha runt om mig/oss. Man får sudda bort allt dåligt och bara se det positiva hos varandra. Det är jätte svårt men det skadar inte att göra ett försök=) Från det ena till det andra.. Idag har det packas en kartong till, och självklart när jag ska packa så vill min kära dotter ha uppmärksamhet=) Hon är ju inne i den perioden då jag inte får gå bort från henne..gå jag i väg börjar hon gråta jätte mycke och bara åla sig snabbt till mig. Hon vill ha nån vid sig hela tiden.vill inte alls va själv=) Sen va vi tvungen att ut och ta lite luft så jag och fannie gick och hämtade lite metro så vi kan packa glas. sen gick vi till lekparken och lekte lite:P Fannie tyckte det va jätte kul och jag tyckte det va otroligt skönt att komma ut=) I morgon ska vi till öppna förskolan och leka lite=) Kram hej
Jag och Fannie är uppe med tuppen. hon ville inte sova mer=)Markus sover söt fortfarande=) I går hade vi Fannies farmor här=) hon åt middag med hos. mysigt=) Fick ett samtal i går!! Du ska veta att jag absolut inte vill va osams med dig. Men du frågade varför? och jag svarade så som jag kände. Jag vet att du har dina åstikter om allt men jag känner att jag vill inte ta dela av de. Jag förstår inte heller hur du orkar lägga ner sån energi. men men det är upp till dig. Och MIN BESLUT här i livet är mina och ingen annans.. jag gör det som känns rätt för mig/oss.. skulle aldrig göra nått som jag tror SKADAR andra!!!! Jag anser mig som en bra mamma och fannies pappa är en underbar sådan. INGEN ska få trycka ner mig och få mig att känna mig dålig. Nu avslutar jag här. för nu vill min kära dotter ha lite frukost=) Kram
Nu blev jag ensam eller ensam och ensam men mina älsklingar sover. Idag har jag och Fannie varit i södertälje hemma hos mamma/mormor. vi hade en jätte mysigt dag. jag kom dit vid 8 och då satt vi i gång och gjorde 2 smörgåstårtor=) mums mums=) för i morgon fyller mamma år=) GRATTIS Så i morgon ska vi dit och se om vi lyckades med uppdraget=) I kväll har vi bara slappat i soffan framför idol. Nää nu kanske jag också säger god natt..eller jag ska se om det finns nå kul på tv.. har redan bäddat ner mig i sängen. kram hej
Nu på eftermiddagen/kvällen åkte jag och Fannie ner till södertälje för att mysa lite med brudarna=) jätte mysigt och trevligt. Tänk va länge vi har känt varandra=) Det som är skönt det är att det är så avslappnat mellan alla. fasst det har gått perioder då man knappt har träffas. Emma och jag har känt varandra längst. vi började i samma klass i 4.an va är man då?? 10 år va? och tänk nu är vi 25 år. så alltså i 15 år har vi varit kompisar<3 Är så jävla glad att jag har mina tjej kompisar=) Älskar er tjejer<3 Jag skjusade emma till hennes mamma när vi åkte från enhörna. men vi fick stanna på vägen för massa rådjur stod mitt på vägen. lite obehgligt är det att köra den landsvägen för det va mörkt och det regnade så man så knappt nått=S Ursch va jag blev trött när jag satt mig ner..hmm kanske ska sussa tidgit i dag=) Upptäckte precis att markus har somnat=) han som skulle titta på fotbollen hehe Nää nu säger jag god natt kram
Sitter just nu och äter lite lunch. Jag och Fannie va lata i dag och tog bilen till affären.. Det regna allt för mycke. inhandlade lite grejjer till en sak vi ska göra=) Men mer om det får ni veta efter helgen=P I kväll ska jag på tjejfika hemma hos Linda..mysigt mysigt<3 I går så tog Fannie kort på öppna förskolan.. konstigt nog blev hon jätte jätte ledsen när korten skulle tas, fast jag tar kort på henne varje dag. Men tjejen sa att hon fick några bra kort=) Efter fotograferingen gick jag fannie ,daniella och Filip och fikade=) Det blev en låång fika..hur mysigt som helst=) I morgon ska jag också träffa mammorna..Det e lika bra för om två veckor flyttar vi. så då blir det inte att vi kommer ses så ofta. Åhh min syster ringde förut och berättade att hennes dotter tog sina första steg nu på morgonen=) moster tjej<3 Om en månade blir nog 1 år..gud va tiden går fort..När Fannie kom till världen va bara Savannah 3 1/2 månad.. tiden bara rusar förbi. Fannie står på alla fyra hela tiden men hon vägrar krypa:S hehe men nu ställer hon sig upp mot bordet=)
Faaaan hela inläge försvann:(((((


Orkar inte skriva allt igen.


Hör av mig senare=P

Ha en bra dag allihop

Sitter just nu och äter lite lunch i min ensamhet:P Fannie ligger ute i  vagnen och sover söt. Vi har precis varit ute på en promenad. va tvungen att komma ut lite..min plan i dag var att vi skulle till öppna förskolan och leka men vi tar en dag hemma då hennes mage inte är så bra än. Förhoppningsvis ska vi dit i morgon för fannie ska fotograferas får hoppas att magen är återställd då=)

I natt va fannie jätte pigg vid 02.45 och ville inte alls sova försökte lägga henne mellan oss men det gick inte för hon skulle dra mig i håret och klänga på markus och bara prata högt så det va bara att försöka lägga henne i sin säng igen..men jag kan säga att sista gången jag kollade på klockan va den vid 04.30 . sen vaknade hon igen vid 6.00 när markus gick upp, hon  låg i sin säng och bara skrek Pappppaaa paaaappa för hon hörde honom i köket. Busunge.

Men sen somnade vi om vid 06.45 och sov till 8.00 yeahhh det va skönt kan jag lova

Ska nog försöak packa en kartong och sen ska jag laga storkok mat till fannie som jag ska frysa in.. ska göra spagetti och köttfärssås =)

I helgen blev många kartonger packade iallafall..markus packade mest då jag va lite bakis i lördags och så tog jag hand om alla bajs blöjor:S

Ha en bra dag

kram

I går så va Fannies mage katastrof hon bajsade massa men i natt började det lugna ner sig. hon bajsade 2 gånger och sen har inte varit lite i dag men inte alls som i går och det är jätte skönt.. hon är ju jätte pigg och har inte gråtit nått så det e skönt.. man undrar ju va detta har varit för nått.. hmm men det är skönt att det är bättre iallfall=)

Idag är markus och jobbat och jag hade Evelina och barnen här en stund i morse=)

Nu sover Fannie och jag har deg som står på jäsning för markus har beställt hembakt bröd..så va göra man inte för honom när han e och jobbar hårt=)

Nån nytta måste man ju göra=P

Jag tycker att det är roligt att va sysselsatt hela tiden=)


VET NI EN SAK??? joo vår älskade tjej ställde sig själv för första gången i går<3

Det va så otroligt roligt..värt varje krona=) blir nog en biljett nästa år igen=) allt va på topp.

Efter det drog vi vidare till göta källarn där vi dansade massa..känns i fötterna i dag kan jag lova:P

Dagen har varit lite jobbigt för Fannie har bajsat ca 20 gånger..helt sjuk..vår lilla tjej.

Trodde häromdagen att det va tänderna men det här e nått annat. men hon har varit på jätte bra humör och lekt massa..men hon e jätte röd av allt bajsade och torkande, sista kuren blev potatismjöl innan hon somnade.

tycker så synd om henne=( hoppas det inte fortsätter i natt bara och att det är bättre i morgon.

Nu ska jag lägga i från mig datan och mysa med min kära sambo=)



Jaaa i kväll ska vi på ladies night=) ska bli så kul.. det blir middag där=)

efter det drar vi nog vidare=) dansa dansa:P

Om några timmar kommer Camilla och Emilia hit då dom har varit på barnmässan för dom ska också med i kväll=)
Senare kommer Ewe och sen tror jag Malin och Mirjam kanske dyker upp också.

Dagens outfit blir det en svart paljettklänning som min älskade sambo köpte till mig en julafton som ha tyckte jag skulle ha på nyår=) min plutt<3

ÄR så glad att jag har honom i mitt liv och att vi har kunnat skapa ett sånt underverk som FANNIE<3 Min lilla familj är mitt allt.

Nu ska vi inte va så känslosamma..hehe

Sitter här med en kom kaffe. mums.

Fannie väckte sin mamma kl 6.00 och inte ville sova nå mer så efter litet försökt med att vi kanske kunde somna om,så gav jag upp och klev upp från sängen=)

Jag har redan byt 4 bajsblöjor på morgen..mammas tjej. hon e inte sjuk eller nått och inge knällig att hon har ont i magen eller så..men hon bajsar massa. hmm löst.. det har varit så i några 2-3 dagarn nu..hmm alla jag frågar tror att det är tänderna.. det återstår och se..stackars mammas tjej.

Nää nu ska jag göra lite nytta medans fannie sover..

kram kram

Tidigt i morse fick jag och Fannie besök av Ofelia som skulle vara med oss i några timmar=)

Vi har haft en mysig dag detta han vi med Åt frukost, titta lite på tv, lekte i lekparken,åt lunch, gick ut på innegården och lekte, fikade, lekte med fannie på golvet och nu för en lite sutnd sen hämtade pontus henne dom skulle i väg till sjukhuset en sväng så då lämande dom Gino här..alltså deras hund=)

Har varit så mysigt att ha haft ofelia här..Hon hjälper till med Fannie matar henne,byter blöja .m.m.
Fannie har också tyckt att det har varit roligt=)

Nu längtar jag massor efter markus då vi knappt har träffat varandra sen i söndags. då han har åkt 6 på morgonen och inte kommit hem förren 8  på kvällen. Men i dag kommer han hem vid 16.00=) få blir det att handla lite .

I morgon drar jag i väg på ladies night=) Så jävla kul vi ska ha=) markus ska få va hemma och mysa med pappa.

bilder från dagen kommer sen=)

kram

Såg denna på en stolpe när jag va ute=)

Hmm idag är de inte mycke planerat..ska åka in en sväng till gamla stan och hämta min ring=) efter det funderar ja på att hoppa av i liljeholmen och gå där och titta lite(fördriva tiden) och sen ta en skönt promenad hem därifrån=)

Älsklingen ska jobba i kväll med:( hmm men i morgon jobbar han inte på kväll=)

Min skrutt har varit så duktig i 2 nätter nu=) vaknat bara 23.00 sen vid 2 och sen vid 5 och sen gav hon mig sovmorgon så vi gick upp 7.30...snart hoppas jag på att hon kanske sover hela nätterna=) hoppas kan man alltid göra=P

Nu somnade hon brevid mig här i soffan. sötnos

Krraaaam

Idag var jag och Fannie hos Bvc och vägde och mätte..Hon vägde 8705 g och var 68,7 cm lång
På en månad hade hon gått upp 1,2 kg så det va inte konsitgt att alla hennes kläder är för små hehe.

Efter bvc skulle vi träffa Daniella och filip=) på bvc träffade jag magda och gustaf så vi alla gick och åt lunch=) mysigt.

Efter de gick jag,fannie,daniella och filip på en promenad i höstsolen jätte härligt.

Sen när jag skulle gå hem så bestämde jag mig för att gå förbi gamla jobbet när jag ändå va i aspudden=) det va jätte kul att se alla=) barnen pratade i mun på varan.alla ville ha uppmärksamhet=) så söta.

Dagen har varit otroligt mysig och fort har den gått också=)

Fannie ålade till badrummet förut och fram till badkaret och började gråta..jag satt henne i det tomma badkaret och hon blev glad och försökte plaska..hehe sötis. men jag tog henne ut därifrån och då började hon galskrika. förstod att hon ville bada..och det e klart hon skulle få de..så det va bara att fylla badet och låta henne plaska lite..hon blev jätte glad=) mammas tjej.

Tror nog också att hon saknar sin älskade pappa. hon har inte träffat honom sen i söndags för att han åker tidigt till jobbet och sen har han jobbat sent och då sover ju hon=(

Jag saknar honom jätte mycke just nu faktiskt<3

Men i dag väntar jag faktiskt med maten så vi kan äta tillsammans. Idag blir det potatis,köttbullar kokta grönsaker med gräddsås=) mums mums

Tihi på fredag e dagen här då vi ska på Ladies night..ska bli så roligt=)

Fannie sover redan så söt i sin säng..hon har varit så lätt att lägga nu, hon vill ha välling sen somnar hon direkt<3

KRam hej

Va riktigt bra=) kunde inte ha de bättre=)

På förmiddagen hade vi fika här hemma och sedan på kvällen va det party.
Blev så otroligt glad att så många kom=) och jag har fått så otroligt fina presenter, bilder kommer.

Kvällen tyckte jag blev jätte lyckat..jag hoppas alla som va här hade lika kul som jag=)

Jag tror vi kom i säng vid tre tiden.. och i söndags (igår) kunde jag inte sova så jag vaknade vid 8 men halvsov till 9 och då gick jag upp och började städa kändes så skönt när det va rent igen=) hehe

Senare på eftermiddag och kvällen mådde jag inte så bra:S

Idag vaknade jag av att ha ont i nacken..hmm sovit konstigt tror jag.

känner mig jätte trött i dag..men jag måste faktiskt sätta mig(oss) på tunnelbanan och bege mig in till gamla stan för att byta min ring som jag fick av svärmor=) måste byta till en större stl..

Puss hej


Ursch nu börjar ålderskrisen smyga sig på=S I morgon fyller lilla jag 25år..hmm ursch känner att jag inte vill bli äldre..inte just nu iallafall:P men ålder är ju bara en siffra=)

I morgon på dagen har vi fika här hemma.. sen åker vi ner till södertälje och lämnar skruttan hos mormor och Berra. Kommer kännas jätte konstigt att säga hejdå till henne men jag vet att hon kommer få det jätte bra så på så sätt är jag inte oroligt=) kan väl tycka lite synd om dom för fannie vaknar ju på nätterna och vill äta.

Sen på kvällen blir det party=) tihi ska faktiskt åka till systemet i dag och köpa några goda cider..hmm har inte gjort det på 1 1/2 år nu=)

Så kul också att så många nära och kära vill komma=)

Kan inte fatta heller att om en månad bor vi inte kvar i denna fina lägenhet=( men samtidigt ska det bli jätte kul att bo i hus och få det som man själv vill ha de=) planera, bygga, inreda=)

Markus kommer hem rätt tidigt i dag=)

Nu har Fannie somnat och jag ska fixa lite här hemma som vanligt=) kan inte fatta att det blir skitit och stökigt bara efter en dag..för VARJE dag städar och plockar jag.. hmm blir väl bättre när man kommer bo större.

I kväll blir det en lugnt hemma kväll framför idol=)

Ha en bra fredag för det ska jag ha=)

kram kram

wqxcu5b64jymhnnnnnnnn   ]iik = Fannie sa hej

FAN FAAAN


Dag började förjävligt=( Man känner sig så värdelös. men fick ett bra stöd på morgonen så det kändes lite bättre efter de.

ursch tänk om man kunde spola tillbaks...


Nu ska jag göra mig klar för att åka in till stan för att träffa en god vän<3
Har varit lite dålig på att uppdatera..men men ibland har jag inte ron att bara sätta mig ner.

I går va min underbara vän Emma här och vi åt lunch och fikade..mysigt mysigt<3
och sen på kvällen bakade jag bullar=) det va ju kanelbullensdag=) men sen så ska jag ju ha fika här på lördag för då fyller jag 25 år=)

Om ett tag kommer en gammal jobbarkompis hit och ska fika=)

Dagarna e fullbokade..hehe i morgon blir det nog att åka in till stan för att träffa emma=)

Nä ska nog göra mig klar nu.

Skriver nog några ord lite senare

Kram

Nu sitter jag här i soffan tillsammans med min kära=) Det blev en sen middag i dag då älsklingen inte va hemma förren 19.30 men hans käraste hade maten klar när han klev innanför dörren=)

Våran prinsessa ligger så söt och sover i sin säng.

I morgon tar jag och fannie bussen ner till södertälje för bilen ska in på service i morgon.

Hmm sitter här och funderar om jag kanske ska ta ett varmt bad och lägga mig i sängen och titta på tv för markus sitter och kollar fotboll.

Ursch om en vecka blir jag 25 år..börjar nog få lite åldernojja..hm jag vill inte bli äldre..hehe fast jag sa det till markus i morse att jag har ändå hunnit med lite..jag har en underbar dotter en underbar sambo och så e jag husägare=)
 och så har vi hunnit rest lite=)

men men åldern e ju bara en siffra:P


Nää ska gå och fixa badvattnet.

God kväll
Så här söt ligger Fannie och sover

Idag blir det en hemma dag..markus åkte för att spela lite golf=) och jag och Fannie skulle ha tvättstugan men det slutade med att tvättmaskinen va traskig och jag fick ta upp all tvätt igen och tvätta här hemma i stället=)

Både våran och fannies säng är renbäddade=) markus fick också sänka fannies säng för hon har börjat resa sig.

Fannie sover lite middag just nu.

Iågr hade vi en urmysigt dag tillsammans med vänner=) Nina robban och lilla hampus va här på förmiddagen och fika med oss i solen sen på kvällen kom peter och linda på middag=) mysigt mysigt

Nu ska jag titta på lite tv..

I morgon åker jag och fannie hem till mamma/mormor

Kram hej

Kan inte fatta att vi redan är inne i oktober månad:S vart tar tiden i vägen?? om en vecka blir vår tjej 7 månader=) helt otroligt.

Jag älskar livet som mamma och sambo för den delen=)

Skulle inte kunna ha de bättre än va jag har det tillsammans med mina 2 älsklingar<3

Om en månad flyttar vi till VÅRAT hus.