Hon älskar att sitta med sitt lego:) nu får hon önska sig lite lego bilar/ gubbar och djur i present :)

Köpte förresten en jacka till henne i dag:)

Står nu i Centrum och väntar på min syster då vi ska ta en morgon fika:)

Redan torsdag i morgon är det redan den efterlängtade fredagen. Min stackars älskling kom hem från jobbet i går vid 4 åt mat och busade med Fannie sen gick han ner till badrummet och kom inte upp förren efter halv elva eller nått. Sen ställer han klockan på 5.30. Det är faktiskt inte konstigt att han försover sig. Hjälpte honom i ca 40 minuter att städa upp därnere i badrummet. Sen klarade ryggen tyvärr inte mer:(

Efter detta badrum blir det byggpaus och vi ska njuta av vårt familjeliv;)

Är så hungrig varje kväll. Det värsta är att det blir bara massa onyttigt. Efter förlossningen då måste vi bli duktigare på att inte äta så här mycke skit.

Vi har fått lite problem med läggningen av vår älskade dotter på kvällarna. Det tar nästa en timme varje kväll nu. Hon somnar inte när vi ligger inne hos henne. och hon kommer upp säkert 20 gånger.

Nån som har tips hur vi kan göra?

Förmiddagen har gått till att städa lite, styrkt tvätt. Tiden går fort:) snart ska jag åka till barnmorskan och efter det blir det att hämta hem min tjej<3

Ska bli intressant att ställa sig på vågen idag och sen se hur mycke magen växt.

Massa pussar och kramar till min älskade systerson som ligger inlagt på sjukhus då han är sjuk. Nu hoppas vi på att han blir frisk fort<3

Nu ska jag göra mig klar för att bege mig i väg.

Ha en bra dag

Dagarna går så fort. Idag lämnade jag Fannie vid 9 och sen åkte jag hem till Emma på go fika:) vi var helt själva utan barn. Kan säga att det har hänt nog bara en gång tidigare sen Fannie och Lea föddes. Och Lea blir 4 år i sommar:) kan säga att vi han prata massa:) slutade med att klockan rusade i väg och det va dags att åka och hämta hem Fannie:)

Har varit rätt trött på eftermiddagen men det känns bättre nu:) men har haft tryck neråt i kväll igen. Känner mig inte riktigt redo för att födda just nu. Kan iallafall vänta en vecka till:)

Markus jobbar förfullt därnere. Är så stolt över honom. Han håller på med ett sånt stort badrum helt själv. Önskar att jag kunde hjälpa honom. Skulle hjälpa till att städa därnere men jag klarade inte det just för att det tryckte neråt.


Nä ska gå och föna håret nu.

God kväll

Hela kvällen har gått till att planera semester. Plus inköp som ska göras innan första husvagns semestern. :)

Idag har jag och Fannie vart inne i stan. Handlade lite till Fannie. Samt förminskade min klocka och byta ringen som jag fick i julklapp av Markus. Han köpte en likadan ring som jag redan hade:) så nu byta jag och är otroligt bjöd med mitt val:)
Jag njöt massor att gå runt i affärer. Tråkigt att det blir så sällan. När vi bodde i midsommarkransen va jag och Fannie jätte mycke inne i stan.
Självklart åt vi lunch där också i dag:)
I morgon ska Fannie till förskolan och jag ska åka hem till Emma på fika.

Bebisen har tryck mycke neråt i kväll. Undra om den nu är fixerad. På onsdag får jag veta då jag ska till barnmorskan :) spännande. <3

Vi ligger nu nerbäddade i sängen. Jag med mobilen och Markus med ipaden;)

God natt

Tänk att fredagar är så underbara:) ska bli mysigt att va samlade hela familjen hemma. Fast det kommer bli massa jobb för Markus därnere men det är ändå underbart att ha honom nära:)

I eftermiddag blir det att åka och handla :) älskar att fylla upp kylskåpet;)

Idag är ju Skruttan hemma med sin lilla mamma. Underbart att ha henne hemma:) vi har hunnit städat upp det mesta av all bygg damm här hemma.

Sanna kanske också skulle komma förbi sen:) mysigt

Ha en underbar fredag

Här hemma är det livat;) Markus bilar därnere och jag va tvungen att öppna fönster och dörrar då det dammar massor. Han har ändå varit duktig och plastat in öppningen men det hjälpe inte. Oj va jag kommer få städa i morgon:S Så det blev ju jätte kallt här inne så jag och Fannie har bäddat ner oss i soffan.

Fannie får somna i soffan. Då hon aldrig kommer kunna somna i detta liv i sitt rum.
Nu har lyxfällan börjat.

God kväll

En son vill ha sin snutte som ligger i tvättmaskinen för att bli ren:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/548590/images/2013/pic_51013b2de087c361b07ee1b7.jpg" class="image">

Fy så kallt det är i dag. Bara för att jag andades Mot håret så blev det is när vi gick till förskolan förut.

När jag kom hem ringde jag lite måste samtal:) sen bäddade jag ner mig i soffan och tvingade mig att sova lite. Sov i 50 minuter sen ringde min älskling och väckte mig. Hehe han fick lite dåligt samvete men det va bara bra för jag behövde komma upp och äta lite. Blir ju illamående när jag sover på dagarna, har varit så sen jag va liten.


Va iallafall skönt att sova lite. :)

Nu har jag precis ätit lite "lunch" macka och manafrutti hm inte så nyttig lunch men det är iallafall något;)

Nu ska jag resa på mig och få lite gjort.

Hej hej

Denna onsdag har spenderas i Nykvarn med Nina och Hampus:) mysigt
Både jag och Fannie har varit rätt trötta efter denna natt. Det märks så tydligt på Fannie, hon lyssnar inte och hon testar sin lilla mamma. Och när jag är trött har jag knappt tålamod. Men hon somnade så gott i bilen hem. Han bara lägga henne i soffan så ringer Markus och vill att jag hämtar honom vid hornbach då han inte hade sin bil för den startade aldrig i morse. Som tur va hade jag inte hunnit tagit av Fannie kläderna. Så det va bara att bära in henne i bilen igen.

Orkade inte laga mat så Markus ville äta pizza. Han va glad då vi aldrig köper de. Svärfar kom och åt med oss också. Sen hjälpa han Markus lite innan han åkte:)

Nu sitter jag i soffan helt slut. Har hunnit kolla igenom inkomster och utgifter denna månad. Lika tråkigt varje månad med alla räkningar.

Helt sjuk tittar på tunnelbanan eller va det heter på 5 an. Helt sjukt.

Kan säga att jag har haft tändvärk hela dagen och kvällen i min vissdomstand. Ursch hoppas att snart släpper.


Saknar min Sötis som jobbar förfullt därnere.

Här äta det frukost:) om nån timme ska vi bege oss till Nykvarn :)

sömnen i natt har varit dålig då Fannie vaknade flera flera gången och va jätte ledsen. Började redan 40 minuter efter att hon hade somnat i går och så fortsatte natten:( tror hon drömmer massor just nu. Men men hoppas på mer sömn i natt:)

Ha en bra dag för det ska vi ha:)

Oj vilken fika dag det har varit:) på förmiddagen kom Linda,Eva och söta Alva hit. Jätte mysigt:D synd att man ses så sällan. Ändring på de;)

Sen hämtade jag hem Fannie. Sen kom min kära bror med han underbara döttrar. Han hade med sig semlor. Mumsigt. Va jätte kul att ha dom här:)

Kam säga att visst va det väl inte alltid roligt att ha många syskon när vi var mindre men nu när man är stor:) är det helt underbart<3 älskar er alla massor.


I morgon är Fannie ledig för vi ska åka hem till Nina och Hampus och leka:)

Nu ska jag gosa lite med Skruttan innan jag ska bädda ner henne i sin säng.

God kväll

Ursch va kallt det va ute. Tog en promenad till dagis :) inte skönt kan jag säga.

Idag blir det en lugn dag för mig. I eftermiddag kommer min kära bror och hans döttrar:) mysigt. Blir nog kanske att slänga ihop en paj:)

I helgen har jag bestämt att det mesta innan lillens ankomst ska va klart. Måste åka en sväng till Ikea kanske inte är världens bästa helg då det är löning.


Nä nu ska jag ring försäkringskassan.

Kram hej

Han är verkligen bäst min kära sambo. Visst finns det saker som han kan bli bättre på ;) men jag har mina brister jag med.

Tänk att vi snart om typ en månad har vi varit tillsammans i 8 år. Helt otroligt. Tänk att jag fortfarande är kär i honom;) och tänk att vi snart blir 4 i vår familj<3




Första gången Fannies har flätor:) nu börjar hennes hår bli långt;)

Kom hem med en tens apparat från sjukgymnasten. Gud va jag fick skämmas. Skulle ta av mig tjocktröjan och vad upptäcker jag?? Jo att jag har satt linnet ut och in. Lappar stod ut här och var. Har nog aldrig hänt mig tidigare och så händer det vid ett sånt tillfälle.

Men så är livet;)

Sitter just nu med Fannie i soffan hon tittar på barnpogram.

Blir galen. Har letat hur mycke som helst efter Fannies blåa klänning. Hittar den inte. Va kan den vara? Har till och med letat i min och Markus klädskåp då jag erkänner att jag har varit rätt snurrig på senaste tiden. Har bott hemifrån i snart 8 år och har aldrig missfärgat kläder. På senaste tiden har jag lyckas med det 2 gånger:( och nu sista gången häromdagen blev alla vita kläder turkosa:S

Nä nu måste jag fortsätta med maten. Kyckling, bulgur och spenat sås blir det i dag till middag.

Kram hej

Nu startar vi ännu en ny vecka. Jag lämnade Fannie på förskolan sen har jag små fixat lite här hemma.

Om ca 50 minuter ska jag åka till sjukgymnasten.

Känner mig rätt trött i dag . Hade varit skönt att sova lite men nej det hinner jag inte med i dag.

Detta dygn har varit toppen vi lämnade av Fannie utanför faster Malins jobb vid 2 tiden i går. Sen styrde vi bilen mot södertuna slott. Klockan tre hade vi inbokad tid för ansiksbehandling för mig och massage för Markus. Helt underbart. Sen va det bara på med badkläderna för att ut och sätta sig i en badtuna utsikt över vattnet -20 grader ute och sitta i 40 graders vatten. Underbart . Blev sedan vad i poolen och en stund i bastun. Sedan blev det att göra sig klar för en middags dejt med mitt <3

Lite synd va det att både jag och Markus hade svårt att sova under natten då vi vaknade ca 10 gånger. Det blev en god mysig frukost sen en mysig promenad vid vattnet:)
För att sedan hämta hem vår tjej

Nu är min bror här hemma. Markus får hjälp och sällskap nere i badrummet:)

Ska snart gå ner och se om min bror vill att jag kör hem honom:)

Trevligt söndags kväll på er

Nu är jag nerbäddad i soffan och tänker fan ligga är resten av kvällen. Kroppen är trött.

Har har en jätte bra dag:)

I morse redan vid 8 va vi på väg mot Södertälje och målet va till momo som Fannie säger:) efter fika och lek tog vi en sväng ner på stan. Köpte pyjamas och mössa till bebben:)

När Markus kom hem blev det fika med semlor :) mumsigt. Sen blev det en god och mysig middag med min älsklingar.

I morgon beger vi oss till Gnesta slott :) ska bli urmysigt att bara få vara vi 2. Fast det säkert kommer kännas jätte konstig att inte ha vår sötnos med. Det här är första gången Vi gör nått bara vi 2 sen Fannie kom.

Nä nu ska jag äta lite kexchoklad:) mums

Kollar förresten på gladiatorerna. Gillar verkligen inte detta program.

Idag har det varit en tjej dag:) Emma Lea och Sanna har varit här och lekt och snackat skit med mig och Fannie. Mysigt:) sen är pappan i huset i väg med jobbet i dag så kvällen består av tjejerna i huset:)

Just nu sitter vi och myser framför tv :)


I morgon är det redan fredag och vi kanske ska bege oss ner till Södertälje:)

Undra om det kommer nå bra på tv i går. Hm återstår att se;)

Nä nu ska jag mysa med min tjej.

Redan onsdag:) snart helg igen:) helgerna är underbara då vi får ha Markus hemma:)
I morgon ska Fannie va ledig från förskolan då vi får lekbesök hit:)

Om ca en timma ska jag åka till läkaren och se vad hon säger.

Ursch va mycke snö det har kommit under natten/ dagen. Står nu i valet om jag ska skotta fram bilen igen för att hämta hem min tjej eller ta pulkan. Frågan är om hon vill åka pulka. Hmm svårt. Går ju iallafall inte ta vagnen.

Får se vad jag bestämmer mig för. Ska inte hämta henne förren om ca en timme.

Idag har jag inte gjort så mycke. Hade samtal med Fannies fröken i morse. Det gick bra:)

Sen har jag ringt försäkringskassan. Ja det ser inte ut som om jag får nå pengar den här månad . Kan ta upp till 30 dagar för dom innan dom kan betala ut. Allt detta för att min arbetsgivare inte har sjukanmält mig till försäkringskassan.

Hoppas nu på det bästa.


Ska nu ut och se om brevbären har varit här:)

Denna dag gick rätt fort. Somnade en stund innan jag hämtade min lilla tjej från förskolan. När jag kom hade hon precis vaknat:) så vi gick hem och åt lite mellis:) älskar verkligen att hämta hem min tjej. Känns så tomt utan henne på dagarna.

Nu ligger hon nerbäddad då hon va så trött.

När hon har somnat ska jag gå ner och duscha. Ursch känns tyvärr inte lockande då det är så kallt där duschen står. Men några veckor till sen har vi ett helt nytt badrum med badkar och dusch :)

Markus håller på förfullt som vanligt .just nu tror jag att han håller på och murar upp en vägg.


Bebben rör sig för fullt:) fötterna känns så tydligt just nu. En månad kvar sen får vi puss och gosa med vår bebis<3

Det värsta är just nu det är att jag är hungrig hela tiden. Är aldrig mätt känns det som. Skit jobbigt.

nu ska jag ta en varm dusch

God kväll:)

Nu är jag hemma igen efter att ha lämnat Skruttan på förskolan. Tog en frisk promenad dit men nu la jag mig i soffan framför TVn en stund då jag vaknade med huvudvärk. Har lite måsten som ska göras här hemma.


Oj blev avbruten mitt i skrivandet.Fastnade i telefon i ca 50 minuter med sin kära syster. Tur va det för det fanns bara skit på TVn:)

Nu ska jag ta och styrka lite:)

Ha en bra dag för det ska jag ha:)

Hm min rygg gav upp nu. Jag har varit så bra. Och det konstigaste är att jag har tagit det lugnt i dag med massa fika besök. Först kom Malin och 2 av barnen. Fannie blev jätte glad när kusinerna kom:) de blev lunch och fika. Sen efter att dom åkt så tog det bara nån minut så kom Fannies farmor på besök:) mysig dag

Så jag märker att det inte är så bra att ta det lugnt Heller för ryggen.

Middagen i dag blev soppa. Blev rätt god faktiskt:? Men den serverades sent. Tror vi satt vid bordet vid åtta. Fannie åt middag tidigare

Min älskling har hållt på nere i badrummet i 11 timmar idag. Han är så duktig men samtidigt är jag rädd om honom då jag inte vill att han sliter allt för mycke.

Babbel babbel ny avslutar jag här;)

Idag fyller min pappa 65 år och det firas med fika här hemma:) och så ska vi fira min älskade brors dotter iefterskott. Fannie sover nu middag så hon är pigg när alla kusiner kommer:)

Tänk att jag nu denna helg går in i v. 36 helt otroligt. Nu är det snart dags ju:) längtar inte till smärtan men jag längtar att få se vem den lilla krabaten är<3

Ska nu fortsätta här hemma innan alla kommer

Trevlig lördag

Vet ni nästa lördag då ska jag och Markus åka och övernatta på genesta slott :) Fannie ska va hemma hos sin faster med familj:)

Känns jätte konstigt att vi ska i väg själva men vi passar på nu innan bebben kommer.

Idag är Fannie ledig från förskolan för Nina och Hampus kommer och leker:)

I morgon fyller min pappa 65 år så det blir fika här hemma med alla syskon och familjer. Vi är ju rätt många;) och samtidigt ska vi fira min brors dotter som fyllde 1 år den 4 januari men blev tyvärr sjuk när dom skulle ha kalas. Så i morgon ska det sjungas och fikas :D

Fannie ligger här i mitt knä och kollar på teletubbies. Hennes favorit just nu. <3

Nu är jag hemma i gen efter att ha lämnat Skruttan på förskolan och sen begav jag mig till Ica maxi för en handling hm jag 2000 kr fattigare. Fattar inte att det går åt så mycke pengar till mat:S

Men det skönare är att jag har gjort en mat sedel för några dagar framåt så nu slipper man grubbla över va man ska äta:).

Har nu satt i gång en tvätt. Så underbart att ha tvätt maskin igen:) den fick stå för tillfället i badrummet här uppe.

Funderar nu faktiskt på att lägga mig i soffan en stund och titta lite på tv. Blev så trött:S

Kram hej

Sitter just nu och bara är:) Markus och svärfar jobbar förfullt där nere. Nu kommer vi äntligen ha dusch igen. Nu har vi varit utan dusch i några dagar, tur att jag har en underbar familj som har lånat ut sina duschar;)


Jag längtar massor till vårt fina badrum blir klart:)

I kväll har jag och Fannie varit hemma hos Emma med familj och fikat:) efter att vi kom hem fick Fannie snabb bada sen blev det sängen. Slocknade direkt fast klockan bara va lite efter sju . Mammas älskling. Hon har blivit så otroligt kramgo. Hon vill kramas heltiden:) så mysigt.

Nu längtar vi alla efter bebben <3 är lite nervös inför förlossningen. Men det ska nog gå bra;)

Ha en bra kväll nu ska jag titta lite på tv:)

Gaaah har suttit här i telefon och ringt försäkringskassan. Hon berättar att min arbetsgivare inte meddelat försäkringskassan. Så dom kan inte betala ut pengar innan allt är klart. Får se om man får nå pengar denna månad:S

Har nu försökt fått tag på min chef utan resultat. Men ska försöka igen om ett tag.

Idag har jag en hemma dag. Har elektriker här som fixar lite i badrummet därnere. Sen väntar jag på ett express bud som ska komma idag. Undra om det är kläderna vi beställande i början av december . Annars vette tusan va det kan vara.

Fannie är iallafall på förskolan. Hon blev ledsen när jag skulle gå men medans jag tog på mig skorna hade hon slutat:)

I morgon kommer vår nya tvättmaskin :) yeah kan tvätta igen. I går va jag hemma hos mamma och tvättade lite.

Nu ska jag sätta på lite kaffe. Är rätt trött i dag så jag skulle behöva piggna till:)

Hej svejs

Denna underbara sand tog jag hem från dominikanska republiken:)

Oj tittade tillbaka på mina gamla inlägg och ser att det blir jätte många stavfel. Hmm

Här hemma har det varit en riktig slappar söndag. Har till och med sova middag i 30 minuter. Och kollat på film lejon kungen:)

Fannie och jag va ute en sväng på förmiddagen med dockan och dockvagnen.

Nu kom vi precis in efter en promenad till affären. Markus va sugen på pricki korv så va gör man inte för sin sjuka sambo.

Idag har han varit uppe från sängen och suttit i soffan i stället. Han är piggare i dag en va han va i går.

Nu ska jag laga lite mat.

I morgon börjat vardagen igen. Efter att jag lämnat Fannie på förskolan ska jag bege mig till min kära mor:)



I går va vi på gott och mysig middag hos några vänner. Fannie och deras son är så Goa mot varandra:) de har verkligen kul ihop:)

Så roligt att se:)

Idag ligger tyvärr min stakars älskling sängliggande då han har åkt på feber och så har han nog åkt på halsfluss. Natten har inte alls vart roligt. Vette tusan men hela familjen har vaknat hur många gånger som helst.
Hoppas jag och Fannie klara oss från dessa baciller.

Vi Tjejer rymde förut. Kände att jag/ vi behövde komma ut. Så det blev en promenad till Tumba centrum. Ryggen är nu rätt slut efter de.

Nu ligger jag här i Fannies rum och lyssnar på när hon leker:)



Idag åkte jag och Fannie i väg till leksak affären för att handla present och så fick Fannie nya pennor. Så skönt att komma hemifrån ett tag. Blir så rastlös. Medans Fannie sov middag passade jag på att börja plocka bort julen. Är långt ifrån klar men har nu iallafall börjat:) Markus håller på förfullt därnere. Han har fixat så vi kommer kunna duscha under tiden renoveringen håller på :) så skönt
Har har nu håller på i ca 6 timmar och fler timmar lär det bli i dag. Men vi går ner lite då och då och säger hej;)

Nä måste avsluta nu då Fannie vill att jag ska läsa bok.

Kram

Vi tjejer degar medans pappa håller på och renoverar badrummet därnere. Hm undra vad man ska hitta på mer för skoj.

Nyårs dukningen i går :)