Japp på lördag blir det utgång:) ska bli så kul. Men Har panik om vad jag ska ha på mig . Hm funderar stor på att klä på mig en svart soppsäck :P

Har börjat känt bebben :) underbart inatt låg jag vaken och inte kunde sova och då kände jag flera tydliga buffar:) underbart<3

Nu har jag sovit jätte dåligt i 2 nätter så jag hoppas denna natt blir bättre.

Kram hej

Huvudet och kroppen är rätt slut. Men ändå går jag i ett lyckorus. Åh tänk att jag och min älskade sambo ska bli 2 barns föräldrar. Helt underbart. Fannie kommer bli världens bästa store syster<3

Och om en och en halv månad flyger vi till Karibien:)

Och nu i oktober ska jag bli moster till en grabb åh längtar massor. Ska få mysa bebis <3

Ha en underbar måndags kväll:) det ska jag ha iallfall. Blir snart att slå sig ner i soffan:) hoppas på att älsklingen snart kommer in:)

I dag tog vi en lugn start på dagen. Vet inte när vi hade en sån morgon sist . Vid ett tiden åkte vi på kalas hos Nina och Robban som har fyllt år. Och innan dess han Markus fixa lite på huset och jag plockade och tvättade som vanligt:) ryggen har inte varit världens bästa i dag.

Så innan kalaset blev det att sitta med värme kudden.

Efter kalaset så svängde vi in till möllebadet. Solen sken och Fannie fick mata ankorna:) mysigt

Nu har jag och Fannie satt oss i soffan och kollar på lejon kungen. Har tvättat fönstret i vardagsrummet:) nu är det bara några kvar men det blir inte i dag.

Markus är som vanligt ute på tomtet.

Åh jag är så sugen på att gå ut i helgen:) får se hur det blir måste se om vi hittar nån barnvakt till vår lilla älskling.

Ha de underbar söndags kväll

Så tråkigt väder. Vi har i allafall precis kommit hem från bauhaus där vi köpte komod, skåp och spegel till bad rummet därnere. Bäst att passa på när det va rea. Sen beställde vi en Braskamin också:)

Markus är ute och fixar jag sitter här med fannie och hoppas på att hon ska somna så jag kan städa där nere.

I kväll är vi bort bjuda på middag. Ska bli härligt:)

Ha en bra dag

Så underbart:) Markus hämta Fannie efter mellis eller under mellis då hon satt och åt när han kom. Så hon fick gå hem tidigt. Så skönt för henne. Dom åkte och handlade fredags gott. I kväll blir det tacos :)

Så härligt med helg.

Jag har plockat och dammsugit nu och ska försöka hinna med lite mer nytt. Ska laga lite mat snart också. Markus drog i väg till bauhaus.

Min lilla älskling ligger i soffan mitt emot och gosar. Hon är alltid så trött efter dagis.

Nä ska sätta fart i ett lugnt tempo då ryggen inte riktigt e med nu:S

Det kändes så underbart att få se underverket<3 nu vet man att allt såg bra ut:)

Idag har Markus tagit semester hehe från renoveringen då kvällen har bestått av soff häng. Minns inte när vi hade en sån här lugn kväll sist. Och självklart blev jag jätte trött av att sitta så jag ställde mig och bakade kladdkake muffins och så blev det dagens första kaffe kopp till de. Mums mums. Nu ska jag hoppa in i duschen.


God kväll

Mamma här är lite bilder till dig:)

Är så nöjd med mina köp i dag fast det gick åt massa pengar. Men va fan jag börjar bli tjock om magen och resten av kroppen så mamma byxor va ett måste. Har ju från min förra graviditet men dom är förstora då jag vägde mer när jag blev gravid då.

Dagen inköp i dag

Ett par mamma leggings
Mamma byxor svarta
Strumpor
2 tröjor
1 långtröja till leggings
2 par skor:) skit snygga högklackade ;) dom blev en tidigt födelsedags present från älsklingen


Nu har vi myst oss ner i soffan.

Är trött just men när Fannie har somnat ska jag göra karln sällskap på tomten ska trimma gräset. Tänk i morgon är det redan fredag:) i morgon ska Markus ut med jobbet så vi tjejer får sköta oss själva:) på lördag blir det en liten paus från huset då jag har tvingat med min kära älskling till Skärholmen ;)


Kom just på att jag måste gå ner och hänga tvätt.

Kram hej

Natten har inte varit den bästa då jag vaknade vid 3 och bara hostade. Helt sjukt kunde verkligen inte sluta. Slutade med att jag fick somna sittande.

Fannie väckte oss vid kvart över sex och nu ligger vi i sängen och Fannie kollar på teletubbies :)

Snart upp och fixa frukost:)

Hade planerat denna dag men det blev inte alls så.

Trodde först att svärmor skulle flyga på gärdet. Men det är i Bromma. Hade först tänk hämtat fannie efter lunch och sen åkte in till stan för att kika lite i affärer. Men när planen ändrade sig till Bromma bestämde jag att vi skulle åka en sväng till Skärholmen innan för att se om jag kunde hitta lite kläder. Då allt börjar bli obekvämt och försmå. Men nej det blev inte så heller då Markus fortfarande håller på att putsa ute. Hm hade kunnat jobba i dag fick ju så dåligt samvete för mina kollegor då jag skulle va ledig i dag:(

Jag är inte arg på Markus för detta men jag blev lite besviken på att dagen inte blev som planerat. Det är klart jag vill ha klart fasaden också. Livet är inte lätt alla gånger. Jag vill så mycke.

Inge lunch har vi fått i oss heller. Får stanna på vägen.

Det hade iallafall gått jätte bra för fannie på förskolan:)

Idag går jag in i v. 18 :). 1 1/2 vecka kvar innan ultraljud, längtar <3

Idag är jag ledig. Underbart. Behövs kan jag lova. Jag skulle va ned fannie på hennes inskolning i dag men nej hon ska tydligen va själv där i dag. Så Markus ska bara va med på samlingen sen ska han gå hem. Så då är det inge bra att jag följer med bara för samlingen det kan bara bli fel för fannie.

Fast jag skulle vilja :)
Men jag ska hämta henne efter lunch för vi ska i väg:) min kära svärmor har fått en helikopter flygning av oss i present så vi ska åka och titta och sen ska vi in till stan och äta:) mysigt


Nu ska jag göra ordning frukost till min familj:)


Min trollunge

Tänk att hon alltid ska ligga vid fot ändan. Har provat att lägga kudden där men nej då vänder hon sig åt andra hållet:) knasboll


Eftermiddagen och kvällen har bestått av tvätt tvätt tvätt. Både tvättat hängt och vikt. Har städat upp lite på tomten också. Nu ska jag dra runt med dammsugan lite innan jag nog är färdig för kvällen. Markus putsar och putsar. Nu är snart färdig :) 2 lager har gjorts och efter det blir det färgning.

Vaknade första gången vid 4 och hade svårt att sova då jag är så täppt i näsan . Faan hur länge ska den här förkylningen sitta i. Kroppen orkar Inge mer. Fick svänga in på macken innan jobbet och köpa halstabletter då halsen inte heller är på topp.

Blä blä


Nä nu avslutar jag här.

Jag är helt tom på energi. Den här förkyldningen tar kol på mig. Nu har jag varit förkyld i 3 veckor och den vill inte försvinna:S

Men i går va vi iallafall på kräftskiva :) riktigt mysigt va det med massa skratt:)

Fannie va det ända barnet som va med. Men hon är så lätt att lägga så vi han bara va där ett tag innan det va dags för henne att sova. Så jag kläde på henne massa mys kläder och bäddade ner henne i vagnen så hon fick ligga ute där vi va. Hon somnade direkt. Hon sov gott trots hög musik och massa skratt:)

Stort tack till Evelina och Pontus som ordnade detta:)

Markus fick nog i sig en hel del men han klarade bilresan hem;) jag behövde inte stanna nått på vägen.

Fast han drack i går och mådde piss i morse så stod han färdig för att gå ut och putsa på huset fast klockan bara va nio. Hm då sa jag i från och tyckte att han skulle mysa sig ner i soffan en stund iallafall. Sagt och gjort så satt mina sötnosar och gosade medans jag städade kylskåpet och dammsög.

Fannie sover fortfarande middag men jag väcka henne nu så blir det en promenad till affären då jag är sugen på fruktsallad till kvällen. Mums mums


Ha en bra kväll


Kram