Suttit här nu och tittat efter jobb. skrev in nån ansökning på arbetsförmedlingen också. ursch va jobbigt det är att inte ha ett jobb att gå tillbaks till. jag har ju ALDRIG varit arbetsslös och det är inget jag ser framemot.. så nu blir det att göra allt för att få ett jobb. Ett stort PLUS skulle det va om jag hittar ett jobb jag trivs på=P

I morgon ska jag och Fannie ta en promenad till min syster=D mysigt. Måste först släpp in elkalle som ska fixa med vårat propskåp  medans jag är borta=D

Nu längtar jag massa till lördag=) en god drink i härligt sällskap kan aldrig gå fel=) undra hur mina fötter kommer må efter att gå i högklackar..det va ett tag sen sist:P


Just nu är det fotboll på tv..hm undra om jag får min älskade att byta kanal klockan 22 för då börjar ju BB.

God natt
Sitter ute och bara försöker varva ner och njuta av solen. Fannie sover gott i sin vagn. Vi har varit ute sen 12.00 så härligt.

Det va en kille som va här på förmiddagen och hämtade fönsterna..blev tomt ute på "balkongen" nu..

Va härligt det är att göra andra människor glada, killen som kom berättade att han renoverar sitt hus men har inte råd och därför letar han begagnade saker. hon han va överlyckig över att han fick dom gratis=)

Ursch va jag är klantig just nu. Här om dagen ramlade jag ute på tomten..hmm jaa det gjorde skit ont. i dag ramlade jag i trappen inne..tur så slog jag bara i armbågen..ja det gjorde också ont men det gick över efter ett tag. sen för en stund sen skulle jag fixa på tomten och så slog jag i benet i nån järn grej.

Känner en stress i hela kroppen..ursch.. huvudvärk har jag haft i säkert 3 veckor nu..

Stress känner jag nog av bara för att jag snart ska börja jobba och inget jobb har jag..hmmm

Känner att tiden går så fort att jag inte hinner med vissa saker.

nää ska avsluta här så jag hinner njuta inna fannie vaknar=)

Idag har vi inget planerat. så det blir att gå på en promenad och kanske gunga lite=D skulle va härligt med en egen gunga på tomten. hmm blir nog kanske att införskaffa de.


morgonen går så fort klockan är redan 10 och jag har inte suttit typ sen jag gick upp. Har städat som vanligt..sängarna ren byta. tvättmaskinen är i gång och jag är nyduschad och färdig för att möta dagen=)


Fannie är trött så hon ligger i sin säng nu och det är bra för somnar hon nu så blir det lunch när hon vaknar och sen kan vi gå ut och gunga=)

Och vet ni vad jag ska ut på lördag=) paaarty.


Nää har ingen ro att sitta här

skriver kanske några rader senare..

Förresten vi la ut några fönster som står på vår "balkong" som dom gamla ägarna lämnade kvar. jag la ut dom som bortskänkes och vet ni telefonen gick i varv i går säkert 9 st som har ringt och 4 mail hade jag i morse. så i dag försvinner dom nog. Ångrade att vi inte satt nå pris på dom=)






Idag ska jag och fannie åka till axelsberg för att luncha=)

Just nu är frukosten uppäten och självklart är The voice på=)
En som har fullt upp med stolen



Helgen har bestått av tapetsering i Fannies rum..yeah det är klart.. Nu återstår bara matta och lister sen är det klart=) sååå fint. och självklart möbler.för just nu äger hon bara en säng..

Hmm skulle behöva vinna lite på lotto..


Har precis tagit en kort promenad till affären i detta underbara väder. =D
Snart får vi besöka av Therese och vilde=) Fannie blir såå glad när hon ser honom=)

Nu ska jag gå och göra lite nytta.


Ha en underbar dag allihop<3
I morse va vi utanför dörren redan vid kvart i nio. och då tog vi en promenad till min syster ( ca 25 minuters gångavstånd) Va där ett tag innan jag och F tog bussen till tumba centrum=D Det blev en vända inne på HM där jag fyndade=)

Det blev ett par byxor,bh till mig och en jacka och hårband till F..hur söt som helst..(Bild kommer) Det bästa av allt va att jag bara betalade 218 kr för allt för jag hade 100 kr rabatt plus att jag hade 2 st 20% kuponger=)

Det blev en vända in till systemet också..där det blev en flaska rött och vit=)

Sen tog vi en promenad hem i det mysiga vädret=) Blir så himla glad av solen.


Jag har hållt på att städa sen jag kom hem..ursch va skitit det blir när vi håller på med renovering i badrum och Fannies rum.

Idag ska jag försöka hinna med lite där inne. det värsta är att jag inte kan gör så jätte mycke för det står massa grejjer därinne som markus behöver för att kunna hålla på i badrummet.

så tapetseringen får nog vänta nån vecka till. ska iallafall va klart till hennes födelsedag..hmm 2 veckor kvar tills får lilla prinsessa fyller 1 år<3


Nu ska jag koka lite kaffe medans F sover.. Snart är älsklingen hemma också


Trevlig kväll

kram
Dagens bild=)

Vädret är helt underbart och vi har haft urmysigt sällskap av Therese och vilde=) Det blev massa lek och massa fika=) och så avslutade vi dagen med en promenad i det vackra vädret=)

vilka vårkänslor man får i dag=)

Älskar verkligen solen.


Idag står det handling på shemat..hmm undra om jag åker själv eller om jag får sällskap av familjen=P


nu ska jag börja fixa "maten" hehe i dag blir det faktiskt mannagrynsgröt och rostat till middag då jag va sugen på det och sen kom jag inte på nån annan mat och så behöver markus ingen matlåda i morgon=)

Sötnosarna


Myspys


Sitter och kollar på kort. Detta kort togs 5 dagar innan vår underbara dotter föddes<3



Sötis3

Sitter här med en koppkaffe och försöker piggna till=)

Idag har vi inte heller nått inplanerat. Blir iallafall att gå ut på en promenad iallafall. 


Natten har varit bättre=)

Igår höll markus på i badrummet och jag i F rum. det blev lite extra jobb där inne då det behövdes spaklat 2 omgångar och allt slipandes, och vi köpte för första gången nu en skit färg. den täcker inte och så blev den ingen fin så vi måste köpa mer färg och jag måste måla en omgång till. 


Nu måste jag avsluta här då jag har en ledsen tjej här. hmm hon vet inte vad hon vill, inget är bra just nu.

 



Är lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. =) kan ni inte skriva bland komentarerna vilka ni är??

=D

Kram



Nattens sömntimmar blev få men men det är så att va  mamma=) men ibland önskar jag att jag skulle få en helnatt sömn utan att vakna..

Fannie va ledsen i natt och ville inte alls sova, hon vaknade flera gånger..hon somnade tillslut i min famn, så jag satt och sov en stund bara för att när jag la ned henne blev hon ledsen och jag va så trött.

men sen ville hon gå upp vid sex tiden så det va bara att va en snäll mamma och kliva upp.

Just nu sitter vi faktsikt i soffan och myser och tittar på barnpogram.

Vi har redan varit ute på en promenad och så gick jag till ett gruppboende här nära oss och frågade efter timjobb men nej det fanns inge då jag måste va utbildad.

Så här sitter min fia just nu=) myspys





Idag har jag haft en så ledsen dotter..Man tycker synd om henne fast man känner sig så trött på all gråt. hon somnade tillslut. tog sin lilla tid. hon va såå övertrött. hon sov inte så länge på dagen i dag när vi var hemma hos mamma.  Så nu hoppas jag på att hon tar igen lite sömn i natt=D

Det som har gjort henne så ledsen i dag är nog tänderna..hon har tagit sig i munnen och så har hon hållt på massor med tungan. så det blev alvedon för lill tjejen innan hon somnade.

Nu hoppas jag på att morgon dagen blir bättre=)

Hon har börjat vilja att jag ska läsa böcker för henne. hon kommer med sina böcker och så sitter hon länge och bara lyssnar=) mammas tjej

Helgen har varit bra. i går fick vi mysigt besök av min bror micke och min bror tommy med familj. och så han markus töma toletten och fixa med alla avlopps rör.

Jag har fixat i fannies rum så nu återstår bara målning av ena väggen som ska göras i dag. och sen tapetsering och sätta tillbaks alla lister. och så självklart mattan. tapeterna kommer nån gång denna vecka.
Sen är hennes rum klart=D
I fredags åkte vi och köpte väggkakel och golv=) kommer bli ur snyggt=)

Nu ska jag få min trötta dotter att sova en stund och medans hon sover ska jag måla=)

I morgon ska jag och fannie åka hem till mamma/mormor=)

Fannie går mer än va hon kryper nu. helt underbart att se.

Vårtäcken på tomten


Vår toalett just nu. fin va=P


Fannies rum


Redan torsdag i dag..vart tar dagarna i vägen? 

Min natt har inte varit nå bra..först hela kvällen i går vaknade Fannie till flera gånger men somnade om lika fort igen..men sen när jag gick och la mig vid elva vaknade hon och ville ha välling.. men tror ni hon ville sova sen??? nej nej..hon ville va vaken och ville inte alls ligga i sin säng. hmm det va bara att bädda ner henne hos mig och se hon hon ville sova då.. efter massa bök i sängen så somnade hon kanske efter någon timme.. sen ville hon ha välling i gen vid 3 och sen vaknade hon när markus gick upp vid halv sex. som tur va somnade hon om igen efter ett tag och sov  till 7 .sen va det bara att gå upp=) Jag hoppas att hon kommer sova bättre när hon får sitt egna rum. men det kommer nog kännas konstigt att inte ha henne i rummet=)

men oj oj nu tickar klockan .Nu ska jag gå och göra mig klar.



hej hej


Nu fick ni

Just nu är jag nerbäddad i soffan=)
Har redan gjort massa nytt.har hunnit målat Fannies element och så har jag grundat golvlisterna. Det är inte så mycke kvar nu innan hennes rum är klart=) men oj va det är grejjer som måste inhandlas.
Det ska köpas en byrå ,bord och stolar, kök, lampa, m.m.
 

Har egen tid i kväll då Markus har åkt hem till sin pappa och skulle kolla på fotbollen. Fannie sover.

Hmm vi vet inte hur vi ska göra med henne angående vällingen/gröt. Hon har ju druckit välling när hon ska sova och sen dricker hon på natten..men nu har vi testat i över en vecka att ge gröt innan läggdags bara för att hon inte ska koppla att man måste ha välling för att kunna somna. men nu är det så att hon har lyckas somna bara 2 kvällar..och resten av kvällarna har vi fått tagit upp henne en stund för att hon har varit jätte ledsen.

Någon som har nått tips på hur vi kan göra??

Min önskan är ju att hon ska klara sig utan välling på natten. hon dricker en gång och ibland två gånger.

Idag har vi haft en inne dag..vi fick besök av Nina,hampus och anne=D

Så jobbigt att gå med vagnen i detta väder. i morgon blir det att gå ut en stund och åka pulka. och så kommer Emma och Lea hit=)

Nä nu ska jag fortsätta att titta på tv. tittar på tunnelbanan..tycker det är rätt bra.

Ha en bra kväll

Inser att efter varje inlägg att min svenska inte är nå bra=P När jag sitter och skriver så brukar jag oftast hamna i andra tankar och därför blir det lite konstig..men men jag hoppas ni kan läsa mellan raderna=)

Hade en mysigt i skärholmen.

När vi väl kom hem så lagade jag mat till min kära sambo=) och så blev det blåbärs hjärtan=) mums mums.

Efter att F hade somnat byta jag om till målar kläder och stängde in mig i Fannies rum och slipade och målade fönstret..

Älsklingen va trött så han la sig på soffan och läste sin Zlatan bok han fick av mig i julklapp.. men när jag väl kommer ut från rummet upptäcker jag att han sover med boken i handen..hehe

Nu myste jag mig ner i soffan och tittar på En prinsessas dagbok=) tycker faktiskt att den är bra=)

Fannie har gått massor i dag.. hon är så duktig<3

Älskar min familj massa..Den kärlek jag känner till dessa två är obeskrivlig<3



Idag ska jag och Fannie åka till skärholmen och där blir med att luncha med Daniella och filip=D

Igår åkte vi till Nina robban och Hampus=) Dom hade fått jätte fint=) sovrummet blev mysigt=D Det är så roligt ,för dom håller också på att renoverar sitt nya hus.

Vi va hemma vid halv nio eller nått så då började markus sätta in hyller i garderoben..blev jätte bra..och jag började städa lite i  byggrummet och så slipade jag fönsteret och spaklade. så skönt att börja igen med renoveringen..ska bli så kul att inreda fannies ru.

Vi kom väl i säng vi tolv tiden,tog väl 30 minuter innnan jag somnade och sen vaknade fannie 1 och ville ha välling. sen vaknade hon vid halv fyra och då fick hon lägga sig hos oss, sen klockan 6 ville hon gå upp men vi låg och myste lite först.

Idag är det alla hjärtansdag också<3 Det blir mys middag med min älskling och sen ska vi faktiskt fortsätta med våra projekt..<3 <3 <3 <3 Älskar min markus massor <3 <3 <3 <3


Vår dotter är vårat allt<3




Hoppas ni andra får en underbar dag<3
Nu är denna helg över. Har haft en mysig helg. I lördags va vi på kalas och senare på kvällen kom pontus och ewe och barnen på middag. mysigt<3 och så tittade vi på melodifestivalen.

Igår (Söndag) åkt vi vi runt till byggvarehus och tittade lite på kakel..tihi hittade ett fint golv som jag vill ha på toaletten.

Nu ska jag sätta fart i Fannies rum för det ska va klart till hennes födelsedag=) toaletten börjar markus med..vi kommer nog hjälpas åt massor ändå=)





Snart har denna vecka gått och i dag är det den 9 februari och det betyder att om en måna fyller våran skrutt år..Tiden går så fort..jag ska börja jobba i maj om jag hittar nått jobb..eller jag måste hitta ett för markus ska va pappa ledig och det går inte att vi båda är hemma..pengar måste komma någonstanns i från.

Fast det hade varit underbart att kunna spendera hela sommaren tillsammans..och oj vad vi skulle hinna med renovering. men men det är bara drömmar.. hmm kanske ska köpa en lott och se om det finns nån där uppe som vill oss väll=P

Fannie och jag har varit ute på en promenad och självklart somnade hon..hehe. så när vi kom tillbaks så fick hon sova medans jag skottade.


I kväll ska fannie få va hemma med pappa medans jag ska i väg till en tjejkompis och fika en stund=)

Klockan är halv nio och vi har varit vakna ett tag nu..frukosten blev intagen för en timma sen=)

Tycker det är skönt att gå upp tidgit..


Idag har vi inget planerat.vi ska gå ut på en promenad och gunga lite också=)

På fredag ska jag till frissan och klippa mig då jag har sån här smartbox som jag måste utnyttja innan den sista den här månaden.

Ska i väg till götgatan..hmm undra om jag hittar. någon som har tråkigt på fredag får gärna följa med=)

I morse när Jag och F vaknade åt vi lite frukost sen blev det dusch för mg och bad för Fannie..Det jobbigaste är att det är så omysigt där nere på toaletten..det är jätte kallt också. Men vi måste stå ut till nästa höst innan renoveringen kan börja där.

Sen han vi bäddarent också=) så härligt att lägga sig i rena lakarn=)

Idag fick vi mysigt besök av Therese och vilde..Fannie blir sååå glad när hon får syn på vilde.  Dom är så söta tillsammans
Det är så roligt för vi bodde grannar i lägenheten i midsommarkransen,dom bodde två uteplatser brevid oss. i somras började vi prata med varandra för dom fick en son 3 veckor efter oss.

Och när vi bodde i lägenheten umgicks vi aldrig, men innan vi flyttade byte vi nummer och det har slutat med att innan jul va dom här på fika och i helgen va dom här och åt middag och i dag blev det också fika och massa lek=) mysigt mysigt.


Nu ska jag avsluta här då jag ska va lite social med min älskling.

Kram




Började denna måndag med ett mysigt besök av min kära syster och systerdotter=) Det blev fika och lunch=)

Denna helg har varit jätte härligt.

Fredag: På kvällen va svärmor här en stund sen åt markus och jag middag och bara myste oss ner i soffan

Lördags: På förmiddagen åkte vi till min syster och familj där vi fikade för att hon hade fyllt år. sen blev det handling för på kvällen fick vi middags besök av Alex,therese och lilla vilde=) kvällen var jätte bra=)

Söndagen: Åkte jag på spa med mina kära systrar. Helt underbart var de=D
Sen va det bara film mys hela kvällen.

Nu sover min lilla älskling. och jag slappar lite i soffan=P

Kram
Och ännu mer snö...

tycker det är så fint när det snöar..men jobbigt är det att gå ute med vagn.

Idag har vi varit ute på en liten promenad sen har det bakas bullar och lekt massor..

Hon är såå duktig och tar massa med steg nu..hon blir så glad när hon märker att hon kan gå..Idag kommer ju hennes farmor så vi får hoppas att hon vissar henne vad hon kan=D

Mums i kväll blir det tacos och lite vin=) det är ju fredag=)


Nu ska jag gå och tända brasan så det blir mysigt varmt=)

kram
Fredag är här igen=) helt underbart. Idag har jag och Fannie också en lugn dag..vi ska ta en promenad till affären sen bara=) Det va längesen vi hade det så här lugnt.

Men i helgen är det fullt upp men vi har en riktigt mysig helt att se framemot=)

Idag: Kommer Fannies farmor hit=)

Lördag: Vi ska först på födelsedagsfik hos min syster=D sen på kvällen kommer Therese,alex och vilde hit på midddag=D

Söndag: då ska jag i väg på spa,det blev aldrig nått förra helgen.. ska bli jätte mysigt och härligt


I går fixade vi det sista i vardagsrummet sen myste vi oss ner i soffan och kollade på solsida..hehe men vi tittade en timme sen sov i båda=)


Nu har fannie hämtat napp och snutte och sitter i mitt knä...nu ska vi mysa lite<3

Trevlig helg











Idag blir jag och Fannie bara hemma..myskläder hela dagen och brasan har varit tänd hela morgonen=)


Jag ska ändå hinna med lite saker som står på min- att göra lista

-Kistan ska slipas och betsas
-tvätten ska vikas
-Det ska målas
 och lite därtill

I kväll har jag besämt att vi ska ligga i soffan och titta på tv..=D länge sen sist.. 2 november..hehe

Blir nog lite chips och dip..mums

Nu har skruttan myst ner sig hos mig hmm hon är nog trött.. när hon har somnat ska jag passa på att slipa=)

Det är sååå fint här hemma..ska ta bilder i kväll.

kram
Har stått och gjort grönsakspaj=) Blev så himla god. lyckades inte sist jag skulle göra=)

Jag och Fannie har haft en mysmorgon..va sååå underbart att krypa i hop i soffan i morse.. 3 månader sen vi kunde göra de=) mys pys

Sofforna blev hur bra som helst...så jävla fint.

Bild kanske kommer i kväll då jag vill att det mesta ska va klart=)


När lunchen är uppäten ska jag göra oss klara för att åka till ikea. Denna gång ska jag inte glömma kassen.  måste passa på då markus har egen bil till jobbet så han ska möta mig där, känns helt värdelöst att gå och köpa sakerna en gång till.