Fannie sitter i soffan och tittar på barnprogram..helt inne i tv.

Markus kom hem med jätte fina blommor till mig i dag när han kom från jobbet, och så hade han skrivit ett fint kort till. åhh min älskling han är verkligen bäst<3

Han prickade rätt på dag att komma hem med blommor. behövde verkligen de=)

Nu är han och handlar massa gott tills i kväll. mums mums.


Idag har vi haft en jätte mysig dag tillsammans med therese och vilde=) I morgon ska vi faktiskt hem till dom på kalas då vilde blir 1 år=D

Fick ett samtal i eftermiddags=) Jag skickade en jobb ansökan i går kväll till en förskola på söder och vet ni vad dom ringde i dag och vill träffa mig nästa vecka=) så på onsdag ska jag dit=)
Fannie ska få vara hemma hos vilde och leka så länge=) stort tack för de=)

Nu ska jag börja förbereda maten..

god kväll med er=)

kram
Våra planer för det närmsta månaderna har förändras än va tanken va från början.

Fannie skulle börja på dagis i augusti va det tänk då jag själv jobbar på dagis och har sätt dom små ny blivna 1 åringar som inte kan gå...

så vårat mål va att han henne hemma till augusti.

men vi har insett att dagarna räcker inte för markus heller om han ska gå hemma från maj-augusti.

Så i går bestämde vi oss för att sätta in henne på dagis tidigare fast jag inte vill.. men livet ser ut så just för att jag inte har nått jobb också. det går inte att markus går pappaledig samtidigt som jag går arbetslös..hmm pengarna måste man ha för att överleva=)

Så idag ringde jag så den 15 maj börjar hon på dagis eller förskola som det nu heter=D

Känns jätte konstigt men det kommer nog gå jätte bra då hon går jätte bra och så. Men jag lovar att det kommer va rätt tuff period för mig just nu med alla förändringar som kommer ske...

Fannie börjar dagis och jag ska börja nytt jobb. 
efter att ha gått hemma i ett år.

Men markus kommer va ledig med henne i sommar så dom kommer få ha egentid då jag jobbar hela sommaren förhoppningsviss=)


Tänk va planerna kan ändas snabbt.

Snart får vi besök av therese och vilde osm kommer hit och ska leka med oss=D mysigt




Idag fick Fannie makaroner,korv och ätor till lunch=) mums mums

Min lunch blir pommes med ärtor och bea=) Inte så nyttig men men.

Nu har jag lagt fannie för att sova för att sen kunna gå ut till lekparken. jag försökte få henne att sova innan lunch för hon va sååå trött men nej nej hon vägrade, men nu la jag henne i vagnen och hon somnade direkt=) mamma tjej.

Ligger just nu nerbäddad i soffan och tittar på tv.. Har egen tid=) då Fannie sover och markus gick ner till puben och skulle se matchen. Snacka om att denna magsjuka gick över fort.


Idag har vi haft en otroligt mysig dag..Så mysigt att ha markus hemma=) kanske va fel anledning men ändå=P

Fannie har varit riktigt pappig..gråtit varje gång han har gått ner i källarn, eller gått ut.. mamma dög iallafall nu på kvällen när hon va trött då skulle hon ligga och mysa i min famn=)<3

 

Så här hittar jag fannie en dag..hmm börjas i tid???



Idag fick vi vårat hus värderad tihi va glada vi blev=) Nu fick vi en ny kick till att fortsätta=)

Här hemma har vi haft magsjukan..ursch säger jag bara. men vi hade rätt tur att vi sprang på toaletten från i går natt och båda slutade vid 2 i går.. men vi mådde piss under hela dagen och jag klarade inte av att ge Fannie mat,tur att markus klarade det bättre..

Men ursch va värdelös man känner sig som föräldrar när man inte orkar göra nått för sitt barn.

Markus och jag låg i soffan hela dagen. men vår älskade dotter va på så bra humör och lekte för sig själv hel dagen=)

Idag vaknade vi med mer energi och jag till och med startade dagen med att stor städa toaletten byta alla handdukar och lakarna och tvättade filtar m.m. 
Så skönt.


Nä nu har jag ingen lust att sitta här ska faktsikt laga mat..japp idag känner jag mig hungrig=)


Kram

Tror nog magsjukan har hittat vårt hus då  markus ligger nerbäddad och sover.. han kom hem och va helt vit i ansiktet och mådde pyton. nu hoppas vi på att jag och fannie inte åker på nått:S

Idag har jag och fannie iallafall varit på mitt gam gamla jobb  i södertälje och hälsat på=) så härligt att träffa dom igen. sen efter de åkte vi hem till mamma/mormor och fikade=)

I morgon skulle jag ha träffat Therese och vilde men jag fick ställa in det då jag inte vet hur det urartar sig här hemma, vill ju inte sprida basilerna vidare.

Fannie sover sött i sin säng

jag ska bädda ner mig i soffan och se om det är nått skoj på tv

kram hej
har gått sen jag skrev sist.mm va har gjort ?

I torsdags åkte vi ner till södertälje och hade en mysdag med Nina,hampus Emma och lea =) Vi var en sväng på torekällberget och sen blev det lunch på stan=D

I fredags hade vi sanna på besök hela dagen. vi satt ute i solen och fikade i flera timmar=) Fannie lekte förfullt=) så mysigt.

I går (lördag) gick hela familjen upp redan klockan 6 och startade dagen.
vi satt i bilen redan 10.00 och styrde bilen mot nacka köpcenter. vi skulle köpa lite kläder till markus då han verkligen behöver lite nytt. slutade med att jag också kom hem med lite=)

Markus köpte nya byxor och solglasögon

Jag kom hem med nya gåskor,2 st t-shirt

Fannie fick en t-shirt

Sen i går kväll va vi bortbjudna på 3- rätters hos nina och robban=) jätte gott och jätte mysigt..stort tack till er=D

Idag är jag jätte trött och har ont i nacken..hmm hoppas det snart går över.

idag ska vi åka till strängnäs och äta våfflor hos markus farmor och farfar=)

ha en bra dag

kram kram


Idag var vi på öppna förskolan för första gången här i tumba och det gick bra=) Fannie lekte förfullt. och sen va vi ute och njöt av solen=D Underbart.

I morgon ska vi åka till torekällberget med emma och lea=) mysigt

Nu sitter jag här och väntar på att kaffet ska bli klart=)


God kväll




I går va jag och Fannie i liljeholmen och fikade med en gammal kollega och då passade vi på att köpa nya skor till lill fröken då hennes nuvarande bara lossnar från fötterna.

gillar henne skor jätte mycke=)





I morse vaknade vi när markus skulle åka till jobbet vid 6 tiden och solen lyste förfullt=) så det slutade med att vi gick upp och startade dagen.

Idag ska vi bege oss till öppna förskolan här i tumba för första gången=) spännade och se hur det är.

Ha en bra dag.

kram
Ursch vilket tråkigt väder. men vi ska ge oss ut i allafall för vi ska åka till liljeholmen och fika med en gammal jobbarkompis=)

i går va vi och hade ett liten intervyu på en förskola och det gick bra. men hmm det va nog inget för mig. men vet ni att jag ringde en föreståndare i går så jag ska på intervju nästa vecka=) Nu måste jag bara ordna en barnvakt en stund medans jag är där inne. men det ska väl lösa sig=)

I går kväll va vi barnvakt åt min systers barn och det va jätte mysigt och roligt då vi byggde lego och med kapla stavar..tihi man blir som ett barn igen=P


Natten gick bra utan välling också. men hon fick komma in till oss i natt=) känns så skönt att det funkar=)

Nu ska jag kladda på mig lite smink.

hej hej
Vilken otroligt bra natt det har varit=) som ni kanske har läst tidigare så vänjer vi av vällingen på nätterna för fia skrutt. vi började i fredag.

Och vet ni i natt har hon sovit hur bra som helst, jag gick in till henne vid halv två och då va hon ledsen men jag tog upp henne och stod med henne ett tag och sen bäddade jag ner henne igen och vet ni hon somnade och vaknade igen klockan 06.30 =) Såå jag kan inte klaga på mina sömn timmar i natt=)

Idag ska jag och Fannie i väg till en förskola och hälsa på då jag ringde i fredags och hörde om dom hade nån tjänst. men det hade dom inte men dom behövde en som kunde hjälpa dom en dag i veckan, men det blir ju lite svårt då jag har fannie.

men det skadar ju inte allt vissa upp sig.

och så ska jag självklart sitta och ringa massor i dag också.

Ha en bra dag för det ska iallafall vi ha=)

kram

Nu i kväll kom våra kära vänner Nina,Robban och sötnosen Hampus =D Alltid lika trevligt med massa skratt=)

Det största problemet är bara att vi "JAG" har ätit såååå mycke godis i kväll:S bläääää..
Värsta godistrossan..hmm måste bli ett stopp på detta.

Nää ska faktiskt bädda ner mig i sängen nu.


Får se hur denna natt går Utan välling.


Puss och kram

Vi har bestämt oss för att kämpa i några dagar nu för att vänja av fannie vällingen på nätterna..hmm det slutade i att hon vaknade vid halv tolv och bara skrek,men efter ett tag somnade hon om.

Klockan 02.45 kom markus in med henne till våran säng, och va helt klarvaken. vi gjorde allt för att få henne att somna om men nej nej tjii fick vi.

06.00 gav jag upp=)

Gäääsp

Snart blir det att göra iordning lite frukost=D
Ja det får jag höra ibland.

Ja vi är 2 föräldrar, men vår situation just nu är inte som alla andras.

Jag anser att det är inte mer än RÄTT att varje vardag så är det jag som  ta "Nattpassen" . Är jag vaken mycke på natten kan jag faktiskt försöka sova en stund på dagen när F sover om jag vill. men det kan inte  "pappa" göra då han är på jobbet hela dagarna.

Vi har nu hållt på att renovera vårat hus sen i november, ja och ni som har varit här vet ju hur mycke jobb och timmar vi har lagt ner på detta. och massor har vi kvar att göra. 

Och Det har varit så nu att jag oftas har tagit alla rutiner för vår lilla tjej på vardagskvällarna då markus har satt i gång med renovering direkt efter jobbet. Självklart har han gett sin dotter massa tid.


Och efter att hon har somnat vid sju så har jag tagit på mig arbetskläder för att också sätta i gång. snitt tiden under de här månaderna har varit att vi har hållt i gång till ca 23.30  och innan man har kommit i säng och klockan tickat i väg. och min kära sambos klockan ringer igen vid 05.15 och så åker han till jobbet och har ett riktigt tungt jobb där också. 

Så Det jag menar är att vardagsnätterna är inte mer än rätt att jag tar och sen får folk tycka och tänka hur mycke dom vill.

Jag anser också att vi är underbara föräldrar till vår kära dotter fast markus röker och vi kan faktiskt ta nått glas vin någon gång till middagen på nån helg.

Men snart börjar jag jobba och då är det självklart hans nätter=)

Jag älskar mitt liv som mamma,sambo <3


Nu är fredagen här igen..alltid lika underbart. Denna helg ska spenderas på tomten där det behövs förberedas innan det ska börjas med dreneringen.


I morse fik jag och Fannie fikarbesök av syster camilla med familj och min syster tina=)

Dom åkte för ett tag sen och nu sover min trötta tjej och jag har fått i mig lite lunch.
Idag ska jag ringa massa samtal till olika förskolor runtomkring och se om det finns några tjänster lediga=)

Fick ett samtal för en stund sen från ett företag som jag hade skickat in en ansökan till för nån vecka sedan=) så det va kul. jag ska höra av mig i mitten av april och så skulle vi boka in en intervju=D


Nu hoppas jag på att det dyker upp nått spännade=)

Nu sitter jag här och väntar på ett samtal från en tjej som ska ringa upp mig.


Trevlig helg på er
I går va vi oss bvc och Fannie fick sprutor i låren..mamma tjej blev så ledsen..tur va att det gick över fort. men när vi kom hem så vägrade hon va på golvet. hon vägrade stå på bena, när jag väl ställde ner henne blev hon jätte ledsen.

Slutade med att hon somnade i min famn klockan 6 utan välling. och vakande i sin säng efter nån timme och låg helt stila och va lite ledsen. hon som ALLTID ställer sig upp direkt.men inte nu. jag va lite orolig så gick och kollade till henne då och då. men hon sov söt.

När vi väl skulle gå och sova så vaknade hon och ville ha välling. sen vaknade hon efter en lite  stund och då hämtade jag faktsikt henne och la henne i vår säng så jag kunde sova i lugn och ro, utan att ligga där och va orolig. Och vet ni hon drack ingen välling på hela natten.

Idag mår hon bra förutom att jag inte får ta på hennes lår.

I går beställde vi en resa=) japp i november drar vi till karibien=) Underbart att få spendera 2 veckor i solen med min familj=)


Nu ska jag göra mig klart för om nån timma kommer emma och lea hit och ska äta pannkakor=)


Kram hej
Vädret är kanon=)

Idag är det Bvc som står på shemat. och självklart blir det en tur till nån lekpark på vägen=)


vaje morgon tycker jag det är så jobbigt att klä på mig..Har faan inga kläder..gaaaahh. Vill ha massa kläder nu..Någon??? hehe

Vissa kläder jag sätter på mig sitter som tält då jag hade dom när jag va gravid och innan graviditeten då jag vägde mer än va jag gör nu.

Har en liten busunge här hemma som göra allt hon inte få göra medans mamma är upptagen med datan:S


Bjuder på lite bilder=)
titta här har hon inge hår.hehe








ENERGI.... känner mig helt slut i kroppen, idag känns det som om kroppen skriker efter bra sömn. Men det kommer nog en sån dag(natt) nån gång=P

Idag har Fannie fått leka av sig, Det blev en tur till lekparken också där hon gungade=) sen på eftermiddag va hon ute och promenerade. Hon är så himla duktig på att gå med skor..går fort fort fram=)
Dagen har varit jätte mysig.

I morgon ska vi till BVC och väga och så ska hon få sprutor..ursch stackars mammas lilla älskling<3


Jag ska va onyttig i kväll..hmm ovanligt..NEEEJ.. hehe i kväll blir det chokladpuddig med grädde..hmm får gå en lååååång promenad i morgon:P

Skulle behöva gå på sockeravgiftning.


Nä nu ska jag se om det finns nått på tv. klockan tio börjar iallafall BB.

God kväll

PS. Bliiir så JÄVLA arg...vi flyttade från lägenheten i november men så kommer det fortfarande dom där jävla räkningarna..idag fick vi en räkning på 2300 kr...Va ffaaaaan. Nu ringde jag och pratade med dom igen och dom ska ringa tillbaks i morgon..Gaaaaah. Har dom ingen koll???????




Vilket underbart väder att vakna till. Jag blir så glad när det är ljust tidigt på morgonen. I morse gick vi upp 6.30 och har hunnit med dusch och frukost.
Fannie leker just nu med sina fina böcker hon fick av Hampus med familj i går=D



Idag kommer Therse och Vilde hit och ska leka. Självklart blir det en promend i det fina vädret.

Ska försköka hinna med att göra lite nytta här hemma nu.

Ha en underbar dag.

kram kram



Har bestämt mig för att skaffa en trip trapp stol till fannie.. Har tittade lite på blocket men hittade bara en för 600 kr och jag tyckte det va för mycke. kommer ändå måla om den till vit, så därför vill jag inte ge förmycke. men men det dyker kanske upp nån=)


Har suttit och tittat på platsbanken och botkyrka kommun men hittar inget jobb..blir gaaalen. Den stressen jag känner är obeskrivlig. hade jag haft pengar till att gå hemma hade jag gjort det=) men det är inte så livet ser ut just nu med all renovering här hemma:P

Hmm nu ska jag försöka hitta nått recept, har tagit fram kyckling.

Vädret har varit kanon i  dag. Började dagen med att fannie väckte sin lilla mamma halv åtta,helt otroligt. vet inte när hon sov så länge sist, och så sov hon hela natten i sin säng.

Sen efter nån timme kom min syster hit och fikade/åt frukost=)

Sen tog vi en LÅÅÅNG promenad, helt underbart va det=D

Va helt slut när jag kom hem men det va bara att ge Fannie lite lunch och sen tog vi hennes vagn och gick ut och gick. efter  att hon hade tröttnat så satt jag henne i vagnen för en promenad till affären..oj oj nu är vi hemma och jag sitter i hennes rum medans hon lagar mat i sitt kök.




Ska försöka titta lite på jobb:S Hjääälp jag måste ha ett jobb.ge mig snälla.

Ha det bäst


I går hade vi kalas för vår 1 åring här hemma=D oj så fina paket hon fick. Hon va helt slut i går kväll. somnade fort men vakande efter ca 2 timmar och vägrade somna om=S skrek och skrek..slutade med att hon fick sitta med mig  i soffan, sen la jag henne men hon vaknade upp efter ca 10 minuter igen. Hade väl varit mycke intryck under dagen och sen och för att hon sover själv i sitt rum.

Va trött jag är. Fannie vägrar somna om på morgonen nu mera. skulle allafall vilja sova till 7-7.30. men nej fannie vill starta dagen tidigt=S hehe


Idag ska jag ta med mina älsklingar in till stan och promenar lite och njuta av livet=) hoppas på lite värme och sol i dag=)


Nu ska jag göra iordning en mys frukot.

kram

Kan ni fatta att för 1 år sedan födde jag världens sötaste liten tjej<3 vägde 3400 g och var 49 cm lång. Det va bästa dagen i vårat liv. Tänk va tiden flyger förbi oss.

Är en stolt mamma. Mitt liv har förändras så mycke på detta år. Älskar mitt liv som förälder och självklart som sambo=D

Min lilla familj är mitt allt.Dessa två äger mitt hjärta<3


I går kväll bäddade vi ner fannie i våran säng då vi lyfte in hennes säng i hennes nya rum..Markus va ledig i dag och va hemma med oss hela förmiddagen innan han skulle i väg med jobbet. Så i morse efter frukosten öppnade vi dörren till hennes rum..åh va glad hon blev..hon gick direkt till sin säng och sen gick och började leka i sitt nya kök=D

I natt blir det första natten uten henne i rummet..men det kommer gå bra hoppas jag=)

I morgon är det kalas för gäller..så i kväll ska jag baka mer bullar och sen hopppas jag att jag är klar med allt till klcokan 22 så jag kan mysa mig ner i soffan och kolla på BB. vi har fått missa det i 3 dagar nu bara för att vi har hållt på här hemma.

Nu ska jag sätta fart.

trevlig kväll på er.


I går la vi in mattan i Fannies rum och jag satt dit listerna=) så fint och mysigt det blev.. nu är det små saker kvar att göra men det hinner vi nog inte innan kalaset på lördag. men vet ni fannie kommer inte få se rummet förren i morgonbitti då vi ska ge henne det i prensent=) idag ska jag montera ihop hennes kök. men vi hittade aldrig några köksaker så hon får låna våra tills vi köper.

Och toaletten blev också hur fin som helst..helt sjuk fint om jag får säga=) i går kväll satt vi dit spegeln och kommoden så nu ska toaletten in i dag=) självklart kommer vi inte bli helt färdiga därinne heller innan helgen.'


Idag står det STÄDA på mitt shema..ska självklart gå ut en stund med fannie sen=) får se om jag hinner baka i kväll eller om jag tar det i morgon..

Tänk att i morgon fyller Fannie 1 år<3 markus är ledig på förmiddagen för att vara med oss.sen kommer han åka i väg för att ha jobbkonferans och middag så blir det nog att dom går ut och tar några öl. det är han värd min älskade sambo=) BARA han är PIGG på lördag=) hehe

Nej nu har jag inte tid med detta faktiskt gå och lägga min dotter en stund innan lunch och medans hon osver ska jag ha turbo fart här hemma.

Hon är förkyld men är hur pigg som helst och leker jätte mycke..just nu sitter hon i sin gåvagn och försöker komma framåt=) mammas tjej<3

kram kram

I går kväll blev det bullbak. men insåg snabbt att jag måste baka en sats till då markus säkert åt 6 bullar i går kväll. Vi ska ju ha kalas på lördag för skruttan<3

Tänk att om 3 dagar är det ett års sedan hon kom till världen. Hon är verkligen våran ögonsten och betyder alltför oss.<3<3<3


Idag får vi besök av Therese och vilde=)

Nu ska jag gå och busa lite med F.

KRam

Helgen har varit jätte bra. Va jätte skönt och kul att komma ut i lördags=) Tråkigt att dom spelade skit musik bara.hehe

I går va jag rätt seg men lite nytta fick man gjort.

Makur kaklade klart allt + att han han lägga golvet..SKIT SNYGGT=D Min älskade sambo är bäst=)

I går kväll va vi tvugna att åka till ikea för att inhandla kök och byrå och en sänglampa till fannie..det får bli hennes present från oss.

Idag starta vi dagen vi 7 och har hunnit med en del på morgonen. jag är duschad och fannie har badat och så har jag hunnit med att städa lite. och idag ska det bakas lite+ att jag måste åka och handla då blöjorna är slut.

som ni kanske vet så är badkaret rätt stor därnere och det är omysigt. så vi köpte faktiskt en balja till fannie så hon kan bada här uppe också=) hon badade i den i morse och tyckte det va jätte kul.

Tänk att denna vekca kommer hennes rum bli klart så då kommer hon flytta in där..konstigt det kommer kännas. och på fredag blir hon 1 år<3

Nu ska jag börja baka lite.







Klätterfia
Idag serverade jag min älskade sambo 2 rätter då han höll på och kakla blir otroligt fint=)
 (bild kommer i morgon).

Det blev potatisgratäng med marinerad kassler och en sallad. och till efterätt blev det egen gjord choklad mousse med bär. riktgit gott va de=)

Och nu sitter vi självklart ner bäddade i soffan med popcorn och choklad:P är det fredag så är det. hehe

I morgon är det party som gäller=) ska bli så kuuuuul. hmm sen ska jag ta mig hem själv från södertälje.. men men får väl sitta med fyllon på nattbussen. sen blir det att ta med sig gympa sko för att ta en promenad hem.

Idag har vi haft en bra dag.vi startade dagen med att ta en promenad till centrum där vi tog en fika med min syster=) mysigt. sen blev det handling både på systemet och ica kvantum=)

Sen har vi varit ute på tomten och fixat=) så häligt att va ute=) älskar ju solen.

hmm såg precsi att älsklingen redan somnat..han klarade av 5 mintuer att sitta ner i soffan.

Nu itter jag här och väntar på att klockan ska bli tio då BB börjar=)

Sov gott

kram

Som inte kanke vet så håller vi på att renoverar toaletten och det betyder att vi borstar tänderna och jag tvättar bort sminket i köket. I går när jag skulle tvätta bort sminket så tar jag diskmedel och börjar gnugga i ögonen..hmmm..

Sen i morse när jag ska borsta tänderna hittar inte jag min tandborste som jag hade haft i köket på kvällen..letar överallt tilloch med i soppåsen. ringer markus för att fråga om han jävlas med mig men nej det hade han inte gjort och han sa att det kanske hade varit nått spöke där..hehe

Jag fortsätter att leta och tillslut hittar jag den=)


Semeter ja tack=P


Idag har jag och Fannie tagit en promenad till min syster där vi fikade=) sen tog vi en promenad hem igen. häligt men nu är jag helt slut:P

Tänk i morgon är det fredag igen=) Fredagsmys. =D

Nu ska jag sitta och titta lite på jobb medans fannie ska försöka sova lite. vi har fortfarande besök av el kalle.

kram hej