Fy säger jag bara jag är så höjdrädd så det va lite träning innan jag kom upp på stegen, hehe klarade lite sen va det bara att gå ner igen.

Upptäckte precis att fannie har fått sin 7 tand:) Mammas lilla tjej börjar bli stor nu.

Dagen gick bra på mitt nya jobb men jag är rätt trött nu faktiskt :P fannies dag på dagis hade också varit bra förutom att hon hade varit jätte arg när hon skulle sova. Men jag blir så glad bär jag hämtar henne:) känns ju jätte konstigt att va i från henne så många timmar heje


Snart blir det att göra middag för vi ska hyra släp sen och slänga allt skräp. Ingen vila ingen ro.

Nu känner jag att en blöja behövs bytas hehe

Är lite nervös faktiskt inför jobb dagen då jag ska sitta i ett möte vid lunch med nya föräldrar då deras barn ska börja på avdelningen. Men det ska bli rätt kul att börja jobba igen. Fast jag kommer sakna mina dagar som mammaledig :)


Men jag kommer hämta fannie direkt efter möter så det blir en tidig dag för henne :)


I kväll ska vi åka vändor till tippen ska bli skönt att få bort skiten.


Nu ska jag göra mig klar

Hej hej

Idag har fannie varit på förskolan hon fick gå 9-13.30 då jag vill passa på att hämta henne tidigt medans jag kan, jag börjar jobba i morgon lite smått. Kommer jobba mellan 9-14 tis ons och torsdag. Sen på fredag börjar mitt heltids jobb:) ska bli kul att börja jobba igen:)
Efter jag lämnat fannie åkte jag och pratade lite på jobbet och sen åkte jag ner till Södertälje. Kändes konstigt att inte ha med mig fannie.


Nu ska jag gå och förbereda maten:).

Hej svejs

Känns i bland som om att jag inte hinner med mina vänner och mina syskon. Skulle vilja ha fler timmar på dygnet.men mina tankar finns hos dom iallafall :)

Idag har det gått i ett. Min mamma och hennes man och min bror och min kusin kom klockan 6.30 i morse. Det blev frukost innan all jobb startade med grävning och skottande. Jag kan inte hjälpa till med så mycke ute då jag har fannie och sen är mamma nyopererad :) självklart står jag för all servering av frukost lunch fika och middag. Blir rätt mycke spring för min del. Hehe men jag/ vi är så tacksamma för hjälpen vi får. Gänget sover kvar här så i morgon är det full fart igen.



Nej säger jag god natt

Förlåt för mitt dåliga bloggande men tiden och lusten har inte funnits där.
Jag kan iallafall berätta att vi ha varit en vecka i grekland med några kompisar till oss och det va helt underbart. Vädret va toppen alla dagar också. Resan kunde inte ha blivit bättre:D  och i november åkte jag och min lilla familj och min kära svärmor till kariben i två veckor:D längtar
Idag va den första dagen på min och fannie nya vardag då det va första inskolningsdagen på förskolan för henne. Vi har där i en en timma och det gick hur bra som helst och lekte massa och va inte blyg alls. Kändes jätte bra. I morgon och på onsdag ska vi vara där mellan 9-12
Fan va irriterande det där att skriva på ipaden för jag har sätt att jag skrivit fel  och kan inte gå tillbaka och ändra. Hmm
Snart är det dags för lite lunch för mig för senare ska jag och fannie till mitt nya jobb och hälsa på alla föräldrar. Hm lite pirrigt är det men det ska nog bra.
Nä nu ska jag försöka få min trötta tjej här hemma att sova lite.
Krm hej