Tror ni min lista tog slut där. Öh nej för vid elva tiden upptäckte jag att det började läcka in vatten från väggarna i källarn hmm en kvart senare va det bara ösa ösa ösa vatten för det bubblade över i avloppen. Vi har hållet på ända till klockan 5 utan knappt nå stopp.

Stort tack till min älskade bror Tommy för all hjälp i dag.

Nu stor gratängen i ugnen så snart är det dax för middag.

Lill tjejen sover redan.

Är inte på topp i dag. Känns som jag bara vill gå och lägga mig igen. Men det går tyvärr inte.

Klockan är 10 och min att göra lista på morgonen har varit lång har bl.a

Gjort frukost
Dukat bort frukosten
Satt i gång en tvätt
Bäddat sängar
Dammsugit
Torkat golv
Hängt in massa ren tvätt
Badat fannie
Sminkat mig
Hmm listan kan nog bli längre men jag avslutar där.

Känner mig som en städrobbot


Gaaaah Nää detta inlägg va Inge meningsfull

Hejdå

Idag blir det lördags mys:) dagen har varit jätte bra. Massa bra fynd på loppisen blandannat en tripp trapp stol:)

Hon va på jätte bra humör när jag hämtade henne på dagis. Och dagen hade varit bra. För bara en stund sen känner jag hur varm hon hade blivit fast hon bara sprang i blöja. Så nu ligger hon här med feber och utslag. Konstigt.

Så så skönt i dag slutar jag klockan 2 sen blir det att hämta fannie och handla lite inför helgen så det är gjort. Senare på eftermiddag ska vi åk hem till Emma och Lea:) ska bli så mysigt för nu är det evigheter sen sist.

Nä nu ska jag fortsätta här hemma med allt som ska göras på morgonen. Frukosten är iallafall intagen:)

Vakna för ett tag sen och va sååå ledsen. Det slutade med att jag la henne i vår säng. Hon sover nu men varje gång jag lämnar sängen så vaknar hon och blir jätte ledsen. Mammas älskling. ska försöka gå igen. Nu har hon tagit över hela sängen så vi får väl sova på golvet i natt. Hehe. Hon har börjat som Pippi och ska ligga med fötterna på kudden

Sitter här med en koppkaffe och laddar för denna dag.

Fannie sitter här bredvid och äter sin frukost. Hon äter frukost på dagis. Men Hon vill ha frukost när hon vaknar och jag tycker det är mysigt att kunna sitta tillsammans en stund innan det är dags för att åka :)

Ha en bra dag

I kväll har Vi byt tak på vedboden/ uteförrådet :) blev stor skillnad. Nu ska den målas om också :) men det får vi ta när tiden finns.

Trivs jätte bra med huslivet fast det är massa massa som ska göras. Men jag ger oss en stor stjärna just för att vi har hunnit så långt med allt fast vi har en dotter som behöver sin tid.

Nä tittade nu på klockan jag måste nog avsluta här så det blir några timmars sömn iallafall. Klockan ringer 05.30

Jag har en lång dag i morgon då jag kommer sitta i möte från 15.30 -18 också.

God natt

Fannie sover fortfarande och klockan är 06.20 så jag har hunnit göra mig klar och sitter nu med en smörgås och kaffe.

God kväll

Dagen i dag har varit bra. Trivs bra tillsammans med mina nya kollegor:) känns som om jag har jobbat där i flera månader. Fast det är bara min tredje vecka:)

Känns skönt också att jag har så nära hem:) kan inte ha de bättre.

Men åh va det pirrar i magen när jag ska hämta hem fannie från förskolan. Jag blir så glad när jag ser henne:)

Jag gick in i hennes rum förut och skulle ta på henne pyjamas men skulle först dra ner rullgardiner. När jag vänder mig igen så är hon inte kvar i rummet så jag tror att hon har smittit ut till vardagsrummet för hon brukar göra det när vi ska klä på henne. Så jag ropar fannie

Och vet ni va hon gör då. jo hon hoppar ut från sitt tält som står i rummet och säger böööh. Kan faktiskt säga att jag blev rätt skrämd hehe busunge


Ligger just nu nerbäddad efter att ha städat lite inne och så fick bilen sig en omgång också:)

God natt

Har varit jätte bra:) i går tog jag med Markus bort från hemmet hehe . Man behöver komma bort från all renovering i bland. Så halv tio satt vi redan familjen i bilen för en färd till heron för att byta ett pingisrack.


Efter de åkte vi till ikea för att köpa lite som vi behövde :) kom hem med en köks matta som jag gillar massor:)


Sen åkte vi hem och jag satt ihop fannies hylla m.m och så fick vi mysigt besök av fannies farmor :)

Senare fick vi ett telefonsamtal från Pontus, evelina och barnen då dom ville att vi skulle komma och grilla och spela kubb:) så vi bestämde oss för att sova över:) kvällen va toppen mysig och vi kom nog inte i säng förren efter ett nån gång:) så mysigt att vakna upp tillsammans allihop. Fannie trivs så bra tillsammans med sina kusiner.


Har varit rätt seg idag. Hmm undra om det va vinet i går:P

Nu ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen.

God kväll

Tittade ut och såg att Markus hade målat <3 C


Hur gulligt är inte de:)
Min stora kärlek<3

Idag blev det mys middag ute på tomten:) härligt med fredag . Nu ligger vi faktiskt nerbäddade i soffan och äter massa onyttigt som vanligt.

Ska ju låta bli sån skit för jag måste va i form till augusti:D ja för då ska min älskade syster gifta sig:D är så himla glad för deras skull<3


Ha en toppen kväll

Tack och lov är det fredag . Hehe idag kommer det va en kämpigt dag på jobbet så det är det bara att köra slut på sig för att sen hem och veta att hela familjen kommer vara samlad hela helgen:D

Har sån otur att min kollegor har blivit sjuk och jag måste jobba med en vikare samtidigt som jag har inskolning för ett barn. Hmm skulle behöva fler armar.

Men men får hoppas att nästa vecka blir bättre.

Just nu sitter jag här med en kopp kaffe snart göra sig klar för att lämna skruttan till förskolan.


Ha en bra dag

Har bestått av massa fix ute på huset, Markus har varit ute sen 8.30 i morse och han håller fortfarande på. Men snart hoppas jag han kommer in för då blir det några matcher i pingis:)

Jag sitter här och är faktiskt rätt trött i armarna efter allt skotande av singel så vi får väl se hur mycke jag orkar spela. Hehe

Imorgon är det jobb igen men jag har en tidig dag så det är skönt. I går slutade jag 18.00 när jag kom hem serverades jag ett glas vin och jätte god middag:) tack min älskling.


Nu ska jag passa på att få lite ny färg på mina naglar:)

God kväll

Har bäddat ner mig i soffan:) älsklingen Har somnar i soffan bredvid. Jag sitter och kollar på 1 på millenium tror jag den heter. Funderar på att gå och lägga mig då jag vet att skruttan vaknar tidigt.


Åh va jag har saknat min tjej i dag. Jag lämnade henne vid halv åtta i morse och jag va inte hemma förrens vid sex. Men hon hade tur att sin älskade pappa kunde hämta henne vid tre :) så dagen blev inte så lång för henne.

Mammas hjärta <3

Älskar min lilla familj massor.


God natt med er

Sitter härmed en kopp kaffe och känner mig faktiskt rätt pigg:) fannie har vaknade 4.30 denna vecka och har vägrat somna om. Men jag har ändå vägrat gå upp då. Men i dag vaknade hon först vid 5.15 och det passade rätt bra för klockan skulle ändå ringa halv sex:). Idag börjar allvaret. Då min heltid tjänst börjar i dag så idag jobbar jag 8-17 så idag blir det pappa Markus som hämtar hem vår tjej:D
Lite pirrigt är det då jag ska ha samtal med några föräldrar om inskolning och så. Känns konstigt just för att jag inte har jobbat själv nått här. Men men det går nog bra:)

Så underbart att det är fredag