Markus struntade i att putsa i dag då det regna så mycke. Kan lova att jag och Fannie blev jätte glada då vi knappt sätt honom denna vecka. Just har vi myst oss ner i soffan med massa tända ljus. Fannie äter lite russin och vi godis:)

Ska försöka hålla henne vaken längre i dag hopp om att hon ska sova längre i morgon. Idag väckte hon oss klockan fem så vi får se hur länge vi orkar va vakna i dag:)

Nä nu ska jag va social här.

Ha en trevlig kväll allihop

Nu är det inte många timmar kvar innan det är helg. Jag jobbar 8-16.30 i morgon . Veckorna går fort. Går in i vecka 17 ( 16+0 i morgon:) längtar massor till ultraljudet nu i september :) vi kommer inte ta reda på kön denna gång:) det får bli en överraskning:)

Känns redan nu att jag kommer gå upp mycke mycke mer denna graviditet. Är så hungrig hela tiden;)

Ska bli underbart att bli 2 barns mamma:)

Här hemma putsas det förfullt på huset. Kåkslottet blir snart paradiset:)


Men jag kan lova er att det är inte alltid dans på rosor. Och absolut inte nu när ryggen börjar säga i från. Är så glad att jag har min älskling som är så duktig. Men fortfarande ska hem och barn tas hand om:)


Har varit rätt lugnt på jobbet men ändå fick jag ont i ryggen på eftermiddagen och har nu fortfarande ont. Det är alltid på eftermiddagen det börjar.

Hoppas på att dagen i morgon är bättre:) positivt tänk:P

Jag och Markus har ätit sen kvällsmörgås och druckit nyponsoppa :) mums mums

Helt sjuk men jag är så hungrig hela tiden. Alltså inte små sugen utan magen bara kurrar. Hm undra hur mycke jag kommer gå upp denna graviditet.

Nu ska jag gå och borsta tänderna så det är gjort innan man somnar:)


God natt

Älskar min lilla familj massor<3

Denna dag har faktiskt varit riktigt lugnt. Rätt behövligt tror jag.då jag inte haft en sån här dag sen vi flyttade från lägenheten i november. Älsklingen däremot har varit jätte duktigt då han har putsat nästan ena sidan va huset.

Okej lite nytta har jag gjort idag :)han med att dammsuga, damma lite och torkat golv + tvätta en maskin i morse;)

Nu har jag myst mig ner i soffan och väntar på att Markus snart kommer in för om tio minuter börjar fotbollen som han ville se.


God kväll på er

Saknaden är stor. Längtar efter min lilla älskling massor:( hoppas på att hon snart är hemma:) träffade henne bara en stund i går morse.

Åh min syster va så fin på sitt bröllop i går:) hon strålade verkligen av lycka också:)


Nä nu ska jag ut och titta på när min sambo håller på och arbetar.

Sitter här och målar naglarna inför morgondagen då min kära syster ska bli fru:)


Min andra syster kommer och hämtar mig sju i morgonbitti då vi ska träffa syster och hennes brudtärna och fixa hår och smink:) mysigt:)

Nu ska jag fixa Fannies väska till i morgon då hon ska till farbror och tant Evelina:) och kusinerna för övernattning. Stort tack till er:)


Så ska jag dra fram dammsugan:)

Vad vi vet nu är det beräknas till allahjärtansdag allsång den 14 februari. Vi har ultraljud nu i september.

Fannie ska byta förskola då vi inte fick något av våra val. Och nu är vi beroende av 2 bilar för att kunna köra henne till förskolan. Sen känns det bättre att ha förskola nära där man bor när hon får kompisar.så nu fick vi erbjudande från en förskola här. Och vi känner att det är bättre att byta nu medans hon är så liten.


Trevlig kväll på er:)

Sitter nu på rast och vilar mig lite:) behövs kan jag lova:P men jag slutar om ca två timmar och då ska jag bege mig till Fannies nya förskola för inskolningsamtal. Sen blir det att hämta hem mammas älskling. Fannie och jag ska åka och handla sen också. Hmm tycker jag handlar hela tiden. Undra hur mycke pengar vi lägger ut på mat:S


Imorgon efter jobbet åker jag och f till Nykvarn för att hjälpa syster min.

Nä nu ska jag va lite social med kollegerna.

Hej hej

Varför är jag en sån stressad person?? Miljoner saker i huvudet. Får ångest över att mina graviditet veckor går så fort hinner ju inte med:P hinner till och med glömma bort under dagarna att jag är gravid. Det som påminner mig är ryggen på eftermiddagarna:S


Just nu är det stressigt( intensivt) på jobbet då jag har inskolningar. Men snart Har det lugnat ner sig:)


Har nu stått och bakat bullar i tre timmar då min kära syster hade det som beställning till sitt bröllop på lördag. Åh tänk att på lördag blir hon fru.


Nää Markus har satt på en film nu- vi hade iallafall tur med vädret.


God kväll

Så underbart med fredag jag har inte mått så bra under dagen då förkyldning inte alls va rolig men efter en Alvedon och massa kärlek från mina älsklingar känner jag mig bättre :) vi har precis ätit hemmagjord pizza. Mums mums nu är Markus ute på tomten och fixar och jag ska gosa lite med fannie innan läggdags. Senare i kväll blir det ost och kex baguette och kräftor :) mysigt


Va glad man blir när man får höra från olika fröknar på fannies förskola att dom tycker det är jätte tråkigt att hon ska sluta och att hon har fångat all personals hjärtan. Både jag och Markus har fått höra dom orden från olika personal:D är en stolt mamma<3


Kärleken till fannie är obeskrivlig. Hon är verkligen vårt allt. Och om ett halv år har vi en liten till i famnen som kommer äga lika mycke av våra hjärtan<3


Trevlig kväll till er

Förkylningen i dag har inte varit rolig alls. Känner mig inte på topp. Hoppas energin kommer så jag orkar måla när Fannie har gått och lagt sig. Så skönt att det är fredag i morgon:) slutar kl 18 så det är mindre kul men hoppas på att dagen går fort:) nu ska jag duscha min Skrutta ,

Fy vaknade med huvudvärk i morse plus att jag va så jävla illamående och så en täppt näsa på de. Illamåendet är det rätt lugnt med just nu men det andra sitter kvar:S


Vill bara hämta hem min lilla tjej och mysa. Men några timmar kvar. Sen står det målning på mitt schema i kväll. Nu ska jag drick lite kaffe sen blir det full fart .

Skulle behöva lite energi. Men det vänder förhoppningsvis snart:) Helgen har varit bra och denna vecka är det rätt fullt upp då jag jobbar sent och så ska jag försöka hinna med att gå till frissan. Men på fredag ska jag och älsklingen gå på bio:) bara vi 2. Ska bli helt underbart då vi inte har varit på bio sen jag va gravid med Fannie. Kram hej