Idag ska jag och fannie åka ner till Södertälje och träffa Emma,lea, Nina och Hampus:D  och det blir Inge tåg idag då ag har bil och kan ta den:)
Har suttit vid blocket nu och håller på söker lite uteleksker, ruschkana gunga och nån bil hon kan sparka sig fram på.  Vi har ju en bit till närmsta lekplats så vi får göra en på tomten i stället:)
Har inte riktigt hittat nått än men jag får söka vidare:)
Markus jobbar bara i morgon sen är han ledig i 12 dagar med oss :) underbart
Nu ska jag fortsätta att göra mig klar
Hej hej
Så sant för tidigt tidigt vaknade jag i morse av sån magsmärta, jag kunde inte stå på bena. Det sved i hela magen. Hmm har haft känningar nu i 2 dagar på kvällarna, men verkligen inte den smärtan jag hade i morse. Men jag lyckades bädda ner i i soffan med en vete kudde medians fannie fick titta på tv.

Han till och med tänka att går det inte över får jag ringa efter en ambulans eller nått, men tur att efter ett tag försvann smärtan, men jag har känt mig lite öm i magen hela morgonen.Så det blev ingen jätte bra start på denna dag. Hehe

Just nu soer fannie och jag sitter ute i solen. Underbart.

Jag tror verkligen min kropp behöver Denna semester som väntas nästa veka när planet tar oss till värmen.Jobbigt det är att vänta på folk, vi har sotarn som skulle komma mellan 7.30-11 hmm så man kan inte gå i väg. Men direkt när han har gått blir det en promenad.


Nu har jag bil också:D för i går åkte jag och Markus och köpte en till bil. Vi behöver ju de binär fannie ska börja på dagis i vårsta.

Här är vi vakna tidigt då skruttan har börjat gå upp med Markus på morgonen:S skulle inte va fel att sova lite mer men nej nej det är bara vänja sig för snart börjar jobb och dagis rutiner.
Min dag i går kunde inte bli bättre:)  jag hade inbokat en intervju klockan 11.00 på en förskola här i tumba och vet ni jag fick jobb :)  känns så kul och det ska bli så spännande. En riktig utmaning .
Och fannie har ju fått dagisplats  nu i maj men vi måste köpa en till bil nu då jag måste åka och lämna henne i vårsta .
Kätnns så härligt att inte behöva oroa ig nu under veckan i Grekland nu vet jag att jag har ett jobb:D
Idag får fannie och jagbesök:)
Vi ha en riktig lyx helg då vi är bortbjudna på middag både fredag och lördag:D
Nä nu ska jag gå och koka lite kaffe så jag piggnar till .
I dag har vi haft mysigt besök av Therese och Vilde=D Sen kom Malin och Viktor på snabbfika.sen när hela gänget åkte så kom syster med familj då dom inte kunde va hemma för att dom senerat myror hemma hos dom:S
Kände mig rätt slut efter denna underbara dag :)

Sen när dom hade åkte så kom vår leverans med kyl och frys=) otroligt skönt.vi hittade dom på blocket och så kunde man få hemkörning dom ville ha 200 kr extra och det var det värt kan jag lova=)

Men varje gång man köper nått på blocket så är man nojig om det funkar eller inte.. men men nu hoppas vi att detta håller.

Nu har jag slagit mig ner i soffan med ett glas vin och godis=)

Fick ett samtal i eftermiddags också så nu är det bara att hålla tummarna=)


Jag är så otroligt glad för alla underbara vänner jag har i min närhet=D Ni är bäst=)

Nu ska jag faktiskt avsluta här då BB börjar.

kram hej
Förra veckan bokadee vi faktiskt en resa till grekland=) Så om 3 veckor flyger vi=) ska bli helt underbart och några kompisar bokade samma resa i går så dom ska följa med oss=D ska bli jätte kul och mysigt.Längtar massor nu=) 

Fast ju närmare man kommer den resan ju närmare kommer vi då mina mamma dagar är slut och fannie ska börja på dagis.

Pratade med en förskolechef i går och det är fullt på dagisarna.hmm hon hade nog en plats i vårsta/gröding.. nu hoppas vi att det kanske kan lösa så vi kan få ett närmare.

Det va som hon sa i telefon. dom tar in barn i augusti och inte nu i maj. jag vet ju de då jag själv jobbar på förskola.

Och så det här med jobb också.. måste ju ha ett..


Men i dag ska vi faktiskt åka in till stan med nina/hampus och Emma/Lea=Dpuss puss

Idag startade vi dagen tidigt då jag skulle i väg på ett arbets intervju på förmiddagen.  Så i morse begav vi oss till therese och vilde för fannie skulle vara där och leka medans jag skulle åka in till stan. Det gick jätte bra att lämna fannie hon pussade och vinkade=D kändes jätte skönt

Intervjuen gick snabb och rätt bra..så nu är det bara vänta och se.

Tog tunnelbanan tillbaks till Therese och då kläde vi på bus ungarna för att gå ut på en promenad, sen blev det fika dax=) Det blev en heldag tillsammans då markus hämtade oss vid halv fyra.

Då åkte vi direkt till donken för en snabb middag då schemat var fullbokad. Hade ingen mat till fannie så hon fick faktiskt en hamburgare och jag lovar att hela hamburgaren gick ner..mammas lilla matvrak.Efter vår lyxmiddag så åkte vi direkt till macken och hyrde släp och sen hem och lasta lasta lasta=)

Det blev 3 vändor och det tog exakt 3 timmar..så när vi kom hem klockan åtta va vi helt slut och Fannie myste ner direkt i sängen,

Sov gott
Är faktiskt en rätt händig tjej då markus fick ta nattningen och jag gick ut på tomten och sågade ner vår stora gran plus ena enen=)Men efter ett tag gav min handled upp..

Hmm måste nog gå och söka för denna hand då jag har haft ont sen jag ramlade i vintras. nått fel måste det nog vara.

Nu på kvällen åkte markus i väg för att titta på Zlatan=) så jag har haft lite egen tid.. har duschat och packat skötväskan till i morgon då vi ska i väg tidigt i morgon. Ska var på intervju 11.00 och innan dess måste jag mellanlanda i midsommarkransen hemma hos therse och vilde för att fannie ska vara där och leka medans mamma ska i väg=)


Tihi 4 veckor kvar=P HÄrligt härligt.. längtar längtar


Älskar min familj massor<3

Nu ska jag fortsätta att titta på big brother

God natt
Idag gick och joggade jag och fannie till syster/moster och fikade. Känns alltid härligt när man är duktig och går fram och tillbaks dit. Det tar iallafall ca 25min att gå dit.

Nu var jag rätt duktig och joggade lite också=) mina nya skor är otroligt sköna att gå i=)


Jag har försökt att få tag i olika människor här men får inte tag på en ända.. alla på kommunen vägrar svara=P

Som jag berättade förut så ska ju fannie börja på förskolan i maj och jag försöker få tag på förskole cheferna på dom olika förskolorna.

I morgon ska jag i väg på intervju, har lite blandade känslor då jag inte vet om jag vill jobba inne i stan..hmm


Nu ska jag sluta häro ch försöka ringa några samtal.


kram hej