Så underbart med fredag=) Fredag betyder att vi kommer ha markus hemma i 2 dagar=) Mysigt mysigt<3

Idag får jag och Fannie besök av emma=) mysigt<3

Helt underbar bild på min älsklingar
Hmm upptäckte precis att Fannie har blivit en stor tjej nu hon måste ha vuxit mycke...typ alla byxor är förkorta..måste nog ta och köpa några nya i storlek 74=)

Jag har bestämt mig för att sälja i väg alla hennes kläder som hon vuxit ur..tråkigt men det e ingen ide att hålla på att spara allt..blir ju massa.. Sen när man har planer för ett syskon så vill man ju ändå ha lite nytt och vem vet det kanske blir en kille då=)
 men det är ju ett tag kvar tills dess.

Idag ska jag och Fannie gå i väg till öppna förskolan i axelsberg=)

I kväll ska vi på kalas för mio fyller år=)

Nu ska jag gå och göra mig klar.

KRaam
Mina älsklingar<3 titta vad mycke mörkt hår fannie hade när hon kom till världen=)
Just nu sitter jag här i min ensamhet=) Markus åkte precis och skulle ut och äta lite ,dricka lite bärs och se fotbollen=)  

Fannie sover sedan en timme tillbaks=)

Sitter här och kollar på halv åtta hos mig hmm man blir ju lite hungrig:P tur att jag har min chokladkaka här brevid mig..hehe


Har pratade med en underbar vän under kvällen<3 som faktiskt kommer och myser med mig och fannie på fredag=)

Nu ska jag titta på tvn och snart börjar ju idol=)

god kväll
Idag e det en riktig höstdag..Det e kallt och det blåser massa. Jag och fannie har precis varit ute på en promenad och så handlade vi lite också. Nu sitter jag här och värmer mig lite med en koppkaffe mums mums

Fannie ligger i vagnen på uteplatsen och sover så gott=)

Fannie vaknade flera gånger i natt så det e nog därför hon e trött..Hennes stackars mamma är också trött men inte sova här inte.

I kväll blir det bara jag och Fannie för markus ska i väg och titta på fotbollen=) så när fannie har somnat får jag en helt egen tid=) blir att krypa ner i soffan med filten och hoppas på att det e nått bra på tv=) skulle vilja hitta nån bra bok. nån som har nått förslag på nån bra bok??


Sitter här och försäker få tag i botkyrka kommun..måste ställa fannie i kö för dagisplats. Alltså det är ett tag kvar innan hon ska börja. Hon ska börja i augusti nästa år=) så ett år till får hon gå hemma med mamma och pappa=)

Hmm va hos tandläkaren i går också.. min tandläkaren som jag gick till e otroligt bra. har varit där 2 gånger nu och en tredje ska det bli också:S

Det värsta va när jag åkte dit var att jag var nervös över vart jag skulle ställa bilen för sist va markus med mig och då såg jag att det inte fanns kanppt några parkeringar:S men nu åkte jag i god tid ( markus tyckte jag va lite larvig som skulle åka 40 minuter innan jag skulle va där) men jag kan säga att jag kom precis i tid för det fanns ingen jävla parkering nån stann jag åkte in på varenda gata som fanns i området..men sen körde jag in på ett lite torg som va där och så frågande jag pizzagubben vart jag skulle ta mig till och då va han så otroligt snäll och berättade att han hade nån parkering brevid hans pizzeria. så där krånglade jag mig in:P Tack tack säger jag bara.. hade ju värsta paniken.. så nått jag lärde mig va att nästa gång kör markus mig eller så blir det tunnelbana=)
Det slutade med att jag blev 1100 kr fattigare och så fick jag en bedövad tunga=)

Men jag kan också säga att det kändes otroligt kostigt att va borta helt själv. va väl nästan borta i 2 timmar=) så när jag kom hem sov fannie<3

Medans jag va borta hade markus gjort storkok fisk,potatis,äggröra till fannie=) Han sa också hur fan kan/orkar du hålla det så fint här hemma samtidigt som fannie ska ha sin uppmärksamhet=) hehe
Man lär sig..

Nää nu ska jag sluta babbla massa strunt.ska gå och ta hand om tvätten som har torktumlas färdigt..sen blir det att sätta i gång en till=)

Kram hej
Har spenderas i Åkers styckebruk hemma hos min kära syster. jag och fannie åkte redan vid halv nio i morse och hämtade min bror i södertälje sen fortsatte vi mot åkers=)

Vi tog en mysigt promenad och sedan gick vi och käkade lite lunch=)

Fannie lekte så fint med sin kära kusin Savannah<3

Nu är vi hemma och jag e jätte trött men snart blir det att börja med maten för sen ska jag till tandläkaren..hmm inge kul alls..pengar ska dom ha för att plåga en:S

hmm måste ta en pause nu för det luktar skit här hemma:P min kära dotter har bajsat=S =)

Tillbakas=)

I morgon har jag faktiskt inget inbokat..ska bli rätt skönt att ta dagen som den kommer=)
På torsdag blir det nog att gå till öppna förskolan=)

Nu ska jag gå och leka lite med Fannie innan jag börjar med maten.

Bjuder på en bild från dagen

Nu börjar ännu en ny vecka=)

Snart kommer faktiskt min kära bror hit och ska umgås med mig och Fannie och så ska vi plugga lite körkortsfrågor=)

Måste berätta en underbar sak. vår älskade dotter säger 2 ord..helt otroligt=) häromdagen sa hon pappa "paappaa" och så ålar/kryper hon till honom.. sen i går kom det efterlängta...mamma "maammaa" hon säger de så tydligt också..

I morse va hon lite ledsen när jag gick i väg och skulle hämta kläder från klädkammaren då kom hon till mig samtidigt som det kom ut maammaa.. tihi helt underbart.

sen kan ni kanske tror att det e bara nått hon har lärt sig men inte vet vad hon säger..Då kan jag bara säga JOO faktiskt så vet hon att mamma är mamma och pappa är pappa..  Allt går så fort. snart blir hon 7 månader..

Älskar min familj massor<3 den kärleken som jag känner till dessa 2 i mitt liv är obeskrivligt.

Nu måste jag faktiskt sluta skriva för jag ska snart gå och möta bror vid bussen.

kram hej

Bild på gårdagens underbara middag=) mums mums va de

Vi är uppe med tuppen=) fannie ville inte sova mer så vi tjejer gick upp så får pappa sova lite till=) jag fick den lyxen i går=)

Idag blir det att tvätta bilen..Jaaa det är ett måste..

Senare i eftermiddag får vi fikar besök=)

Nu ska jag gå och göra lite gröt till denna skuttis<3

Mammmas <3
Nu e vi hemma efter en runda i skickla köpcenter.. va behöv av att köpa ett par jeans.. och jag hittade faktiskt ett par på vero moda=)
hmm blev rätt chockad över storleken:P märks att man har gått ner i vikt=)

Hittade faktiskt en klänning också=) ska prova den här hemma och sen ser jag om jag behåller den eller inte=)

I kväll blir den ännu en lugnt kväll hemma.

Känns rätt skönt att inget e planerat denna helg.

Nu ska jag sätta mig nere på golvet och leka med markus och fannie=)

KRam hej

Med REGN.. men i dag ska jag sitta och bli ompysslad=) ska göra lite nya slingor=)

Fan arg är jag också..Jävla FINNAR..va ska man göra åt detta? Under graviditeten va min hud SSSÅÅÅ bra=) knappt ingen finne..Nu har jag stora som gör skit ont i ansiket...va händer???jag får ju alltid runt partier runt munnen.

Det värsta är att det gör såå ont...men också att man inte känner säg direkt snygg..hmm

men men detta är livet.. Kanske beror på stressen (mest inre stress)  som har varit och att mina timmar på natten blir få!

Mammas bus göra massa bus medans jag sitter här med datorn..just nu är hon i hallen och ville bita lite på mina skor..nej nej det får hon absolut inte..blää. Hon undersöker allt här hemma just nu..sladdarna är roligast:S

Skrev aldrig om min mysiga kväll i tisdag=) Jag och emma gick ut och åt och tog ett glas vin=) så otroligt mysigt och vet ni vi satt faktiskt ute på uteserveringen .. Jag har känt denna underbara person sen vi var 10-11 år och gick i 4:an  sen dess har vi alltid funnits där för varandra. Älskar denna vän<3
Men det jag skulle komma fram till va att vi har känt varandra så länge men vet ni detta va första gången vi gick ut och åt och tog ett glas vin..annars har vi alltid kanske ätit lunch eller bara fikat=) men detta ska det bli en ändring på=P


Nu måste jag börja göra oss i ordning

hej hej

Ursch vilket tråkigt väder.. fast det passar väl rätt bra för jag har tvättstugan..nu blir det massa tvätt när man får byta kläder på kladd fia hela tiden:P

Och så ska jag faktiskt tvätta våra täcken=)

Idag har vi annars inte gjort så mycke vi gick på en liten promenad och köpte mat till fannie..tycker tiden går så fort.

I morgon ska jag ju till frissan=) så härligt. fannie ska följa med så vi får hoppas att hon tycker det e lika härligt som sin mamma:P

Ska fortsätta


hej hej

Nu e det en ny vecka. I åkte jag och Fannie tidigt hem till mamma/mormor där va vi i några timmar=) Min kära syster med sin dotter va också där=)

När jag kom hem i går va jag såååå trött..hade ju inte sovit nå bra under natten då skruttan vaknade massa gånger:S så vi bestämde att strunta att åka på baby sim. orkade bara inte..

Denna natt har inte heller varit nå vidare då hon vaknade ca 5 gånger mellan 12 och 6 och då kl 6 ville hon inte sova mer..kände mig helt slut men det va bara att gå upp=) försöker också att hon inte ska äta varje gång hon vaknar på nätterna. går väl inte så där jätte bra med de.. men vi har ju börjat ge hnene välling innan hon ska sova på kvällen.

Tror också att det e tänderna som spökar..för hon håller på med tungan på tandköttet och så biter hon massa på sin bitring..

I morse bestämde jag mig för att ta en promenad till liljeholmen där jag skulle köpa en jacka till Fannie som vi hade sätt.. hade en rabattkupong på 20% så det passade bra=) 

Köpte även lite annat..bild kommer.

Senare sen ska faktiskt jag träffa Emma och äta gott och ta ett glas vin=)  och Fannie ska få egen tid med sin älskade pappa..

När jag promenade hem från liljeholmen så gick jag förbi monicas salong och tog en kaffe och beställde en tid för lite slingor och klippning..så på tordag ska jag dit=)

Nu ska jag fixa lite här hemma=) hmm skulle vilja hinna vila lite..men så blir det inte för fannie e pigg och kommer inte sova.



Åhh måste också vissa Fannie försenade  doppresent som hon fick häromdagen.. så fin<3



 
I går hade vi en trevlig och mysig kväll=)

Vi bjöd våra gäster på.

Förrätt:
Krabba med sås och bröd.

Varmrätt:
Rotfruktsgratäng med oxfile,kantarellsås och sparris.

Efterrätt:
Äppelkaka med hasselnöttstäcke och vaniljsås.

Det blev lyckat..jag och markus hade lite stressigt innan. och så va fannie jätte grining samtidigt:S

Hon har inte alls varit på nå bra humör. det började i går och har fortsatt idag.. hon vill inte alls sova men är jätte jätte trött..hon somnade vid 9 halv tio i går kväll..och då hade hon knappt sovit nått under dagen.

Nu sover hon iallafall..får se hur länge det tar innan hon vaknar igen.

Mammas lilla tjej<3

Undra om hon kanske börjar blir sjuk eller så har hon bara dålig dag:P

Markus har iallafall åkt och spelat lite golf=) jag ska nog försöka gå igenom lite papper och rensa lite.

Skulle behöva fixa lite flyttkartonger.börja packa sånt som man inte använder.

Om 7 veckor får vi nyklarna till vårt hus=)

Nu ska jag sätta fart här hemma..hmm kanske ska försöka äta lite lunch innan:)

kramkram
Helt underbar morgon..Fannie vaknade 06.20 och ville inte sova mer..så vi myste lite sen gick hon och jag upp och började med frukost=) väckte markus vid 07.45. Han fick komma upp till ett dukat bort med tända ljus...mysigt mysigt.

sen bestämde jag mig för att lägga mig i ett skumbad..hehe fick faktiskt sällskap av Fannie hon ville också bada..så det blev massa plask och så försökte hon äta lite skum men nej nej det fick hon inte för mamma:P

Nu är kl 10.00 och jag är färdig för att möta denna dag=)

Fannie sover just nu men när hon vaknar blir det lite lunch sen ska vi bege oss till liljeholmen..

I kväll får vi middagsgäster=) Evelina,pontus,ofelia,theodor,mickey och camilla=) det blir en tre rätters..huvudrätten består av svensk oxfile.

kram hej

Ja nu återstår bara 3 timmar kvar innnan papprena ska skrivas..ska bli så skönt=) dom här sista veckorna har varit jätte jobbiga tycker jag. stress innna fotografering stress innan dom tre visnnigarna som har varit.. och vi som inte har nått förråd förutom klädkammaren, så det va bara åka lite vändor till svärfar och ställa saker där. skulle ju va fint i klädkammaren=)

Men nu e det gjort=)

Fannie vaknade halv sju i morse och i stället för att amma henne så gick jag upp och gjorde välling..YEAH hon drack upp allt i flaskan=) kändes skönt..måste ju försöka vänja henne för om 3 veckor ska hon sova borta. självklart kommer jag pumpa också men jag tror att hon håller sig mätare på välling också.

Hon somnar aldrig om på morgen längre så nu e det bara att vakna vi 6.30 typ varje morgon..fast vi ligger alltid kvar och myser en stund<3

vi går och lägger oss typ aldrig förren 23.00 och så går man upp tdigt plus att fannie vaknar på nätterna och vill ha mat..så det kanske inte e så konstigt att man kan va lite trött på dagarna=) fast i natt vaknade hon bara 2 gånger=)

Just nu sitter jag här med en kopp kaffe hmm skulle va gott med en bulle till men nej det har vi inte hemma och det kanske e lika bra de..måste sluta att gå och småäta hela tiden..verken bra för kropp och tänder=P

Fannie ligger i sin säng och ska sova en liten stund hon va så trött..hehe kollad till henne precis och nej hon sover inte hon ligger där inne och leker. mammas lilla älskling<3

Jag köpte liljor i torsdags förra veckan för vi skulle ha visning=) och vet ni dom e fortfarande jätte fina. Så en vecka har gått nu.


Och vet ni en sak till vår lägenhet är såld...eller jag hoppar inte förren papprena är skrivna i morgon.

Vi fick inte det vi ville ha men vi e rätt nöjda iallafall.. vi fick mötas lite..köparna fick HELA uteplatsen.
Ska bli så skönt  när allt e klart..

Om ca 3 veckor fyller jag 25 år och de tänkte vi fira=) Fannie ska få vara hos sin mormor=) känns trygg och bra. men jag vet att jag kommer tycka att det e jobbigt att va i från henne och jag kommer sakna henne massor..men nån gång måste bli den första=) och helgen efter jag fyller år ska vi på ladies night=)

I kväll har vi varit och handla för på lördag får vi massa middagsgäster=) blir mumsig 3 rätters

Nu ska jag kramas lite med markus<3

god natt

Om ett tag ska jag och Fannie gå till öppna förskolan i axelsberg=) just nu sover fannie men hon vaknar nog snart och ska få lite lunch. glömde köpa mat till henne så jag slängde i hop egen till henne i dag=)

Själv sitter jag här med mjölk och flingor.. va inte sugen på nån riktigt lunch i dag..hehe

Nu hör jag lilltjejen ligga och pratar=) dax för lunch=)

Igår va jag och fannie inne i stan med Nina och Hampus ´mysigt mysigt=)


förresten nya bud har kommit in.. men än sålänge är vi inte nöjda..så nu håller vi tummarna på att det går bättre i dag=)

Hej svejs

Jaa i dag gäller det..hoppas vi har turen med oss=) många avhopp men nu hoppas vi på att det finns några som vill buda upp iallafall=) Känner mig rätt nervös.

Idag ska jag och fannie träffa Nina och hampus=) blir en vända in till stan=) mysigt
Fast vädret verkar inte va det bästa=(

I går kom min syster och hennes dotter hit och myste med oss=) <3

Jaag tycker det e sååå tråkigt att klä på sig på morgonen..Har faaan inga kläder. Byxerna har blivit stora och sitter inte alls bra:S

Jaa jag har ju gått ner massa sen graviditeten..väger ca 7 kg mindre än va jag gjorde när jag blev gravid så ca 20 kg borta sen fannie kom=) självklart är jag glad. men nu skulle garderoben behövas förnyas lite=) men inte riktigt rätt läge att lägga pengar på de nu när vi ska flytta och allt men får väl ta lite då och då=)

Nää ska göra mig klar nu=)

Kom nyss ett nytt bud=) hoppas det fortsätter så här under dagen=)




Har haft en jätte bra helg=) I fredags åkte jag och Fannie till mamma/mormor och va där hela dagen för att sedan åka hem till Evelina och barnen(Fannies kusiner) och vara där till lördagen=) Va otroligt mysigt<3 Grabbarna va ute på sjön med chefen och massa andra=) så på lördag åkte jag oh Evelina och hämtade dom i järna=)

Ja markus va både full och bakis:P men han hade haft det bra iallafall=)

Lördagskväll va bara slappa i soffan med massa gott=)

I söndags ( igår) var det dax för en andra visning på våran lägenhet så det passade bra att vi var bjuda på födelsedags fika för Nina som fyller 25 år i dag=) Hipp hurra
Åhh deras hampus va så söt.

Idag har vi bara slappat för jag va så trött och så va vädret inte det bästa.
Fannie vaknade massa i natt och ville upp tidigt:S

men vi tog igen lite sömn här på förmiddagen.

kväll ska vi på baby sim=)

Första budet är lagt på vår lägenhet.

kram
Ja i dag är den första visningen..sen är det på söndag och tisdag också. sen blir det förhoppningsvis såld=)

Idag tänkte jag och Fannie gå till öppna förskolan i axelsberg=) frågan är bara om jag ska gå dit..det tar ca 30-35 minuter eller om jag ska ta bilen..hmm vill ju gå men vädret ser ju inte så lovande ut. men jag har ett tag att fundera:P

Nää nu vaknade lill tjejen som va jätte trött och somnade en stund=) ska gå och mysa lite med henne<3

Hej hej
Sitter just och och får i mig lite lunch=) och samtidigt tar jag liten pause från städningen..ja i morgon e det visning som gäller. ska bli så skönt på tisdag kväll när allt e klart=)

Tråkigt väder e det också så det e väl lika bra att man håller sig inne:P kanske hinner med att bara mysa ner med en filt i soffan sen=)

Nää ska faktiskt inte sitta här mer..ska duka av för att sedan sätta i gång innan skuttan vaknar<3

ha en bra dag
Är så stolt över min älskade sambo=) Han hade golftävling i Hanninge i går.. och han vann=) Fick 1:a pris
Champagne oxfile och en jätte fin pokal=) <3

Snart ska jag och Fannie träffa Mammorna och deras sötnosar=) och i eftermiddag ska fannie på 6 månaders kontroll=)

Nää  har faktiskt inte tid att sitta här.

Kanske skriver nån rad i kväll..

kram hej

Åhh va rastlös jag har varit nu mot kvällen..dagen har bestått av att städa och tvätta och självklart lekt massa med min älskade dotter=)

Nu inväntar jag markus som förhoppningsvis kanske kommer hem snart..hm han sa att vi skulle äta tillsammans men nu börjar jag bli riktigt hungrig så jag bröjar nog med maten nu och ser om han hinner hem eller inte:P

Fannie e klar för sängen..men hon e en envis liten tjej som bara skrek när jag lämande rummet..( Övertrött e hon)

Så nu sitter hon här med mig i soffan med napp och snutte=)

Mammas skruttis<3

Tänk på fredag blir hon 6 månader..helt sjuk va tiden går fort:S

Nää nu blir med matlagning..

hej hej

Jaa idag e det måndag och denna dag e en hemmardag..eller jag och Fannie tog en promenad i morse till coop där vi handlade lite purer och nya nappar=) Men resten av dagen blir vi hemma=)
Det finns massa här hemma som måste fixas innan visningen på Torsdag:S

Markus va ledig i dag så vi åt en mysig frukost tillsammans i morse=) Fast andledningen till att han va ledig är att han skulle ha golftävling så han åkte vid 10 och kommer inte hem förren senare i kväll.

Men nu ska jag berätta om den stora dagen som va i lördags=) japp i lördags döptes vår underbara dotter<3

Hon va sååå duktig där inne i kyrkan=) och hennes gudfar e hennes morbror micke=)

Alla vi var jätte nervösa innan vi skulle gå in i kyrkan där alla nära och kära satt och vänta. men det gick jätte bra.

Efter allt babbel av prästen och fannie hade fått vatten på huvudet så var det dax för fika=)

Hon fick så otroligt fina presenter=) Ska bli kul när man kan sätta upp allt på hyllorna som ska vara i hennes nya rum=)

Släkt och vänner tog kort..så nu måste vi få dom skickade till oss..för vi har tyvärr inga:S

Åhh måste berätta att Fannie har blivit jätte duktig på att ta sig fram..nu går det fort fram till leksakerna som jag kastar ut över golvet=)

Nu måste jag sätta fart här hemma.

kram hej

Köpte denna napp idag..hehe